17 Οκτ 2021

Αποστόλου : Πακιστανική τηλεόραση προανήγγειλε εορτασμό του Eid Milan-un-Nabi στο κέντρο της Αθήνας την Κυριακή 17 Οκτωβρίου…


Γράφει ο Παναγιώτης αποστόλου

Είναι απίστευτη η είδηση που διαβάζουμε σε ένα αξιόλογο σάιτ, τα https://tourkikanea.gr/ στις 14 Οκτωβρίου 2021 και δεν το χωράει ο νους μας. Πόσο ακόμη πιο πολυπολιτισμικός Πρωθυπουργός; Για πόσο ακόμη ένας Πρωθυπουργός που υποστηρίζει απροκάλυπτα τους παράνομα εισελθόντες στην Ελληνική Επικράτεια Πακιστανούς – θανατηφόρα υποστηρικτές των Τούρκων – και οι οποίοι έχουν μεταβάλλει με την συνυπευθυνότητα του Δημάρχου Αθηναίων την Αθήνα σε Ισλαμαμπάντ!

Όπου κυριαρχούν τα ήθη και τα έθιμα της Ισλαμικού Πακιστάν!

Δείτε παρακάτω την δημοσίευση και αναμένουμε την κυβερνητική τοποθέτηση:

«Δείτε το ρεζιλίκι μας χρονολογικά.

Διαδήλωση έξω από το εφετείο την ώρα της απόφασης για την Χ.Α., ο κορωνοϊός δεν κολλάει. Άλλωστε ήταν για ¨καλό σκοπό¨ όπως είχε πει και υπουργός τότε… Όταν μας περιέφεραν το ξόανο της Αμάλ, δεν κολλούσε… Gay Pride φέτος, ο κορωνοϊός δεν κολλάει…

Σε 3 μέρες στην πορεία των Πακιστανών για την θρησκευτική τους γιορτή  φυσικά και δεν κολλάει ο κορωνοϊός… Στις 17 Νοέμβρη φυσικά και δεν κολλάει ο κορωνοϊός… Στις παρελάσεις, στις εθνικές γιορτές και στις λιτανείες όμως, φυσικά και κολλάει!

Και φυσικά για αυτήν μας την κατάντια φταίμε όλοι…

Πολιτικοί, ιεράρχες και πολίτες. Όπως λέει παρακάτω η εξαιρετική αυτή ιστοσελίδα στο Twitter:

¨Η Πακιστανική τηλεόραση προανήγγειλε τον εορτασμό του Eid Milan-un-Nabi (γέννηση Προφήτη) στο κέντρο της Αθήνας την Κυριακή 17 Οκτωβρίου. Η θρησκευτική πομπή θα ξεκινήσει από την πλατεία Κοτζιά και θα καταλήξει στην πλατεία Συντάγματος¨»!

Αυτήν την είδηση την ακούσατε σε κάποιο Συστημικό ΜΜΕ;

Όχι βέβαια! Αφού αυτά τα Μέσα “έχουν προβατοποιήσει τον λαό μας”, όπως ισχυρίστηκε ο Συνταγματολόγος Γεώργιος Κασιμάτης!!

Η Κύπρος είναι κομμάτι του Ελληνισμού…



Αλλά υπάρχει και η άλλη δημοσιογραφία! Αυτή που είναι όντως δημοσιογραφία και η οποία ακούει στο όνομα Kontra Channel!

Στις πολλές – πραγματικά – ελεύθερες και δημοκρατικές εκπομπές, είναι και η εκπομπή Western του δημοσιογράφου και πρώην Υπουργού Πάνου Παναγιωτόπουλου! Εκεί προχθές φιλοξένησε τον Χριστόδουλο Γιαλλουρίδη, Καθηγητή Διεθνούς Πολιτικής, Διευθυντή του Κέντρου Ανατολικών Σπουδών για τον Πολιτισμό και την Επικοινωνία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και ο οποίος είπε:

«Η Κύπρος είναι κομμάτι του Εληνισμού. Είναι κατεχόμενη Χώρα και πρέπει να σταματήσουν να συζητούν με τις κατοχικές δυνάμεις για κοινό πλαίσιο διευθέτησης του Κυπριακού. Είναι σαν να συζητούσε ο de Gaulle με τον Hitler για το μέλλον της Γαλλίας»!

Ισχυρίστηκε δε, ο καθηγητής:

«Η Αθήνα είναι σε πλεονεκτική θέση έναντι της Τουρκίας και πρέπει άμεσα να στείλει το μήνυμα για “Προβολή Ισχύος εν Δυνάμει”»!!

Απίστευτα ανόητοι…



Το Αρκαλοχώρι, αλλά και η υπόλοιπη Κρήτη, έχει πληγεί ανεπανόρθωτα από τον Εγκέλαδο το τελευταίο χρονικό διάστημα!

Οι ανάγκες των Κρητών σεισμόπληκτων τεράστιες! Η ανάγκη ανθρωπιστικής βοήθειας επιβεβλημένη, αφού η κυβέρνηση τους έχει αβοήθητους και το μέλημά της είναι η καταγραφή εμβολιασμένων και μη!


Αλλά δυστυχώς υπάρχουν και συν-Έλληνες ανόητοι, ηλίθιοι!

Δείτε παρακάτω γιατί αυτός ο χαρακτηρισμός μου, από το μήνυμα στο face book του Αρχιμανδρίτη Αγαθάγγελου Γιανναράκη:

«Κατά την παραλαβή και διαλογή των ειδών πρώτης ανάγκης που καταφτάνουν από κάθε γωνιά της χώρας για τους σεισμόπληκτους, οι εθελοντές βρίσκουν σεμεδάκια, γόβες στιλέτο, λαμέ τουαλέτες, αποκριάτικες στολές, ακόμη και νυφικό.

Μία μεγάλη αποθήκη στο Αρκαλοχώρι έχει γεμίσει από άχρηστα, κατεστραμμένα τέτοια αντικείμενα που θα πρέπει να καταλήξουν στην ανακύκλωση, παρά τις συνεχείς εκκλήσεις των εθελοντών»!

Μιλώντας μάλιστα στην ΕΡΤ Ηρακλείου ο πατήρ Αγαθάγγελος Γιανναράκης ανέφερε: 

«Βοηθώ τον συνάνθρωπό μου σημαίνει σέβομαι την αξιοπρέπεια και το πρόβλημά του. Δεν του στέλνω πράγματα τα οποία δεν θα χρησιμοποιούσα εγώ. Πριν στείλουμε κάτι ας σκεφτούμε ότι αυτό το στέλνουμε σε κάποιο συγγενικό μας πρόσωπο. Βοηθώ σημαίνει σέβομαι όχι ξεσκαρτάρω πατάρι, ντουλάπα. Υπάρχουν κάδοι ανακύκλωσης. Σεβασμός. Εκατοντάδες εθελοντές προσπαθούν να ξεχωρίσουν ρούχα ενώ θα μπορούσαν να κάνουν κάτι άλλο. Σας παρακαλούμε. Μην στέλνετε κουρέλια και σκουπίδια»!!

Ανίκανη και επικίνδυνη κυβέρνηση, ανίκανο και επικίνδυνο πολιτικό Σύστημα…



Κραυγές αγωνίας από τους πυρόπληκτους στην Εύβοια, τους σεισμόπληκτους στην Κρήτη, προς μια ανήμπορη και επικίνδυνη κυβέρνηση!

Ανήμπορο και επικίνδυνο πολιτικό Σύστημα της Μεταπολίτευσης και των Μνημονίων, που αρνείται πεισματικά να πράξει το αυτονόητο!

Να δημιουργήσει συνθήκες κατάλληλες, ώστε να μην βουλιάζει η Ελλάδα στην πρώτη θεομηνία!

Πώς είναι δυνατόν να βουλιάζουν λεωφορεία σε υπόγειους δρόμους! Πώς είναι δυνατόν να αποκόπτεται η κυκλοφορία σε βασικούς άξονες της Πρωτεύουσας! Πώς είναι δυνατόν να πλημμυρίζουν νοσοκομεία!

Το νοσοκομείο “Σωτηρία” δεν είναι η πρώτη φορά που μετατρέπεται σε “νησί”! Αυτό έχει συμβεί κι άλλες φορές! Γιατί καμιά κυβέρνηση δεν έπραξε το αυτονόητο; Δηλαδή να κατασκευάσει αποχετευτικό σύστημα που να προφυλάσσει τη λειτουργικότητα του νοσοκομείου;

Αλλά θα μου πείτε, πως αυτά είμαι ψηλά γράμματα για του επαγγελματίες της πολιτικής! Μαυρογιαλούροι του χθες, του σήμερα, για πάντα! Με ευθύνη βεβαίως του ελληνικού λαού!!

Πως λοιπόν να μην τους διακωμωδήσει το διαδίκτυο;. 
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη