15 Ιουν 2022

Έρευνα: Οι άντρες και οι γυναίκες άνω των 50 ξέρουν τι... θέλουν


Όσο κι ακούγεται περίεργο, νιώθουμε πιο σέξι όταν σβήσουμε 53 κεράκια, σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύει η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail».


Επιπλέον, ένας στους πέντε που συμμετείχαν στην έρευνα υποστηρίζει ότι, τα ραντεβού είναι πιο «πικάντικα» όσο ωριμάζουμε.

Το 1/4 των ερωτηθέντων πιστεύει ότι η σχέση όπως και η σεξουαλική τους ζωή έγιναν πιο συναρπαστικές σε αυτή την ηλικία, σύμφωνα με την έρευνα που διενήργησε η υπηρεσία γνωριμιών «Ourtime», σε δείγμα άνω των 50 ετών.

Στις διασημότητες που έχουν πατήσει τα 53 και επιβεβαιώνουν τα αποτελέσματα της έρευνας συγκαταλέγονται το μοντέλο και τηλεπαρουσιάστρια Τες Ντάλι, η σταρ του Χόλιγουντ, Τζένιφερ Άνιστον και ο ηθοποιός Όουεν Γουίλσον.

Με βάση τα αποτελέσματα της έρευνας, το 41% δήλωσε ότι στην ηλικία των 53 αισθάνεται πιο άνετα με το σώμα του κι έχει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση για την εμφάνισή του, ενώ για το 18%, στην ηλικία αυτή, ένα ραντεβού είναι πιο «πικάντικο» και πιο συναρπαστικό απ' ότι όταν ήταν στα νιάτα του.

Επιπλέον, το 53% υποστηρίζει ότι τώρα ξέρει ακριβώς τι θέλει από μία σχέση ενώ το 40% παραδέχεται ότι πλέον δεν ανησυχεί για την έκβαση ενός ραντεβού.

Για την Ρέιτσελ Περού, επικεφαλής της υπηρεσίας γνωριμιών «Ourtime»:

«Το να είσαι μόνος στη ζωή όταν φθάνεις στα 50, δεν σημαίνει ότι η ερωτική σου ζωή έχει τελειώσει. Όπως δείχνει η έρευνα, όσο μεγαλώνεις αποκτάς περισσότερη αυτοπεποίθηση και καταλαβαίνεις τι θέλεις και τι δεν θέλεις από μια σχέση».

Τέλος, το 1/3 των 50χρονων Βρετανών που συμμετείχαν στην έρευνα, παραδέχονται ότι στην ηλικία αυτή εγκατέλειψαν τις ανασφάλειες και τις αναστολές που είχαν.https://www.lykavitos.gr/news/planet/ereyna-oi-antres-kai-oi-gynaikes-ano-ton-50-kseroun-ti-theloun
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη