21 Ιαν 2022

Νέα υπόθεση revenge porn: Τραγουδίστρια καταγγέλλει πρώην μπασκετμπολίστα για διαρροή φωτογραφιών και βίντεο


Το φως της δημοσιότητας είδε μία νέα υπόθεση εκδικητικής πορνογραφίας (revenge porn), με θύμα γνωστή τραγουδίστρια.
Ειδικόετερα, η 34χρονη - πολύ γνωστή τραγουδίστρια, καταγγέλλει πρώην μπασκετμπολίστα,για τη διαρροή βίντεο και φωτογραφιών της σε σάιτ πορνογραφικού περιεχομένου και μάλιστα με το ονοματεπώνυμό της.
Σε μία συγκλονιστική εξομολόγηση στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»«, η γυναίκα μιλά για την προδοσία που ένιωσε από τον άνθρωπο με τον οποίο διατηρούσε σχέση, καθώς και τις συνέπειες στην επαγγελματική και προσωπική της ζωή.

Όπως είπε, ο μπασκετμπολίστας δεν είναι πλέον εν ενεργεία στο άθλημα, ενώ αυτή τη στιγμή εργάζεται ως υπάλληλος δημόσιας υπηρεσίας.

Σύμφωνα με την ίδια, τα βίντεο δεν τραβήχτηκαν με τη συναίνεσή της, του είχε ζητήσει να τα διαγράψει και εκείνος της είπε πως τα έσβησε.

«Ξεκίνησαν όλα με κάποια μηνύματα που είχα στη σελίδα που διατηρούσα για να έρχομαι σε επαφή με το κοινό μου. Εκεί ανέβασε μία φωτογραφία και προσκαλούσε το κοινό μου να κάνει like για να ανεβάσει αποκαλυπτικές μου φωτογραφίες.

Πίστευα ότι είναι μία φάρσα, δεν μπορούσα να πιστέψω ότι είναι πραγματικότητα όλο αυτό. Ότι κάποιος με απειλεί. Ώσπου είδα προσωπικά μηνύματα που μου είχε στείλει και στα οποία με έβριζε ένας άγνωστος και μου έστελνε φωτογραφίες τις οποίες είχε τραβήξει ο πρώην σύντροφός μου. Ήξερα ποιος είναι πίσω απ’ αυτό. Ήξερα ότι δεν είχαμε χωρίσει με τον καλύτερο τρόπο. Μου είχε πει ότι θα έκανε ό,τι ήθελε με αυτές τις φωτογραφίες που του ζητούσα να διαγράψει», είπε χαρακτηριστικά.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη