27 Ιουν 2022

Από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας: Σεμινάριο με τίτλο: " Ψηφιακή Ενδυνάμωση Γυναικών και Νέες Τάσεις στον Αγροδιατροφικό Τομέα"


Ο αναπτυσσόμενος ψηφιακός κόσμος, ανοίγει την πόρτα του στο αύριο, παρέχοντας τη δυνατότητα σε γυναίκες, όπως ΕΣΥ, να αδράξουν τις ευκαιρίες και να βρουν τη θέση τους στην αγορά εργασίας.

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας για πρώτη φορά, χτίζει ένα νέο εργαλείο για την ψηφιακή ενδυνάμωση των γυναικών και προσφέρει, μέσα από ένα καινοτόμο εκπαιδευτικό πρόγραμμα ενδυνάμωσης και δικτύωσης, δεξιότητες, γνώσεις και ψηφιακή αυτοπεποίθηση!

Ο ψηφιακός τομέας θα μπορούσε να προσφέρει στις γυναίκες με δεξιότητες καλοπληρωμένες δουλειές, τη διαφύλαξη της αυτονομίας τους και την ισότιμη μεταχείριση!

Εάν θέλεις και εσύ να αποτελείς μέρος της τεχνολογικής επανάστασης και του ψηφιακού μετασχηματισμού του Αγροδιατροφικό Τομέα, δεν έχεις παρά να παρακολουθήσεις το Εκπαιδευτικό Διαδραστικό Σεμινάριο με τίτλο: "Ψηφιακή Ενδυνάμωση Γυναικών και Νέες Τάσεις στον Αγροδιατροφικό Τομέα", που διοργανώνει η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Έργου “INTERNISA”.

Το Εκπαιδευτικό Σεμινάριο είναι διάρκειας 25 ωρών, απευθύνεται σε γυναίκες που επιθυμούν να καταρτιστούν με ψηφιακές δεξιότητες στις παρακάτω θεματικές ενότητες:

- HACCP στη Βιομηχανία Τροφίμων

- Λογισμικά & Ψηφιακές Εφαρμογές στον Αγροδιατροφικό Τομέα

- Ψηφιακή Γεωργία & Αυτοματισμοί

- Βασικές Αρχές Μάρκετινγκ & Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης

- Τεχνικές Επικοινωνίας & Εργαλεία Δημοσιότητας

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το σύνολο ή μέρος από τις παραπάνω θεματικές ενότητες.

Στους συμμετέχοντες θα απονεμηθεί Βεβαίωση Παρακολούθησης και θα δοθεί πρόσβαση στη πλατφόρμα εύρεσης εργασίας και διασύνδεσης του γυναικείου εργατικού δυναμικού με επιχειρήσεις του Αγροδιατροφικού κλάδου.

Επιπλέον, θα δοθεί η δυνατότητα συμμετοχής στα μεγάλα Digital Festival Events που θα διοργανωθούν στο πλαίσιο του έργου “INTERNISA”.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί Δωρεάν, δια ζώσης στο κτίριο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας 26ης Οκτωβρίου 64 στη Θεσσαλονίκη στις:

11, 12, 13, 14 & 15 Ιουλίου 2022, 9:00-14:00.

Απαραίτητη η προεγγραφή.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας στον παρακάτω σύνδεσμο



https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfm_mngRkVwGcHdiN1jIW9Oej32DJ6qfG1iBYj4qIcSLYihMg/viewform



ή μπορείτε να σκανάρετε για εγγραφή







INTERNISA PROJECT

Επισκεφθείτε το επίσημο site του Έργου

https://www.enicbcmed.eu/projects/internisa?ct=t(EMAIL_CAMPAIGN_4_13_2022_15_54_COPY_03)&mc_cid=cfc1c15ecb&mc_eid=b384179fa9

Το εκπαιδευτικό Σεμινάριο υλοποιείται στο πλαίσιο του Έργου INTERNISA, το οποίο συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και από Εθνικούς πόρους.



Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την κ. Σαράφη Μαρία, Υπεύθυνη Επικοινωνίας του Ευρωπαϊκού Έργου της ΠΚΜ στο e-mail m.sarafi@pkm.gov.gr και στο τηλ. 2313 319-661.



#INTERNISA #ΠΚΜ # Women's Digital Empowerment #Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

#Ενδυνάμωση των γυναικών στην ψηφιακή εποχή #Digitalskills #ENICBCMed
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη