13 Μαΐ 2022

Σοφιάννα Αβραμάκη: Απαντά για την σχέση της με τον Άρη και τα όσα είπε με τη σύντροφό του (video)


Η Σοφιάννα Αβραμάκη μίλησε στο Καλό Μεσημεράκι και τον Νίκο Μουτσινά για το Survivor, τη συνάντηση που είχε με τη Μαρία Αντωνά, τη σύντροφο του Άρη Σοϊλέδη μετά την αποχώρησή της από το παιχνίδι, αλλά και για τις εντάσεις που προκαλεί ο Τάκης Καραγκούνιας, όπως είπε χαρακτηριστικά.
«Επειδή προσαρμόζομαι πολύ εύκολα σε καταστάσεις πίστευα ότι στο κομμάτι της συμβίωσης θα τα πάω πολύ καλά αλλά εκεί αντιμετώπισα τα περισσότερα προβλήματα, γιατί μπορεί να έρθει κάποια στιγμή που δεν θέλει να συμβιώνεις, αλλά δυστυχώς δεν γίνεται να απομονωθείς. Πιστεύω ότι αρκετοί παίκτες μπήκαν με σκοπό να με διώξουν από το παιχνίδι», δήλωσε η Σοφιάννα Αβραμάκη.
Όσον αφορά τη συνάντησή της με τη Μαρία Αντωνά, η Σοφιάννα Αβραμάκη εξήγησε ότι «Η Μαρία είναι φίλη μου και συναντηθήκαμε κιόλας. Με την Μαρία επικοινώνησα πολύ νωρίς, με το που βγήκα γιατί ήξερα τι έχει ακουστεί για εμένα και τον Άρη και είδα και κάποιες συνεντεύξεις παικτών μου. Θα την έπαιρνα ούτως η άλλως απλά εγώ δεν είχα καταλάβει πόσο μεγάλη διάσταση είχε πάρει το όλο θέμα. Πρέπει να ήταν το τοπ της επικαιρότητας».
Τέλος, είπε ότι ο Τάκης Καραγκούνιας ευθύνεται για τους έντονους τσακωμούς στο Survivor, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «Στο παιχνίδι υπάρχει ένταση γιατί υπάρχει ο Τάκης. Εκεί που ξεκινάει ο Τάκης, σταματάει η ηρεμία. Πιστεύω ότι τρέφεται μέσα από αυτό, ζει μέσα από τους τσακωμούς, έχει αυταπάτες και αυτός είναι και ο λόγος που θυματοποιείται. Δεν καταλαβαίνει ότι αυτός φέρει τη μεγαλύτερη ευθύνη για ό,τι συμβαίνει εκεί μέσα. Αν φύγει ο Τάκης, σίγουρα θα ηρεμήσουν κάπως τα πράγματα».



 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη