Πώς να έχετε ζεστό αυτοκίνητο χωρίς θέρμανση

21 Οκτ 2021


Πώς θα διατηρήσετε το αυτοκίνητό σας ζεστό, ακόμα και αν δεν έχετε θέρμανση.

Καθώς ο χειμώνας πλησιάζει, οι βόλτες με το αυτοκίνητο προβλέπονται λίγο πιο δύσκολες, ειδικά για όσους διαθέτουν οχήματα χωρίς θέρμανση.

Γράφει η

Παρακάτω θα βρείτε μερικούς απλούς τρόπους για να διατηρήσετε την θερμοκρασία του αυτοκινήτου σας υποφερτή, χωρίς να καταφύγετε στη λύση του κλιματισμού.
Μην ξεχάσετε την κουκούλα

Χρησιμοποιώντας ένα μονωτικό κάλυμμα/κουκούλα θα απομακρύνετε το χιόνι και τον πάγο από το όχημά σας, ενώ θα ενισχύσετε τη μόνωσή του, αφήνοντας έξω τον παγωμένο αέρα.
Χρησιμοποιήστε μια θερμαινόμενη κούπα

Ένα καυτό ρόφημα είναι ό,τι πρέπει για να ζεσταθείτε, όμως το χειμώνα ο καφές παγώνει σε χρόνο ρεκόρ. Μια θερμαινόμενη κούπα θα λύσει εύκολα και οικονομικά αυτό το πρόβλημα.


Δοκιμάστε ένα θερμαινόμενο κάλυμμα τιμονιού

Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από την αίσθηση του κρύου τιμονιού στα ήδη παγωμένα χέρια σας. Ένα θερμαινόμενο κάλυμμα τιμονιού συνήθως κοστίζει λιγότερο από 20 ευρώ και μπορεί να δημιουργήσει μια ατμόσφαιρα θαλπωρής στο αυτοκίνητό σας
Ξεκινήστε το αυτοκίνητό σας νωρίς

Η μηχανή μπορεί να ζεστάνει το αυτοκίνητο, αρκεί να κάνετε λίγη υπομονή. Βάλτε σε λειτουργία τη μηχανή 10 με 15 λεπτά πριν έρθει η ώρα να ξεκινήσετε και ξαναμπείτε μέσα μόλις το όχημα έχει ζεσταθεί.
Αγοράστε έναν θερμαντήρα αυτοκινήτου

Εάν θέλετε να ζεστάνετε ολόκληρο το όχημα, τότε μπορείτε να δοκιμάσετε έναν φορητό θερμαντήρα αυτοκινήτου. Τοποθετείται στο παρμπρίζ και κοστίζει συνήθως κάτω από 50 ευρώ, ενώ συνδέεται με την πρίζα του αυτοκινήτου σας.
Ζεστά καθίσματα

Ένα ακόμα γκάτζετ που ίσως σας φανεί χρήσιμο είναι τα ένα θερμαινόμενο κάλυμμα για το κάθισμα του αυτοκινήτου σας. Αν και τα θερμαινόμενα καθίσματα είναι συνήθως χαρακτηριστικό των πιο ακριβών οχημάτων, στο εμπόριο υπάρχουν διαθέσιμα καλύμματα που μπορούν να ζεστάνουν το κάθισμά σας μόλις με 13 ευρώ.https://www.ieidiseis.gr/auto-moto/115257/pos-na-exete-zesto-aftokinito-xoris-thermansi
Share
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη