29 Μαΐ 2022

Πιστολιές στη Γλυφάδα μεταξύ Λιμενικών και Ρομά


Επεισόδιο με πυροβολισμούς υπήρξε στη Γλυφάδα, με Λιμενικούς και μια ομάδα Ρομά, το μεσημέρι του Σαββάτου (28/5). Κατευθύνθηκαν προς τους Λιμενικούς να σκοπό να τους χτυπήσουν.
Πυροβολισμοί έπεσαν στη μαρίνα της Γλυφάδας το μεσημέρι του Σαββάτου (28/5), με επεισόδιο μεταξύ Λιμενικών και ομάδας Ρομά.

Οι Λιμενικοί, εντόπισαν ένα Citroen DS3 στο οποίο επέβαιναν τέσσερις Ρομά, τους φάνηκαν περίεργοι και το ακολούθησαν διακριτικά. Στη Διαδόχου Παύλου κατέβηκαν για να κλέψουν καταλύτες και αμέσως οι Λιμενικοί με τα όπλα στα χέρια, επιχείρησαν να τους πλησιάσουν.
Οι Ρομά αντιλήφθηκαν την παρουσία τους και επιβιβάστηκαν στο αυτοκίνητό τους τρέχοντας, το έβαλαν μπροστά, αλλά κατευθύνθηκαν προς τους Λιμενικούς να σκοπό να τους χτυπήσουν.

Ο ένας Λιμενικός μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες γλίτωσε από τύχη και πήδηξε τελευταία στιγμή στο πλάι ώστε να σωθεί. Οι λιμενικοί πυροβόλησαν τα λάστιχα του οχήματος για να το ακινητοποιήσουν, όμως οι Ρομά συνέχισαν με σκασμένο λάστιχο να κινούνται. Παρακάτω το άφησαν και διέφυγαν.


Όπως διαπιστώθηκε ήταν νοικιασμένο ενώ εντός του οχήματος εντοπίστηκαν δύο κλεμμένοι καταλύτες.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό τους συνεχίζονται.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη