17 Ιαν 2022

Θρίλερ με διάρρηξη απόρρητων εγγράφων του ΝΑΤΟ


Διάρρηξη – μυστήριο στις 7 το απόγευμα της Κυριακής σε διαμέρισμα στο οποίο διαμένει ένα ζευγάρι στα Βριλήσσια. Σύμφωνα με το enikos.gr οι ένοικοι του σπιτιού απουσίαζαν την ώρα που οι δράστες «τρύπωσαν» μέσα. Όταν επέστρεψαν, διαπίστωσαν ότι είχαν διαρρήξει το διαμέρισμά τους και ειδοποίησαν την αστυνομία.

Την καταγγελία έκανε στην ΕΛ.ΑΣ. η γυναίκα και σύμφωνα με την κατάθεσή της οι δράστες άρπαξαν από το σπίτι 1.500 ευρώ, κοσμήματα αξίας 3.000 ευρώ και τέσσερα λάπτοπ.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του enikos.gr, οι αστυνομικοί κατάλαβαν τη σοβαρότητα της περίπτωσης, όταν η γυναίκα τους είπε ότι δύο από τα λάπτοπ ανήκουν στον σύζυγό της και μέσα σε αυτά ήταν αποθηκευμένα απόρρητα έγγραφα του ΝΑΤΟ.


Ο άνδρας εργάζεται στα γραφεία του ΝΑΤΟ στην Αθήνα και ενδεχομένως γι’ αυτό δεν εμφανίστηκε ο ίδιος στην αστυνομία για να καταγγείλει το περιστατικό, αλλά επέλεξε να το κάνει η σύζυγός του.

Οι αστυνομικοί ερευνούν με ιδιαίτερη προσοχή και σοβαρότητα την υπόθεση και προσπαθούν να εξακριβώσουν αν οι δράστες επέλεξαν τυχαία το συγκεκριμένο διαμέρισμα ή εάν πρόκειται για στοχευμένη διάρρηξη.

Όπως είναι φυσικό, για την υπόθεση εκτός από την αστυνομία έχουν ενημερωθεί και άλλες αρμόδιες υπηρεσίες.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη