25 Ιαν 2022

Ολομέτωπη Κύρτσου σε Μητσοτάκη: Πρέπει να ζητήσει παραιτήσεις - Επιτελείο και κυβέρνηση περνούν κάτω από τον πήχη


«Η υπερκυβέρνηση του Μαξίμου δεν προσφέρει - Εγώ τους φταίω!» επισημαίνει σε ένα μόνο από τα tweet το πρωί της Τρίτης - και προσθέτει: «Πανδημία: όπου μας πάει. Ακρίβεια, ενεργειακό: εκτός ελέγχου. Καθημερινότητα πολίτη: Άφησέ το καλύτερα. ΜΜΕ: Εκτός πλαισίου ΕΕ, αγκαλιά με Φουρθιώτη. Κακοκαιρία: Ο «νόμος» των μεγαλοεργολάβων. Οικονομία: Ρεκόρ χρεών & ελλειμμάτων».

Γράφει ο

Σφοδρή κριτική με αλλεπάλληλα tweet από τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης ασκεί στο Μέγαρο Μαξίμου ο «γαλάζιος» ευρωβουλευτής Γιώργος Κύρτσος, ενώ καλεί τον πρωθυπουργό να ζητήσει παραιτήσεις υπουργών.

«Εάν ο Μητσοτάκης θέλει να προστατεύσει ότι απέμεινε από την αξιοπιστία της κυβέρνησης και την προοπτική της, πρέπει να ζητήσει παραιτήσεις. Επιτελείο και κυβέρνηση περνούν κάτω από τον πήχη σε κρίσιμα ζητήματα. Η κοινή γνώμη δεν δέχεται ένα τόσο χαμηλό επίπεδο διακυβέρνησης», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Γιώργος Κύρτσος, ενώ προσθέτει:

«Η υπερκυβέρνηση του Μαξίμου δεν προσφέρει. Πανδημία: όπου μας πάει. Ακρίβεια, ενεργειακό: εκτός ελέγχου. Καθημερινότητα πολίτη: Άφησέ το καλύτερα. ΜΜΕ: Εκτός πλαισίου ΕΕ, αγκαλιά με Φουρθιώτη. Κακοκαιρία: Ο «νόμος» των μεγαλοεργολάβων. Οικονομία: Ρεκόρ χρεών& ελλειμμάτων. Εγώ τους φταίω!».


«Πρόθυμοι πολιτικοί» υπέρ μεγαλοεργολάβων!

Ο Γιώργος Κύρτσος, μάλιστα, δεν διστάζει να κάνει λόγο για «πρόθυμους πολιτικούς» για συμβάσεις και έργα υπέρ μεγαλοεργολάβων:


«Οι παραχωρησιούχοι της Αττικής Οδού έχουν ρεκόρ κερδών. Δεν έβαλαν όμως έγκαιρα αλάτι ούτε πήραν μέτρα για να προστατεύσουν οδηγούς &συνεπιβάτες. Τώρα αντιμετωπίζουν την.. φοβερή κατηγορία της παρακώλυσης συγκοινωνιών. Οι συμβάσεις και οι νόμοι δικοί τους μέσω πρόθυμων πολιτικών».

Παράλληλα, απευθύνει και τη βαριά κατηγορία περί «σύμπραξη κράτους και μεγαλοεργολάβων»:

Ελπίδα, περίεργο όνομα για κακοκαιρία. Χωρίς Ελπίδα πάντως για τους πολίτες, η σύμπραξη κράτους και μεγαλοεργολάβων. Εξελίσσεται πάντα σε βάρος του κοινωνικού συνόλου.https://www.ieidiseis.gr/politiki/128750/olometopi-kyrtsou-se-mitsotaki-prepei-na-zitisei-paraitiseis-epiteleio-kai-kyvernisi-pernoyn-kato-apo-ton-pixi
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη