21 Μαΐ 2022

«Πάρτι εγκαινίων» για τις κιτς βίλες της χλιδής, προς τιμήν των συζύγων τους, διοργανώνουν οι έκπτωτοι «κερατάδες» με τις πισίνες στο Π. Ψυχικό!


Επειδή διαβάζω και ακούω δεξιά και αριστερά να λένε για διάφορους επιχειρηματίες που αγοράζουν όμορα οικόπεδα (με προϋπάρχουσες κατοικίες εντός αυτών τις οποίες στη συνέχεια γκρεμίζουν) στο Π. Ψυχικό και άλλες προνομιούχες περιοχές της ελίτ του χρήματος, για να φτιάξουν.. πισίνες προκειμένου να απολαμβάνουν την ιδιωτική κολύμβηση τους οι σύζυγοι ή οι συμβίες των, αυτό που είμαι σε θέση να γνωρίζω είναι πως «ΝΑΙ» υπάρχουν πράγματι «κερατάδες» που γκρεμίζουν σπίτια για να φτιάξουν πισίνες.

Και να προσθέσω με έμφαση ότι δεν πρόκειται για «κερατάδες» μόνο με τη στενή έννοια του όρου, αλλά «έκπτωτοι κερατάδες» – και μάλιστα 7 φορές σε διεθνείς διαγωνιστικές διαδικασίες του Δημοσίου- για να είμαι ακριβής και σαφής!

Επιπροσθέτως, οφείλω να επισημάνω ότι ενίοτε οι «κερατάδες» του Π. Ψυχικού, κάνουν πάρτι εγκαινίων προς τιμήν των συζύγων τους, προκειμένου να επιδείξουν τις ολυμπιακών διαστάσεων πισίνες τους που κατασκευάστηκαν στη θέση παλαιών μονοκατοικιών που γκρεμίστηκαν για το σκοπό αυτό!

Συνεχίζεται …

https://radar.gr/
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη