26 Νοε 2021

Στο ρυθμό των Στοιχηματζήδων χορεύει το ΚΙΝΑΛ, η Λινού ο Τσίπρας και ο ΓΑΠ και τα «γαλάζια»… καλόπαιδα


Ποια γκάλοπ και ποιες δημοσκοπήσεις τώρα; Όλο το ΠΑΣΟΚ ζει στον ρυθμό των Στοιχηματζήδων, αφού όλη μέρα τα εξαπτέρυγα των τριών βασικών διεκδικητών ζουν στο ρυθμό των… αποδόσεων των στοιχημάτων που αφορούν την εκλογή νέου αρχηγού.
Και για να το κάνουμε και λίγο πιο λιανά για τους αμύητους του «σπορ», από προχθές το απόγευμα οι εκλογές στο ΚΙΝΑΛ προσφέρονται και για τζόγο στις διαδικτυακές εταιρείες.
Με ενδιαφέρουσες μάλιστα διακυμάνσεις σε ότι έχει να κάνει με τους τρεις βασικούς διεκδικητές του «πράσινου» προεδρικού θώκου. Έτσι αρχικά «ξεκίνησαν» όλοι μαζί, στην συνέχεια ο Ανδρουλάκης πήρε καθαρό «κεφάλι» για να μειώσει την διαφορά αργά χθες το βράδυ ο Παπανδρέου και να υποχωρήσει από τις πρώτες θέσεις ο Λοβέρδος.

@ Επειδή όμως εδώ στον Lykavitos.gr έχουμε και εξειδικευμένο Στοιχηματικό αναλυτή – για τυχαία σελίδα μας περάσατε; - ρωτήσαμε την άποψη του για τις εκλογές στο ΚΙΝΑΛ αλλά και πόσο «μέσα» πέφτουν τελικά οι στοιχηματικές εταιρείες στα ειδικά γεγονότα όπως είναι η Πολιτική και οι Εκλογές.
Όπως λοιπόν μας ανέφερε, ενώ για τα αθλητικά γεγονότα, οι Στοιχηματζήδες έχουν αναπτύξει εξελιγμένα μαθηματικά μοντέλα που επαληθεύονται – και σχεδόν ποτέ δεν χάνουν- βασική «πληροφορία» για να βγουν οι ΑΡΧΙΚΕΣ αποδόσεις στα Πολιτικά Στοιχήματα είναι τα γκάλοπ. Στην συνέχεια η ΔΙΑΚΥΜΑΝΣΗ των αποδόσεων έχει να κάνει με το ποντάρισμα τους. Αν δηλαδή πέφτουν «πακέτα», ήτοι γίνεται μεγάλο ποντάρισμα υπέρ ενός υποψηφίου η απόδοση του «πέφτει» - άρα αυξάνεται, θεωρητικά, η πιθανότητα του να επικρατήσει. Και αντιστοίχως μειώνονται οι πιθανότητες των υπολοίπων.



@Η δεύτερη, και ίσως πιο σημαντική, παρατήρηση του στοιχηματικού αναλυτή του Lykavitos.gr είναι πως σε αντίθεση με τα αθλητικά γεγονότα, τα φαβορί ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ πάντα στην πολιτική. Μας ανέφερε μάλιστα μια σειρά παραδειγμάτων και παγκόσμιων πολιτικών γεγονότων, όπως η πρώτη εκλογή του Τραμπ ή το Brexit, που τα φαβορί των στοιχημάτων ΕΧΑΣΑΝ. Αλλά μας υπενθύμισε πως και στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ, ο Μειμαράκης ήταν το σούπερ – φαβορί στα Στοιχηματικά πονταρίσματα με δεύτερο τον Τζιτζικώστα και τον Κυριάκο να εμφανίζεται ως τριτοτέταρτος. Και τελικά είδατε τι συνέβη.
Για την ιστορία πάντως σήμερα στα Στοιχήματα εμφανίζεται να προηγείται ελαφρώς ο Ανδρουλάκης του Παπανδρέου, με τον Λοβέρδο να ακολουθεί σε απόσταση.

@ Εκτός όμως από τα στοιχήματα, παραμένει θολό το τοπίο των υγειονομικών πρωτοκόλλων την ημέρα της ψηφοφορίας που θα αφορά τους φίλους και τα μέλη του ΠΑΣΟΚ που επιθυμούν να ψηφίσουν. Η συζήτηση περί ηλεκτρονικής ψηφοφορίας έκλεισε πριν ουσιαστικά ανοίξει, ενώ χθες αποφασίστηκε πως τα μέλη των Εφορευτικών Επιτροπών, ο υπεύθυνος του εκλογικού κέντρου καθώς και οι εκπρόσωποι των υποψηφίων που θα παραμένουν εντός του εκλογικού κέντρου, υποχρεωτικά πρέπει να διαθέτουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης ή rapid test τελευταίου 48ωρου. Συζήτηση για συμμετοχή εμβολιασμένων ή μη στην εκλογική διαδικασία δεν έχει και ούτε φαίνεται πως θα ανοίξει μέχρι τις κάλπες. Και κανείς υποψήφιος δεν εμφανίζεται πρόθυμος να ανακινήσει αυτό το ζήτημα για ευνόητους λόγους…

@ Πολύ έντονα συζητήθηκε σε ΠΑΣΟΚΙΚΟΥΣ και όχι μόνο κύκλους, η εμφάνιση της καθηγήτριας επιδημιολογίας κ. Λινού να κραδαίνει την σημαία με τον πράσινο ήλιο δίπλα στον φίλο μας τον Καρχιμάκη, στην αντικειμενικά μεγάλη συγκέντρωση του ΓΑΠ στο Θησείο. Βέβαια η ίδια μιλώντας χθες στα ραδιόφωνα ξεκαθάρισε πως είναι «Γιώργος και όχι ΠΑΣΟΚ» αφού είναι γνωστή η στενή οικογενειακή της σχέση με τον Γιώργο Παπανδρέου εδώ και πολλά χρόνια. Υπήρξαν πάντως και κάποιοι… κακεντρεχείς (εντός του ΚΙΝΑΛ) που μας υπενθύμισαν πως η κ. Λινού αποτέλεσε την ΕΠΙΣΗΜΗ πρόταση του Αλέξη Τσίπρα πριν από μερικές βδομάδες στην Βουλή, ως διακομματική υπουργό Υγείας.
Συμπληρώνοντας παράλληλα πως η κ. Λινού είναι τα τελευταία δύο χρόνια η «αγαπημένη» επιδημιολόγος του Documento, της Αυγής και της… Δημοκρατίας των επίσημων κομματικών φύλλων δηλαδή της Κουμουνδούρου.

@ Μάλλον θα πρέπει ο νέος γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας, που δεν θα είναι άλλος από τον σημερινό Πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Παύλο Μαρινάκη, να αρχίσει προκαταβολικά να τραβά… αυτιά.
Αφού ήδη διάφορα «γαλάζια»… καλόπαιδα – στην πλειοψηφία τους δυσαρεστημένα με τον Μητσοτάκη στελέχη – διαδίδουν δεξιά και αριστερά πως αντιμετωπίζουν το επικείμενο Συνέδριο της ΝΔ περίπου ως «αγγαρεία».
Να προσέχουν, γιατί μια ανάσα είμαστε να αρχίσουμε να γράφουμε και ονόματα…

@ Όσο και να προσπαθεί ο Νίκος Βούτσης να μας πείσει, πως αποτελεί προσωπική του επιλογή η «εξαφάνιση» από το σύνολο των εσωκομματικών δραστηριοτήτων ενόψει και του Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ, αυτό πολύ δύσκολα μπορεί να γίνει πιστευτό.
Είναι προφανές πως ο Τσίπρας έχει αποφασίσει να τον αποστρατεύσει, αλλά ο Βούτσης είναι πολύ σκληρός και εξαιρετικά έμπειρος «παίχτης» για να «φαγωθεί» τόσο εύκολα από την παρέα του σημερινού αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ.Οι περισσότεροι εκ των οποίων είναι και πολιτικά του παιδιά.

@ Δυναμικό μπάσιμο κάνει η Noval Property, θυγατρική του Ομίλου ΒΙΟΧΑΛΚΟ, καθώς προχωρά σε ομολογιακή έκδοση ύψους 125 εκατ. ευρώ και στη συνέχεια προγραμματίζει την είσοδο στο Χρηματιστήριο Αθηνών. Η εταιρεία έχει ενεργητικό 432 εκατ. ευρώ και κατέχει 45 μεγάλα ακίνητα, με 453.000 τ.μ. δομημένης επιφάνειας. Φέτος ολοκλήρωσε την κατασκευή του κτιρίου γραφείων The Orbit στην Αθήνα και την επέκταση του εμπορικού κέντρου River West, όπου προστέθηκαν 20.000 τετραγωνικά μέτρα μισθωμένου εμπορικού χώρου, ανεβάζοντας την συνολική μισθώσιμη επιφάνεια σε 62.050 τ.μ. Η επένδυση ανήλθε σε 30 εκατ. ευρώ και είναι μία από τις μεγαλύτερες επενδύσεις στον κλάδο μέχρι σήμερα.

@ Η αντίστροφη μέτρηση για την έκδοση του «πράσινου» ομολόγου από τον κατασκευαστικό όμιλο της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ ξεκίνησε, καθώς η διοίκηση της εταιρείας βρίσκεται σε συνεννόηση με τους συμβούλους της έκδοσης και τις τράπεζες. Η έκδοση προγραμματίζεται για το τέλος του έτους και η διοίκηση της εταιρείας στοχεύει στην άντληση κεφαλαίων, τουλάχιστον 250 εκατ. ευρώ, προκειμένου να χρηματοδοτήσει επενδύσεις στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, καθώς και στο project του Καζίνο Ελληνικού.
https://www.lykavitos.gr/news/paraskinio/sto-rythmo-ton-stoiximatzidon-xoreyei-to-kinal-i-linou-o-tsipras-kai-o-gap-kai-ta-galazi
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη