24 Μαΐ 2022

ΘΑ ΞΕΚΙΝΟΥΣΕ 15 Μαΐου 2022! «ΑΣΚΗΣΗ» για ξέσπασμα Ευλογιάς των Πιθήκων...


Μετά το γνωστό «Event 201», την άσκηση Πανδημίας που έλαβε χώρα τον Οκτώβριο 2019, «συμπτωματικά» λίγο πριν το ξέσπασμα της covid-19, τον Νοέμβριο του 2021 πραγματοποιήθηκε μια παρόμοια «άσκηση», για τη μείωση των.. υψηλών συνεπειών βιολογικών απειλών, με υποτιθέμενη απειλή τον ιό της monkeypox, την ευλογία των πιθήκων, που θα ξεσπούσε στις 15 Μαΐου του 2022, η περίοδος δηλαδή που εμφανίστηκαν και τα πρώτα κρούσματα του ιού.
Πριν περάσουμε στις λεπτομέρειες, αφήνουμε τον αναγνώστη να πάρει μια ανάσα, να γυρίσει τα μάτια προς τα πάνω, και να αναλογιστεί: Πόσες υποτιθέμενες «συμπτώσεις» μπορεί να αντέξει κανείς στη ζωή του τρώγοντας τες αμάσητες και καλούμενος να τις χωνέψει επειδή θα του το πουν οι «ειδικοί», το παγκόσμιο πολιτικό σύστημα, και φυσικά τα ΜΜΕ;

Το Think Tank, Nuclear Threat Initiative – NTI, το οποίο ωστόσο ασχολείται με την πυρηνική απειλή, συνεργάστηκε με τη Διάσκεψη Ασφαλείας του Μονάχου για να πραγματοποιήσει την εν λόγω επιτραπέζια άσκηση. Η άσκηση εξέτασε κενά στην εθνική και διεθνή βιοασφάλεια και αρχιτεκτονικές ετοιμότητας πανδημίας—διερεύνηση ευκαιριών βελτίωσης, δυνατότητες πρόληψης και αντίδρασης για υψηλές βιολογικές συνέπειες. Αυτή η έκθεση συνοψίζει το σενάριο της άσκησης, βασικά πορίσματα από τη συζήτηση και συστάσεις που μπορούν να εφαρμοστούν για τη διεθνή κοινότητα, αναφέρεται στην έκθεση τους.

Να σημειωθεί ότι αυτή η άσκηση θεωρεί ως δεδομένο ότι το ξέσπασμα είναι αποτέλεσμα βιολογικού πολέμου.

Στις κατευθυντήριες γραμμές για την κάλυψη κενών ασφαλείας, σημειώνεται μεταξύ άλλων:
Οι εθνικές κυβερνήσεις πρέπει να υιοθετήσουν μια προσέγγιση «χωρίς μετάνοια» (δηλαδή να κάνουν τα πάντα που είναι δυνατόν) για την αντιμετώπιση της πανδημίας, λαμβάνοντας προληπτική δράση—σε αντίθεση με την αντίδραση σε αυξανόμενους αριθμούς κρουσμάτων και θανάτων, που είναι δείκτες υστέρησης. • Για να διευκολυνθεί η ανάληψη δράσης «χωρίς μετάνοια», οι εθνικές κυβερνήσεις θα πρέπει να αναπτύξουν εθνικό σχεδιασμό επιπέδου που ορίζουν και ενσωματώνουν οι «ενεργοποιητές» για ανταπόκριση σε υψηλές συνέπειες από βιολογικά γεγονότα. (Περισσότερα σχετικά με τους “ενεργοποιητές” βρίσκονται στη σελίδα 17)

Στο σενάριο άσκησης απεικονίζεται μια θανατηφόρα, παγκόσμια πανδημία που περιλαμβάνει ένα ασυνήθιστο στέλεχος του ιού της ευλογιάς των πιθήκων που πρωτοεμφανίζεται στη φανταστική χώρα Brinia (που θυμίζει Βρετανία όπου λένε ότι εμφανίστηκαν και στην πραγματικότητα τα πρώτα κρούσματα) και τελικά εξαπλώνεται σε παγκόσμιο επίπεδο. Αργότερα στην άσκηση, το σενάριο αποκαλύπτει ότι το αρχικό ξέσπασμα προκλήθηκε από τρομοκρατική επίθεση χρησιμοποιώντας παθογόνο κατασκευασμένο σε εργαστήριο. Να θυμίσουμε τι γράψαμε χτες, ότι βρετανικά δημοσιεύματα ήδη κάνουν λόγο για βιολογικό πόλεμο από τους Ρώσους.

Το σενάριο ολοκληρώνεται με περισσότερα από τρία δις κρούσματα και 270 εκατομμύρια θάνατοι παγκοσμίως!

Μεταξύ των συμμετεχόντων είναι εκπρόσωποι του ΠΟΥ, της εθνικής ασφάλειας των ΗΠΑ, εκπρόσωποι χωρών, αλλά και φαρμακευτικών όπως η Johnson & Johnson η οποία συμμετείχε και στο Event 201, και από το γνωστό πλέον σε όλους μας «τρομοκρατικό» Ίδρυμα, Bill & Melinda Gates Foundation, που επίσης συμμετείχε και στο Event 201.

Και το ξέσπασμα στην… Brinia ξεκινά στις στις 15 Μαΐου του 2022.

Το σενάριο θέλει το νέο αυτό ιό περί τις αρχές του 2023 να είναι ανθεκτικός στα εμβόλια, (αφού θα τα έχουμε προφανώς κάνει όλοι) και γύρω στον Μάιο της ίδιας χρονιάς τα αποκαλυπτήρια της χώρας που προκάλεσε την τρομοκρατική αυτή ενέργεια.

Όσες χώρες δεν συμμορφωθούν προς τα υποδείξεις του ΠΟΥ θα τα πάνε καλύτερα, ενώ οι άλλες θα μετρήσουν πολλούς νεκρούς.

Τώρα το ότι τον Μάρτιο του 2021 γινόταν λόγος για «Διεθνή Συνθήκη για τις Πανδημίες» που πρέπει να υιοθετηθεί από τα κράτη μέλη του ΠΟΥ, είναι κι αυτό στα πλαίσια των συμπτώσεων και της «εμπειρίας» του κόβιντ. Μάλιστα, «έκκληση για μια διεθνή συνθήκη ώστε ο πλανήτης να μπορεί να αντιμετωπίσει μελλοντικές υγειονομικές κρίσεις όπως η πανδημία του κορονοϊού απηύθυναν ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Εμανουέλ Μακρόν, η Άνγκελα Μέρκελ, ο Μπόρις Τζόνσον και πολλοί άλλοι ηγέτες, τότε.

Δεν πειράζει, είναι τόσο ξεκάρφωτοι πλέον, που όσοι επιζήσουν όλου αυτού του πολέμου -οικονομικού, επισιτιστικού και βιολογικού- θα είναι πια τόσο αφυπνισμένοι που θα σας πάρει και θα σας σηκώσει ο διάολος και τη μάνα, αλλά και τον πατέρα! Ό,τι δεν σε σκοτώνει, απλά σε κάνει όχι μόνο πιο δυνατό, αλλά και… «ψεκασμένο» τω πνεύματι!

Δείτε και το βίντεο της «άσκησης»:

https://igata.gr/2022/05/21/askisi-gia-xespasma-evlogias-ton-pithikon-pou-tha-xekinouse-stis-15-05-2022/


https://fonaklas.blogspot.com/2022/05/15-2022.html

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη