9 Δεκ 2021

Forbes: «Ναι το εμβόλιο αλλάζει το DNA σας» – Επίσημη παραδοχή πως τα mRNA εμβόλια είναι γενετικοί τροποποιητές


Κι ενώ ως τώρα όλοι αρνούνταν πεισματικά ότι το εμβόλιο mRNA τροποποιεί έστω και κατ’ ελάχιστον το DNA και λοιδορούσαν με ομοβροντίες κορυφαίους ειδήμονες εγνωσμένου κύρους που το υποστήριζαν όπως ο Νομπελίστας Ιατρικής 2008 ο Καθηγητής Ιολόγος Luc Montagnier και ο Καθηγητής Λοιμωξιολόγος Christian Perronne διευθύνων της εμβολιακής επιδημιολογικής πολιτικής Γαλλίας επί 15ετία που μάλιστα ονομάζει τα ” εμβόλια” γενετικούς τροποποιητές τώρα κάποιοι άρχισαν έστω και μερικώς και να το αποδέχονται και ν ανασκευάζουν. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το έγκυρο Forbes που σε άρθρο του στις 29 Νοεμβρίου 2021 αναφέρει ”ΝΑΙ το εμβόλιο αλλάζει το DNA σας, ένα μικρό τμήμα. Αυτό είναι κάτι καλό.

Aναγνώστης στη σχετική ανάρτηση σχολιάζει ότι το μέσο σε άλλο άρθρο του πριν 1 ή 2 εβδομάδες υποστήριζε ακριβώς το αντίθετο την πάγια επίσημη θέση ότι το εμβόλιο δεν αλλάζει στο παραμικρό το ανθρώπινο DNA.

Το εξειδικευμένο άρθρο μετά από μια εμπεριστατωμένη ανάλυση περί και υπέρ του εμβολίου και το πως λειτουργεί καταλήγει στο συμπέρασμα ότι τελικά τροποποιεί το DNA πολύ λίγο αλλά ότι αυτό συμβαίνει και με όλα τα άλλα εμβόλια και με το απλό κρυολόγημα ακόμη. Υπάρχει μια σαφής μετατόπιση θέσης και μια πρώτη παραδοχή κι αυτό που κινεί το ενδιαφέρον είναι γιατί κανείς ως σήμερα δεν παραδέχθηκε κάνει παρόμοιο και ακόμη και το ίδιο το μέσο το αρνιόταν πεισματικά ως προχθές. Το συμπέρασμα του άρθρου είναι αυτό: «Επιστρέφουμε λοιπόν στην αρχική μας ερώτηση: αλλάζει το εμβόλιο Covid-19 το DNA σας; Όχι άμεσα, όχι. Αλλά ναι, χάρη στο δικό σας ανοσοποιητικό σύστημα, το συνολικό μείγμα DNA στο σώμα σας αλλάζει λίγο μετά τη λήψη οποιουδήποτε εμβολίου. Το DNA σας αλλάζει επίσης κάθε φορά που αναρρώνετε από μια λοίμωξη, συμπεριλαμβανομένου του κοινού κρυολογήματος. Αλλά η μόνη αλλαγή αφορά το DNA ενός μικροσκοπικού αριθμού κυττάρων του ανοσοποιητικού συστήματος, που παραμένουν ως φύλακες ενάντια στις μελλοντικές λοιμώξεις. Και αυτό είναι καλό.»

Το επίμαχο άρθρο υπογράφει ο Steven Salzberg Καθηγητής Βιοϊατρικής Μηχανικής, Επιστήμης Υπολογιστών και Βιοστατιστικής στο Πανεπιστήμιο Johns Hopkins. Από το 2005-2011 καθηγητής Επιστήμης Υπολογιστών Horvitz και Διευθυντής του Κέντρου Βιοπληροφορικής και Υπολογιστικής Βιολογίας στο Πανεπιστήμιο του Maryland, College Park. Μέλος του UMD, ήταν στο Ινστιτούτο Γονιδιωματικής Έρευνας έχει δημοσιεύσει πάνω από 250 επιστημονικές εργασίες.

pronews.gr

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη