17 Μαΐ 2022

Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Πρωτιά Αχτσιόγλου στην Αττική, ποιοι προηγούνται σε άλλες περιφέρειες


Συνεχίζεται η καταμέτρηση για τη νέα Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, ιδίως στο λεκανοπέδιο της Αττικής, όπου πλέον εκλέγονται τα 150 από τα 300 μέλη της, δηλαδή το 50% της σύνθεσής της.


Ωστόσο, κατά πληροφορίες, την πρώτη θέση στην Αττική φαίνεται πως καταλαμβάνει η Τομεάρχης Οικονομικών του κόμματος, Έφη Αχτσιόγλου, ενώ δεύτερος φαίνεται να εκλέγεται ο Διονύσης Τεμπονέρας, ενώ δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη η διαδικασία καταμέτρησης του συνόλου της σταυροδοσίας.

Ακόμη, στην πρώτη δεκάδα για το λεκανοπέδιο της Αττικής φαίνεται πως βρίσκονται οι: Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, Χρήστος Σπίρτζης, Νίκος Παππάς, Δημήτρης Τζανακόπουλος, Νάσος Ηλιόπουλος και Γιάννης Ραγκούσης. Επιπλέον μια θέση στην πρώτη πεντάδα της Αττικής καταλαμβάνει η Ρένα Δούρου.

Στο 99,5% η εκλογή Τσίπρα

Εν τω μεταξύ, τις 152.000 έφτασαν, κατά πληροφορίες, οι ψήφοι για την εκλογή του Προέδρου μετά την ενσωμάτωση των ψήφων του εξωτερικού, φτάνοντας σε ποσοστό 99,5%. Τόσο το τελικό αποτέλεσμα στην κάλπη του Προέδρου, όσο και η σταυροδοσία για την νέα Κεντρική Επιτροπή, αναμένεται να ανακοινωθούν αύριο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ωστόσο, προηγούνται:

Στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας:

· 1η Θεοδώρα Τζάκρη

· 2η Κατερίνα Νοτοπούλου

Στην Περιφέρεια Ηπείρου:

· 1η Όλγα Γεροβασίλη

· 2η Μερόπη Τζούφη

Στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

· Αλέξης Χαρίτσης

Στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

· Θάνος Μωραϊτης

Στην Περιφέρεια Κρήτης

· Παύλος Πολάκης

Στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας

Γιάννης Σαρακιώτης

Στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου

· Γιάννης Μπουρνούς
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη