21 Νοε 2021

Πόσο δίκιο είχε ο Κυριάκος Μητσοτάκης..

 

 Στις 19 Απριλίου του 2021, ο καγκελάριος της Αυστρίας Σεμπάστιαν Κουρτς, ο νεότερος επικεφαλής κυβέρνησης στον κόσμο, που εξελέγη με μεγάλη πλειοψηφία, ανακοίνωσε.... τη συμφωνία με τη Ρωσία για την αγορά 1.000.000 δόσεων του ρωσικού εμβολίου Sputnik.


Ένα μήνα μετά, εντελώς ξαφνικά, ξεκίνησαν από τη δικαιοσύνη της Αυστρίας, λυσσαλέες έρευνες με πρωτοφανή σφοδρότητα σε μέλη του κόμματος του Κουρτς, με εφόδους σε σπίτια, γραφεία, κατασχέσεις, συλλήψεις, πιέσεις. Λίγες εβδομάδες μετά, η εισαγγελία δηλώνει ότι διαθέτει στοιχεία που τεκμηριώνουν ότι μεταξύ του 2016 και του 2018 στενοί συνεργάτες του κ. Κουρτς συνέβαλαν, ώστε να χρησιμοποιηθούν πόροι του υπουργείου Οικονομικών «αποκλειστικά για το παραταξιακό πολιτικό συμφέρον.»

Στις 9-10-2021, ο Κουρτς παραιτήθηκε υπό το βάρος των ανελέητων διώξεων από τη δικαιοσύνη της χώρας του. 


Λίγους μήνες νωρίτερα αναγκάστηκε να παραιτηθεί και ο συνάδελφός του της Σλοβακίας, μετά από πιέσεις δικαστών της χώρας του, ως "διεφθαρμένος" κι αυτός. Κατά σύμπτωση κι αυτός παρήγγειλε το ρώσικο εμβόλιο και ....του όρμησε με λύσσα, η δικαιοσύνη της χώρας του, να τον βγάλει "διεφθαρμένο".



Οι διάδοχοί του Κουρτς, ξεκίνησαν έναν επίσης λυσσαλέο πόλεμο εναντίον των συμπατριωτών τους, με το πιο άγριο lockdown στην Ευρώπη, με πρωτοφανείς απειλές εναντίον των ανεμβολίαστων και γενικά, πράγματα που ήταν αδιανόητα για την δημοκρατική Αυστρία.

Σήμερα, ο κόσμος ξεχύθηκε στους δρόμους, σε πρωτοφανείς τεράστιες συγκεντρώσεις εναντίον της χούντας, που βιώνει η Αυστρία, την οποία κάποιοι εκδικούνται με αδιανόητη για τους κανονικούς ανθρώπους, εμπάθεια, επειδή ...σκέφτηκε να "ψωνίσει απ΄τη Ρωσία". Οι Αυστριακοί έχουν σοκαριστεί από το μίσος με το οποίο επιτίθεται το κράτος τους, στους πολίτες που δεν τρυπήθηκαν με το εμβόλιο της αγίας εταιρείας.


 Ο Κούρτς και η χώρα του, έπαθαν ...ατυχίτιδα. Την αρρώστεια που χτυπάει όλους όσους πάνε κόντρα -έστω και κατ΄ιδέα- στο Κτήνος. Το Κτήνος πάσχει από ..εκδικίτιδα, Δεν αφήνει τίποτε αναπάντητο. Όσοι του πάνε κόντρα ...παθαίνουν ατυχία. Άλλοι πεθαίνουν από καρκίνο (κατά προτίμηση στο συκώτι), άλλοι πεθαίνουν από ξαφνικίτιδα, άλλα παραιτούνται κι άλλοι σωπαίνουν.


Πόσο δίκιο είχε ο Μητσοτάκης, όταν απάντησε με κάθε ειλικρίνεια στον πολιτικό απατεώνα παπατζή* Τσίπρα "είσαι με τα καλά σου, που μου λες να αγοράσω το Ρώσικο εμβόλιο; Θες να πέσει η κυβέρνησή μου";



(*τον αποκαλούμε έτσι, επειδή γνωρίζει πολύ καλά πως, κι ο ιδιος να ήταν πρωθυπουργός, δεν θα αγόραζε το ρώσικο εμβόλιο, επειδή θα τον έβρισκε καρκίνος, τροχαίο, εγκεφαλικό ή ξαφνικίτιδα. Επομένως, το να ζητά από άλλον να κάνει κάτι που δεν θα έκανε ο ίδιος, είναι ωμό παπατζηλίκι).

Β.Π.

Πόσο δίκιο είχε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.. ~ makpress

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη