23 Ιουν 2022

Η Πισπιριγκιάδα του ΑΝΤ1...


Βαδίζοντας στην ποδοσφαιρική λογική «ομάδα που νικάει δεν αλλάζει», ο Αντένα τού έδωσε και κατάλαβε του θέματος «Πισπιρίγκου» στο βραδινό δελτίο τής Τρίτης. Το «δεν αλλάζει» δεν πάει στους παίκτες, στους συντελεστές δηλαδή, αλλά στη θεματολογία. Στο δελτίο της Δευτέρας το θέμα με την ιατροδικαστική έκθεση που... αποφαίνεται ότι υπήρξε βίαιος θάνατος και στα άλλα δύο παιδιά τής οικογένειας Δασκαλάκη-Πισπιρίγκου διήρκεσε έως στις 7:11, με ώρα έναρξης 6:44, όπως τη δίνει η μέτρηση της Nielsen. Ο υπόλοιπος χρόνος μοιράστηκε σε όλη την άλλη επικαιρότητα της ημέρας.


Με αυτή τη «σύνθεση» θεμάτων το δελτίο του Αντένα σάρωσε στο αποκαλούμενο δυναμικό κοινό (18-54 ετών) καταγράφοντας 17%, με δεύτερο το Mega που είχε σε αυτήν την κατηγορία 15,8%. Στο σύνολο το Mega (το δελτίο του οποίου αρχίζει μια ώρα αργότερα, που είναι δημοφιλέστερη «ζώνη») είχε 16% έναντι 15,2% του Αντένα. Ακολούθησαν Alpha 14,3% (8,9% στο δυναμικό κοινό), Star 13,6% (10,6%), Σκάι 12,6% (7,9%).Open 5,6% (4,5%), ΕΡΤ 3,5% (2%).
Το παρατράβηξαν…


Με το 17% της Δευτέρας στο νεανικό κοινό και με το δελτίο να διαρκεί έως τις 7:11, οι υπεύθυνοι του Αντένα πόνταραν και την Τρίτη στο ίδιο πιασάρικο θέμα τεντώνοντας συνεντεύξεις, επαναλαμβάνοντας πληροφορίες, ανασύροντας από το αρχείο παλιά θέματα (όπως τη συνέντευξη της αδελφής της Ρούλας Πισπιρίγκου), δίνοντας μικρόφωνο σε όποιον μπορούσε να συνεισφέρει τα στην επιμήκυνση της ενότητας.


Και το χειρότερο: «έπαιξαν» (ξανάπαιξαν για την ακρίβεια) βίντεο από χαρούμενες στιγμές των παιδιών των οποίων έχει χαθεί τόσο παράδοξα η ζωή. Το ένα από αυτά τα βίντεο, μάλιστα, ήταν μια μόλις ημέρα πριν από τον θάνατο ενός παιδιού. Ανατριχιαστικό, αλλά μπροστά στην τηλεθέαση δεν υπάρχει φραγμός. Και έτσι, στο δελτίο της Τρίτης η ενότητα «Πισπιρίγκου» πήρε άλλα επτά λεπτά και έφτασε έως τις 7:18.


Αν τα ποσοστά και αυτού του δελτίου είναι υψηλά, δεν θα το έχουν σε τίποτα την Τετάρτη να το απλώσουν ακόμα περισσότερο. Ξέρουν καλά τον τρόπο του αναμασήματος...


harddog-sport.blogspot.com
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη