22 Ιουν 2022

ΕΚΛΟΓΕΣ;;; Πότε θα γίνουν;;; Τα ΤΡΙΑ σενάρια


Τι λέγεται εντός και εκτός ΝΔ…

Μολονότι ο πρωθυπουργός επαναλαμβάνει ότι στόχος του είναι να εξαντλήσει την τετραετία, σε κάθε νέα τοποθέτηση του προκύπτει και ένα «αλλά» που φουντώνει τα σενάρια αντί να τα καίει.

Τρεις φέρονται είναι οι βασικές ημερομηνίες που κυκλοφορούν στους πολιτικούς διαδρόμους ως πιθανότερες για πρόωρες κάλπες. Πρόκειται για τα δύο τελευταία Σαββατοκύριακα του Σεπτεμβρίου και το πρώτο του Οκτωβρίου.

Αν ο κ. Μητσοτάκης αποφασίσει να τις ανακοινώσει αμέσως μετά τον 15αύγουστο, τότε η πρώτη δυνατή ημερομηνία είναι η 18η Σεπτεμβρίου. Ακολουθούν η 25η Σεπτεμβρίου και η 2α Οκτωβρίου.

Και στα τρία σενάρια των πρόωρων εκλογών αυτές θα έχουν προκηρυχθεί πριν την ΔΕΘ, η οποία θα μετατραπεί σε προεκλογικό μπαλκόνι, οπότε προβλέπεται χαμός! Στην πρώτη περίπτωση θα υπάρξει μία προεκλογική περίοδος εξπρές ενός μήνα και οι πολίτες θα κληθούν να επιλέξουν την επόμενη κυβέρνηση κυριολεκτικά από την παραλία. Με το δεδομένο ότι θα έχουμε διπλές εκλογές εξαιτίας της απλής αναλογικής η δεύτερη εκλογική αναμέτρηση διεξάγεται το συντομότερο 23 ημέρες μετά την πρώτη.

Από το περιβάλλον του κ. Μητσοτάκη επιμένουν ότι είναι ειλικρινής η πρόθεση του να εξαντλήσει την τετραετία, ωστόσο αντιλαμβάνονται ότι όλα θα κριθούν τον Αύγουστο.
photo intime

el.gr
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη