30 Ιουν 2022

Β.Πούτιν: «Θα ήταν αηδιαστικό να φωτογραφηθούν γυμνόστηθοι οι G7 – Να κοιτάξουν να σταματήσουν να πίνουν και να γυμναστούν»!


Καυστικός ο Ρώσος πρόεδρος για την προτροπή του Μπόρις Τζόνσον να τον «αντιγράψουν»

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν δήλωσε καυστικά ότι θα ήταν «αηδιαστικό» το θέαμα «γυμνόστηθων» αρχηγών κρατών και κυβερνήσεων της Ομάδας των Επτά (G7) πιο ανεπτυγμένων χωρών του κόσμου στην πρόσφατη Σύνοδο.

Τους είπε μάλιστα πως αν θέλουν να προχωρήσουν σε τέτοιες… ενέργειες τους συμβουλεύει «να πίνουν λιγότερο και να αθλούνται περισσότερο για να επιτύχουν αρμονία νου και σώματος».

Οι «μπηχτές» λοιπόν ήταν και για την νοητική τους κατάσταση όπως και την σωματική ενώ και η αναφορά του στο αλκοόλ δεν ήταν τυχαία.

Τους παραλλήλισε με παρακμιακούς πότες! Δεν αναφέρεται σε κάποιους που πίνουν ένα ποτηράκι σε… δεξιώσεις.

Ο Ρώσος πρόεδρος ήταν σαφέστατος: «Σταματήστε να πίνετε».

Κάποιοι από τους επτά ηγέτες ακούστηκαν να αστειεύονται μπροστά στις κάμερες την Κυριακή καθώς πόζαραν για να απαθανατιστούν στο Σλος Έλμαου.

Καθισμένος μαζί με τους άλλους ηγέτες σε στρογγυλό τραπέζι, ο Βρετανός πρωθυπουργός διερωτήθηκε αν έπρεπε να συνεχίσουν να φοράνε τα σακάκια τους ή μήπως θα όφειλαν να επιδείξουν «τους θώρακές τους», προτού προσθέσει «πρέπει να δείξουμε πως είμαστε σκληρότεροι από τον Πούτιν».

Ο Καναδός πρωθυπουργός Τζάστιν Τριντό υπερθεμάτισε, λέγοντας πως θα έπρεπε να καβαλήσουν «άλογα γυμνόστηθοι» γι’ αυτό, παραπέμποντας στις φωτογραφίσεις του Ρώσου προέδρου: σε μια από αυτές, το 2009, εικονιζόταν ακριβώς να ιππεύει γυμνόστηθος.

Βέβαια όλα αυτά δείχνουν… ζήλεια. Οι Δυτικοί ηγέτες πάντα παρουσίαζαν ένα σύμπλεγμα έναντι του Ρώσου προέδρου.
«Δεν ξέρω πώς ήθελαν να γδυθούν, πάνω ή κάτω από τη μέση, πάντως θα ήταν αηδιαστικό το θέαμα ούτως ή άλλως, κατά τη γνώμη μου», ανταπάντησε ο κ. Πούτιν μιλώντας σε δημοσιογράφους κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στο Τουρκμενιστάν.

pronews.gr
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη