14 Ιουν 2022

Ανατολική Θράκη, η Ίμβρος , η Τένεδος και η Σμύρνη ανήκουν πλέον στην Ελλάδα . Αποστρατιωτικοποιήστε τη Διεθνοποιημένη Ζώνη των Στενών , και ανακαλέστε ΑΜΕΣΑ τον Τουρκικό στρατό κατοχής από την κατεχόμενη Κύπρο.


Ο Ελληνισμός γεννήθηκε στο Αιγαίο Μογγόλοι και τα νησιά του ανήκουν στον Ελληνισμό , δεν παζαρεύονται. Δείτε την Αυτοκρατορία που προκαλείτε και αυτήν που έρχεται.

Άκυρες ( μετά τον Πόλεμο Ρωσίας – Ουκρανίας) οι συνθήκες Λωζάνης, Παρισίων και Μοντρέ . Αναβιώνει η ισχύ της συνθήκης των Σεβρών . Έχουμε πλέον – μετά και τον καταγεγραμμένο Αναθεωρητισμό της Τουρκίας σε βάρος της Ελληνικής Κυριαρχίας ( δείτε τους 16 χάρτες που έδωσε στην δημοσιότητα το Ελληνικό ΥΠΕΞ, και τον Χάρτη της Κατεχόμενης Κύπρου ) - γεωπολιτικές συνθήκες ¨σφοδρής σύγκρουσης ¨ των ανωτέρω συνθηκών μεταξύ τους, δεδομένο που τις καθιστά ΑΚΥΡΕΣ σύμφωνα με το Διεθνές Δίκαιο .

Άθροισε τους παρακάτω χάρτες και σκέψου που ανήκεις Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.
ΕΠΙΓΟΝΟΙ.png

1Α.jpg

1ΑΑ.png

1ΑΑΑΑ.jpg

330 1453 mx.jpg


-Απέναντί σας μπορεί να έχετε μια χώρα προτεκτοράτο αλλά , αυτή η γη είναι κομμάτι μια Ενεργής Πολιτισμικής Αυτοκρατορίας.

-Απέναντί σας μπορεί να έχετε την εκάστοτε Ελληνική Κυβέρνηση , δεν έχετε όμως το διευθυντήριο του απανταχού Ελληνισμού.

-Απέναντί σας έχετε Έλληνες , που είναι όμως φορείς μιας Κοσμοθεωρίας από τα βάθη των αιώνων.

Η οθωμανική αυτοκρατορία ήταν μια χρονική παρένθεση στο διάβα της ιστορίας χιλιάδων ετών από την Αρχαία Ελλάδα μέχρι την Βυζαντινή Αυτοκρατορία και το σήμερα . Στην παρένθεση αυτή , είστε μια ακόμα μικρότερη παρένθεση .
4ααα.jpg

5ΑΑΑ.jpg


Υ.γ Προς Έλληνες. Στους χάρτες που παρατίθενται , δεικνύεται το όραμα που ΠΡΕΠΕΙ να μας ¨οδηγεί¨ .

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ( Hellas ) omadaygeostrathgikhs@gmail.com
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη