20 Οκτ 2021

ΕΓΙΝΕ ΧΑΜΟΣ! Συνέδεσαν την Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ με την …Βουλγαρία και τα εξώδικα πέφτουν βροχή

 


Στο τηλεπαιχνίδι «ΡΟΥΚ ΖΟΥΚ», με παρουσιάστρια την Ζέτα Μακρυπούλια έχουν ακουστεί κατά καιρούς… τα πάντα.

Αυτή τη φορά σε προβολή μαγνητοσκοπημένης εκπομπής, οι διαγωνιζόμενοι έπρεπε να βρουν την λέξη «Βουλγαρία». Για να τα καταφέρουν, λοιπόν, είπαν και πράγματα που δεν έπρεπε, όπως «ΠΑΟΚ» και «Θεσσαλονίκη». Λέξεις που… ώθησαν τον συμπαίκτη αυτού που έκανε την ερώτηση, να απαντήσει όντως «Βουλγαρία».

Ο ΠΑΟΚ προχώρησε σε εξώδικο και ζητάει απολογία εντός 48 ωρών «για την κατάπτυστη αναφορά που προβλήθηκε κατά την διάρκεια εκπομπής του».

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ μέσω του εξωδίκου προς τον ΑΝΤ1 απαιτεί από τον τηλεοπτικό σταθμό εντός 48 ωρών «να απολογηθεί για την κατάπτυστη αναφορά που προβλήθηκε κατά την διάρκεια εκπομπής του», με αναφορές περί «ΠΑΟΚ», «Θεσσαλονίκης» και… «Βουλγαρίας».

Από την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ σχολιάζοντας το παραπάνω περιστατικό ανέφεραν ότι η εκπομπή ήταν μαγνητοσκοπημένη, άρα υπήρχε η δυνατότητα παρέμβασης από τον σταθμό για τα όσα ακούστηκαν, «δεν είναι ότι ειπώθηκε live, αλλά πέρασε και μετά το μοντάζ, προφανώς με την έγκριση του τηλεοπτικού σταθμού», έλεγαν χαρακτηριστικά στη Μικράς Ασίας, επισημαίνοντας πως μέσω του εξωδίκου επιφυλάσσονται να ασκήσουν κάθε νόμιμο δικαίωμά τους απέναντι στον ΑΝΤ1.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη