13 Ιαν 2022

«Βόμβα» για στημένο παιχνίδι στο Survivor 2022: «Μας έδωσες στεγνά» - Δηλώσεις δηλητήριο


«Άναψαν» τα αίματα στο αποψινό συμβούλιο του Survivor 2022, μετά τη «βόμβα» του Γιώργου Κατσαούνη περί στημένου παιχνιδιού.


Χαμός στο αποψινό επεισόδιο του Survivor 2022 μετά τις αποκαλύψεις «βόμβα» για στημένο παιχνίδι. Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Κατσαούνης, αποκάλυψε ότι έχασαν εσκεμμένα στο παιχνίδι γιατί η Παρασκευή ήθελε να αποχωρήσει.

Γράφει ο

Στο επίκεντρο της συζήτησης του συμβουλίου, όπως ήταν αναμενόμενο, βρέθηκαν τα λεγόμενα του Κατσαούνη, περί στημένου παιχνιδιού.

«Η Παρασκευή ήθελε να φύγει διότι δεν άντεχε. Συμφωνήσαμε να χάσουμε για να φύγει να μην ταλαιπωρείται. Εγώ όταν μπήκα στον στοίβο μάχης άλλαξα γνώμη, γιατί θυμάμαι ότι πριν έρθω εδώ κοιμήθηκα σε παγκάκια... πήρα δανεικά και έφερα νίκες», είπε ο Κατσαούνης ερωτηθείς για το συμβάν από τον Γιώργο Λιανό.


«Εγώ θα ήθελα να μάθω πόσοι συμφώνησαν για να δοθεί ο αφώνας», είπε ο Λάμπρος όταν πήρε τον λόγο.

Το γεγονός, πάντως, επιβεβαίωσαν οι μαχητές, όμως μόνο ως προς το κομμάτι του ότι συμφώνησαν να ψηφίσουν την Παρασκευή για να φύγει αν χάσουν. Οι μπλε ανέφεραν ότι δεν συμφωνήθηκε ποτέ το να χάσουν επίτηδες, ούτε και ότι δεν θα τα έδιναν όλα στο αγώνισμα, εκτοξεύοντας πυρά προς τον Γιώργο Κατσαούνη.



«Είναι ωραίο να το κάνει αυτό ο Γιώργος; Μας πουλάει όλους, είπε εκνευρισμένος προς το πρόσωπο του Κατσαούνη ο Σάββας. «Είσαι ανάξιος εμπιστοσύνης, εγώ το θεωρώ εσχάτη προδοσία», συνέχισε ο ίδιος,.

«Εγώ δεν ήρθα εδώ για να χάνω», είπε ο Κατσαούνης περνώντας στην αντεπίθεση.

Από την πλευρά της η Παρασκευή, ερωτηθείσα αν η ένταση στο συμβούλιο είναι ο λόγος του Γιώργου προς όλη την ομάδα, απάντησε καταφατικά, καθώς όπως είπε «κανένας από την ομάδα δεν βγήκε να πει ότι το παιχνίδι ήταν στημένο».

Δείτε το βίντεο


Τι προηγήθηκε

«Εγώ πιστεύω πως όλη η ομάδα ήταν εναντίον μου. Μπορώ να πω τον λόγο, επειδή πριν δύο ματς είπα ότι ήθελε να φύγει η Παρασκευή από το παιχνίδι και δεν άντεχε. Συμφωνήσαμε να δώσουμε ένα παιχνίδι… Εμείς στην Θεσσαλία δεν έχουμε μάθει να πουλάμε τα παιχνίδια, μπήκα μέσα και πήρα δύο νίκες… Θέλω να πω κάτι σε όλη την Ελλάδα. Πουλημένος δεν είναι αυτός που είπε ότι η ομάδα του πουλήθηκε, πουλημένοι είναι αυτοί που πουλήθηκαν», είχε αναφέρει νωρίτερα ο Γιώργος Κατσαούνης.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη