17 Μαΐ 2022

Έξαλλοι στο Μαξίμου με το προκλητικό ταξίδι της Σακελλαροπούλου


Κάποιοι καχύποπτοι κάνουν λόγο για προβοκάτσια....


Φωτιές στο Μέγαρο Μαξίμου έχει ανάψει το προκλητικό ταξίδι της Κατερίνας Σακελλαροπούλου και του συντρόφου της στο Βιετνάμ, την ώρα που το Αιγαίο, η ανατολική Μεσόγειος και η Ουκρανία φλέγεται! Υπάρχει όμως άλλο ένα στοιχείο από το ταξίδι της προέδρου που δημιουργεί ακόμα και θεωρίες συνωμοσίας για σκοπιμότητα…

Οι συνεργάτες του πρωθυπουργού θεωρούν ότι τέτοια αδιανόητη επίδειξη χλιδής, προκαλεί τους πολίτες που δεν μπορούν να βγάλουν ούτε τον μισό μήνα με τα εισοδήματα τους. Με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την εικόνα του ίδιου του πρωθυπουργού και της κυβέρνησης, που έχουν επιλέξει να συνδέσουν την μοίρα τους με την εικόνα της προέδρου, προσωπικής επιλογής του Γιώργου Γεραπετρίτη.

Υπάρχει μάλιστα και διάχυτη η ανησυχία ότι κόμματα της αντιπολίτευσης θα απαιτήσουν με ερώτηση στη Βουλή να μάθουν το συνολικό κόστος του συγκεκριμένου ταξιδιού, το οποίο φυσικά ανέρχεται σε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ. Έγινε μάλιστα με το προεδρικό αεροσκάφος!

Φυσικά κάποιοι συνωμοσιολόγοι κάνουν λόγο για το απόλυτο στήσιμο εις βάρος του Κυριάκου: Όχι μόνο επειδή άρπαξε την ευκαιρία της απουσίας του πρωθυπουργού στις ΗΠΑ, για να οργανώσει αυτό το ταξίδι αναψυχής, αλλά κυρίως για την απίστευτη εικόνα που δημιουργήθηκε.Η πρόεδρος κάτω από την προτομή του σφαγέα των αμερικανών, την ώρα που ο Κυριάκος βρισκόταν στον λευκό οίκο

Την ώρα που ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης βρισκόταν στον λευκό οίκο απέναντι στον πρόεδρο των ΗΠΑ, η Κατερίνα Σακελλαρόπουλου κατέθεσε στεφάνι στον Χο Τσι Μινχ, τον κομμουνιστή σφαγέα δεκάδων χιλιάδων αμερικανών!

Δεν έχουν δίκιο. Η πρόεδρος δεν το έκανε επίτηδες. Για διακοπές πήγε και όχι για να πληγώσει τον ευεργέτη της, Κυριάκο.

https://www.newsbreak.gr/

Συντάκτης: ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΞΙΜΟΣ
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη