11 Απρ 2022

Συντριβή της Ευρωπαϊκής Ένωσης στις γαλλικές εκλογές


Πανηγυρίζουν για την πενιχρή επικράτηση Μακρόν και αγνοούν την μεγάλη εικόνα

Το πραγματικό αποτέλεσμα των γαλλικών προεδρικών εκλογών είναι η συντριπτική ήττα της ΕΕ. Όχι της Ευρώπης ως έννοια, αλλά του μορφώματος που αποτελεί πραγματική κατάντια, έναντι του οράματος των ιδρυτών της.

Οι δυνάμεις των ευρωσκεπτικιστών με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο, για την ακρίβεια οι δυνάμεις που αντιτίθενται στην Ευρωπαΐκή Ένωση της Ούρσουλας, του Μπορέλ, των διαφόρων «Κούληδων», υπερβαίνουν το 57%! Που; Στην Γαλλία που είναι η ιδρυτική δύναμη της ενωμένης Ευρώπης!

Μία Ευρώπη που κατάντησε έρμαιο των ορέξεών ιδιοτελών συμφερόντων παγκόσμιων ολιγαρχών, μία Ευρώπη – παρακολούθημα των ΗΠΑ που ελέγχονται από τις πολυεθνικές του κέρδους και όχι από τον εκτός τόπου και χρόνου Μπάιντεν.

Στην Γαλλία λοιπόν απόψε συνέβη μία κοσμογονία, η οποία εξηγεί σε μεγάλο βαθμό και την επικράτηση του Όρμπαν στην Ουγγαρία, δίνοντας ένα σαφές στίγμα για το τι πρόκειται να ακολουθήσει.Σχεδόν τελικά αποτελέσματα

Όσοι πιστεύουν ότι οι λαοί της Ευρώπης θα ανεχθούν να σέρνονται στην καταστροφή από ανίκανους ηγέτες που ελέγχονται από κάθε λογής καρτέλ, είναι γελασμένοι.

Όσοι πιστεύουν ότι οι ευρωπαίοι πολίτες θα ξεχάσουν τα σοβιετικού τύπου λοκντάουν ή τον βιασμό κάθε έννοιας ελεύθερης οικονομίας, όπου από την μία τα έθνη επιβάλλουν κυρώσεις πέραν κάθε έννοιας φιλελευθερισμού και από την άλλη υποχρεώνονται να αγοράζουν πανάκριβο LNG από τις ΗΠΑ και πετρέλαιο από το Κατάρ και το Αζερμπαϊτζάν του Σόρος, πλανώνται.

Ο γαλλικός λαός απάντησε σε όσους νομίζουν ότι θα μπορέσουν να καταστρέψουν την Ευρώπη και το μέλλον των εθνών της. Σε όσους θέλουν μία Ευρώπη μικρή, στην υπηρεσία πολεμοκάπηλων και αδηφάγων που πλουτίζουν στο αίμα.

Και τα αποψινά αποτελέσματα των γαλλικών εκλογών, είναι μόνο η αρχή.

newsbreak.gr
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη