14 Μαΐ 2022

Ο Αλέξης τρέχει μόνος για να βγει… πρώτος


Οποία πρωτοτυπία και μυστήριο μαζί. Το ερώτημα που πλανάται στην δημόσια σφαίρα, έχει σχέση, με την εξής απορία. Ποιος άραγε είναι εκείνος, που μέσα από το κονκλάβιο της πλατείας Κουμουνδούρου, είχε την φαεινή ιδέα, να αντιγράψει ο ΣΥΡΙΖΑ μια εσωκομματική (τρόπος του λέγειν) διαδικασία, η οποία απαντάται μόνον σε τριτοκοσμικές χώρες.


Στις οποίες, ως γνωστόν, ο ισόβιος δικτάτορας, όποτε ξυπνάει με κέφι, προσκαλεί άπαντες τους υπηκόους του, να ανανεώσουν την εμπιστοσύνη τους- εκόντες άκοντες- στον πολυχρονεμένο αφέντη τους. Αυτή η άκρως δημοκρατική διαδικασία, θα εφαρμοστεί μεθαύριο, για την αποθέωση του ηγέτη, της αυτοαποκαλούμενης «πρώτη φορά αριστεράς» (αν και τελευταία τον τίτλο αυτό τον υποτονθορύζουν) Αλέξη Τσίπρα.

Παρόμοιος πολιτικός ευτελισμός, για πρώτη φορά, παρατηρείται στα πολιτικά χρονικά της χώρας μας. Οι ιντριγκαδόροι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ, θα μπορούσαν να σώσουν, τουλάχιστον, τα προσχήματα, εάν δίπλα στον έναν και μοναδικό δρομέα, έβαζαν δίπλα του έναν ακόμα συναγωνιστή- κολαούζο- ο οποίος θα παρίστανε τη γλάστρα.

Έχω την εντύπωση, ότι ο πλέον κατάλληλος θα ήταν, ο αυτοαποκαλούμενος διανοούμενος της αριστεράς περιφερόμενος μεταξύ Περισσού και πλατείας Κουμουνδούρου, τιμητής των πάντων Θανάσης. (Μην ρωτάτε ποιος Θανάσης). Γιατί είναι διάσημος, για την ευρυμάθειά του, αλλά προ πάντων διακρίνεται για τις δολοπλοκίες του, το μειλίχιο ύφος του και την δουλοπρέπειά του μπροστά στον κάθε αφέντη του.

Δεν κατάλαβα, τι ακριβώς φοβήθηκε ο τιτανοτεράστιος αρχηγός πάντων και πασών των ανοησιών, οι οποίες εκπορεύονται από την πολιτική αυλή του. Ότι- δηλαδή- ο Θανάσης Καρτερός, θα τον κατατροπώσει, στον ημιμαραθώνιο της μιας ανάσας που θα διεξαχθεί την Κυριακή; Άλλωστε ένας ηγέτης, ο οποίος καθοδηγεί και εμπνέει το ασκέρι του, είναι βέβαιον, ότι όποιος θέλει να τον ανταγωνιστεί θα ηττηθεί κατά κράτος.

Προκειμένου να μην μπει σε διαδικασία εξευτελισμού, ο Θανάσης παραιτείται από κάθε προσπάθεια ανταγωνισμού, προκειμένου να μην δυσαρεστήσει τον προστάτη και αφέντη του. Έτσι ο Αλέξης, θα αγωνιστεί μόνος του, για να τερματίσει σίγουρα πρώτος, δεύτερος και τρίτος, κατακτώντας τα τρία μετάλλια της δόξας.

ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ: Διακινείται μια πληροφορία την οποία ελέγχουμε, ότι η νίκη του Αλέξη, θα αναρτηθεί με τεράστιο πανό στην Ακρόπολη, ώστε να γίνει γνωστός ο θρίαμβος στα πέρατα της Οικουμένης… Άλλωστε χαλάλι τέτοια προβολή.https://www.lykavitos.gr/news/opinion/o-aleksis-trexei-monos-gia-na-vgei%E2%80%A6-protos
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη