2 Δεκ 2021

ΚΙΝΑΛ: «Βλέπουν» συμμετοχή ρεκόρ στις εσωκομματικές εκλογές


 Στα «τελευταία εκατό μέτρα» έχει πλέον εισέλθει η κούρσα για την εκλογή ηγεσίας στο Κίνημα Αλλαγής.

Οι τεχνικές διαδικασίες έχουν ολοκληρωθεί χωρίς κανένα πρόβλημα, ενώ έχουν οριστεί οι υπεύθυνοι των εκλογικών τμημάτων οι χειριστές των τάμπλετ για την on line ψηφοφορία , όπως και εφορευτικές επιτροπές, ενώ θα υπάρχουν δύο εκπρόσωποι κάθε υποψηφίου σε κάθε εκλογικό κέντρο.

Το ενδιαφέρον στρέφεται πλέον στη συμμετοχή και στόχος τόσο της Χαριλάου Τρικούπη, όσο και των υποψηφίων είναι η αθρόα προσέλευση στη κάλπη στις 5 Δεκεμβρίου. Άλλωστε, άπαντες γνωρίζουν πως όσο περισσότερο μαζική θα είναι η προσέλευσή της στις εσωκομματικές εκλογές, τόσο περισσότερο θα προσδώσει δυναμική στην Παράταξη και στον επόμενο πρόεδρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στη Χαριλάου Τρικούπη βλέπουν προσέλευση - ρεκόρ, που μπορεί να ξεπεράσει εκείνη των εσωκομματικών εκλογών του 2017, που είχαν πάει στις κάλπες 212.000 ψηφοφόροι.

Η καμπάνια του Κινήματος Αλλαγής

Με στόχο την μαζική προσέλευση ψηφοφόρων στις κάλπες του πρώτου γύρου, το Κίνημα Αλλαγής ξεκίνησε καμπάνια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, που διατρέχει όλη την ιστορία της παράταξης και προσκαλεί τον κόσμο να ψηφίσει στις εκλογές της Κυριακής 5ης Δεκεμβρίου.

Με σύνθημα «Δίνουμε ραντεβού με την Αλλαγή», το ΚΙΝΑΛ καλεί τους πολίτες να προσέλθουν στις κατά τόπους κάλπες ανά την επικράτεια για να εκλέξουν τον νέο πρόεδρο του κόμματος.


 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη