2 Δεκ 2021

Ανδρουλάκης από το Γκάζι: «Το μήνυμα των εκλογών είναι ανανέωση ή ανακύκλωση»


 Με «σημαία» την ανανέωση, την ενότητα και την πολιτική αυτονομία του Κινήματος Αλλαγής απευθύνθηκε ο Νίκος Ανδρουλάκης στους πολιτικούς του φίλους που συμμετείχαν σε μια εντυπωσιακή όσον αφορά την προσέλευση και τον παλμό συγκέντρωση στο κέντρο της Αθήνας.


Μιλώντας στην κεντρική εκδήλωση της καμπάνιας του στο Gazi Hall ο υποψήφιος για την ηγεσία εξέφρασε την αισιοδοξία του για την μάχη της πρώτης Κυριακής, κάλεσε τον κόσμο να συμμετέχουν οι ίδιοι και να παρακινήσουν και άλλους να προσέλθουν στις εσωκομματικές κάλπες του ΚΙΝΑΛ, ενώ επανέλαβε το μήνυμα-δίλημμα που θέτει «ανανέωση ή ανακύκλωση». Οι υποστηρικτές του άλλωστε εκφράζουν την βεβαιότητά τους για την πρώτη νίκη Ανδρουλάκη στον πρώτο γύρο και προεξοφλούν θετικό φινάλε την δεύτερη Κυριακή με αντίπαλο είτε τον Α. Λοβέρδο, είτε τον πρώην πρωθυπουργό.
Μπορεί η Αττική να είναι η «μεγάλη κάλπη», ωστόσο για τον Ανδρουλάκη βασική επιδίωξή του παραμένει το σάρωμα ψήφων και στους τέσσερις νομούς της Κρήτης. Γι’ αυτό και το Σάββατο έχει προγραμματίσει να μεταβεί στο Λασίθι, όπου και οι οικογενειακές του ρίζες. «Κάστρο» του βέβαια ήταν και είναι το Ηράκλειο με την «μεγάλη κάλπη» της Κρήτης- όμως το στρατηγείο του λέει «ο Νίκος ενδεχομένως να λάβει μεγαλύτερα ακόμη ποσοστά στο Ρέθυμνο και τα Χανιά».
androulakis

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη