23 Ιουλ 2022

Τα 400 δις δημόσιο χρέος (στο 190% του ΑΕΠ), είναι φωτιά που κατακαίει το όποιο μέλλον του κράτους

 


Αγαπητέ Χρήστο,

με 400 δις χρέος ήτοι στο 190% του ΑΕΠ, χρειαζόμαστε κάτι πιο συναρπαστικό, κάτι που θα ξεπεράσει και τις επιδόσεις των Δημόπουλου-Τσιόδρα-Κικίλια-Αρκουμανέα-Χαρδαλιά-Μαγιορκίνη-Κωστάκη-Παρασκευή-Παναγιωτακόπουλου στο πανδημικό 

project με τον κατασκευασμένο ιό, και οι οποίοι...

ανταποκρίθηκαν στο ρόλο τους όπως τους είχαμε σχεδιάσει στο Event 201.

By Legion

Όμως όπως διαπιστώνεις το χρέος σας αντί να μειωθεί εκτοξεύεται και αυτό απαιτεί περισσότερες θυσίες. Ο πήχης είναι πολύ ψηλά.

Ισως χρειαστεί να παραδώσουμε στις φλόγες τα Ανάβρυτα, τη πλατεία Προσκόπων στο Παγκράτι, το Ζάππειο, ίσως και τη πλατεία Συντάγματος, ώστε τα ημέτερα ΜΜΕ να προβάλουν διεθνώς το γεγονός των επιπτώσεων.

Το χρέος της χώρας σας έχει ξεπεράσει ακόμη και το αντίστοιχο της περιόδου 2009-2010 και όπως αντιλαμβάνεσαι η Τιμωρία πρέπει να είναι αντίστοιχη.

Το χρέος από το 126% του ΑΕΠ βρίσκεται σήμερα στο 190% και τα χειρότερα είναι μπροστά.

Συγκεκριμένα το δημόσιο χρέος της χώρας αγγίζει το ποσό των 400 δισ. ευρώ, ενώ «βόμβα» αποτελούν οι κρατικές εγγυήσεις σε επιχειρήσεις, φυσικά πρόσωπα και τράπεζες το ύψος των οποίων προσεγγίζει τα 30 δισ. ευρώ.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του υπουργείου Οικονομικών το συνολικό δημόσιο χρέος της χώρας, στο τέλος του περασμένου Μάϊου εκτινάχθηκε στο ποσό των 397 δισ. ευρώ, αυξημένο κατά 8,5 δισ. ευρώ, σε σχέση με τον Δεκέμβριο του 2021 και κατά 13,5 δις σε σχέση με πέρυσι την ίδια εποχή.

Αιτία της διόγκωσης του χρέους είναι ο υπερδανεισμός στον οποίο κατέφυγε ο Οργανισμός Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους, προκειμένου να καλύψει τα ελλείμματα του Κρατικού Προϋπολογισμού.

Η αυξητική πορεία του χρέους σε συνδυασμό με τις αβεβαιότητες που προκαλεί στην οικονομία αποτελεί ηχηρό «καμπανάκι», καθώς αυξάνεται το κόστος δανεισμού και ίσως αυξηθεί περαιτέρω στους επόμενους μήνες.

Ήδη, το επιτόκιο των δεκαετών ομολόγων εκτοξεύτηκε στο 4,2% από 1,04% που τον Μάιο του 2021, ενώ ανάλογες αυξήσεις έχουν καταγραφεί σε όλες τις διάρκειες των ελληνικών ομολόγων.

Εκτός από το άμεσο δημόσιο χρέος Κεντρικής Διοίκησης, υπάρχει και το «κρυφό» χρέος. Πρόκειται για τις κρατικές εγγυήσεις που παρέχονται από το Κράτος σε εγγυήσεις σε δημόσιες και ιδιωτικές επιχειρήσεις, φυσικά πρόσωπα και τράπεζες.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, το ποσό των κρατικών εγγυήσεων στο τέλος περασμένου Μαρτίου ανήλθε σε 28,67 δισ. ευρώ.


Το ποσό αυτό, δεν περιλαμβάνεται στο δημόσιο χρέος. Στο χρέος καταγράφονται οι καταπτώσεις των εγγυήσεων, δηλαδή το ποσό που δεν αποπλήρωσε έγκαιρα ο φορέας ή το φυσικό πρόσωπο στο οποίο παρασχέθηκε η κρατική εγγύηση. Στην ουσία πρόκειται για ένα εν δυνάμει χρέος.


Από το συνολικό ποσό των 28,86 δισ. ευρώ, τα 18,56 δισ. ευρώ, αφορούν στις εγγυήσεις που δόθηκαν στις τράπεζες, στο πλαίσιο του προγράμματος Ηρακλής.

Πρέπει να σημειωθεί, πως τα συγκεκριμένα στοιχεία αφορούν στο ακαθάριστο δημόσιο χρέος ή Χρέος Κεντρικής Διοίκησης, το οποίο διαφέρει από το Χρέος Γενικής Κυβέρνησης, το οποίο αποτελεί τον δείκτη παρακολούθησης των επιδόσεων των κρατών.

Σύμφωνα με τον ορισμό της Eurostat, από το συνολικό ακαθάριστο χρέος αφαιρούνται:

Τα κρατικά ομόλογα που κατέχουν ασφαλιστικά ταμεία και οι ΟΤΑ και άλλοι δημόσιοι φορείς, το αποκαλούμενο ενδοκυβερνητικό χρέος, το οποίο σύμφωνα με το ΥΠΟΙΚ φέτος θα ανέλθει σε 20 δισ. ευρώ.

Τα κέρματα και οι επενδύσεις σε κρατικά ομόλογα των νομικών προσώπων, το ύψος των οποίων θα ανέλθει φέτος σε 16,2 δισ. ευρώ.

Συνολικά δηλαδή, από το συνολικό χρέος αφαιρούνται περίπου 36,2 δισ. ευρώ.

Με την αφαίρεση του ενδοκυβερνητικού χρέους, το χρέος γενικής κυβέρνησης διαμορφώθηκε στο τέλος του Μαρτίου στο ποσό των 358,35 δισ. ευρώ.

Παράλληλα πρέπει να σημειωθεί, ότι τοκοχρεολύσια πληρώνονται για το σύνολο του χρέους και όχι μόνο για το χρέος Γενικής κυβέρνησης.

-Οι καλοί καιροί δημιουργούν αδύναμους ανθρώπους. Οι αδύναμοι άνθρωποι δημιουργούν κακούς καιρούς. Οι κακοί καιροί δημιουργούν δυνατούς ανθρώπους… Αυτή είναι η Ιστορία της ανθρωπότητας.

Στα χρόνια λοιπόν που μεσολάβησαν από τον Β΄Παγκόσμιο Πόλεμο οι καλοί καιροί σε γενικές γραμμές δημιούργησαν αδύναμους ανθρώπους, άσκεφτους ή με νωθρή σκέψη.

Παράλληλα δημιούργησαν χρεοκοπημένα κράτη. Δηλαδή τεράστιο παγκόσμιο χρέος. Η συνήθως καφενόβια δικαιολογία είναι ότι το χρέος είναι ανύπαρκτο, τα λεφτά είναι αέρας κλπ.

Δλδ παίρνεις διακοποδάνειο 3.000 ευρώ και πας με τη Παναγιώτα στα Κουφονήσια.

Εδώ μάλιστα την αφήνεις έγκυο, σε 9 μήνες τεκνοποιεί το οξυδερκές αντίγραφο των προτύπων, με φόντο ένα παγκόσμιο χρέος 400 τρις, και ένα χρέος της χώρας σου 400 δις, ενώ απαιτείς από το κράτος να περιθάλψει και να εξασφαλίσει παιδικούς σταθμούς, υγειονομική περίθαλψη, σχολεία, κλπ για τον καρπό των Κουφονησίων.

Κι αυτό χωρίς να ρωτήσεις τους δανειστές που δανείζουν το κράτος σου γιατί να θέλουν να πετάνε από το παράθυρο τα λεφτά τους;

Τα 400 τρις παγκόσμιο χρέος πονάνε τις τσέπες κάποιων-ρωτήστε τον Elon Musk να σας εξηγήσει επ΄αυτού.

Εφ΄όσον λοιπόν εσύ είσαι Φλου και φέρνεις απογόνους στο κόσμο για να τους περιθάλψει ο Κυριάκος Πιερρακάκης, ο Βαγγέλης ο Βενιζέλος, ο Νίκος Φίλης και ο Αλέξης Τσίπρας γιατί εγώ που πληρώνω τα κερατιάτικα-δλδ δανείζω το κράτος σου να μην αποφασίσω να απαλλαγώ από 6-7 δις κατοίκους;

Εκ των πραγμάτων δεν θα με εμποδίσει κανείς. Έχω μάλιστα το άλλοθι ότι κάθε άνθρωπος που γεννιέται χωρίς να έχουν εξασφαλίσει οι γεννήτορές του τα προς το ζειν και μου ζητάει δανεικά (διά μέσω του κράτους του) για να μεγαλώσει να μην θέλω να γεννιούνται αλόγιστα νέοι άνθρωποι που απογειώνουν το χρέος.

Πέρα από το χρέος αυτός που είναι σε θέση να μειώνει τον πληθυσμό χωρίς να δώσει λογαριασμό σε κανένα-παρότι οι ανατροπές εδώ δεν αποκλείονται ειδικά όταν ο θύτης δεν σέβεται τον κανόνα του Μακιαβέλι που λέει ότι τα κακά πρέπει να τα κάνεις μαζεμένα (και να μην σέρνονται δύο χρόνια τώρα)-ένας παράγοντας είναι η ικανοποίηση από τη θυσία των θυμάτων. Μα αυτό είναι κτηνωδία θα πείτε.

Κτηνωδία θα την αποκαλέσουν τα θύματα, οι δράστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν τον όρο ψυχαγωγία, ισορροπία της φύσης, απονομή δικαιοσύνης και πάει λέγοντας.

Οποιος έχει το μαχαίρι έχει και το πεπόνι, στη προκειμένη περίπτωση αλλά και στη διάρκεια της Ιστορίας που είναι υπόθεση των νικητών και κυρίως των σκηνοθετών.

Επίσης ο τρόμος είναι εξαιρετικό εργαλείο για τη κυριαρχία του κόσμου. Και απογείωση του τρόμου είναι να κατασκευάζεις τον δράστη και το θύμα.

Ενα άλλο επιχείρημα υπέρ της μείωσης του πληθυσμού είναι η απέχθεια του παγκόσμιου πληθυσμού προς την Ιστορική γνώση όπως προαναφέραμε. Όταν η Ιστορία δεν διδάσκει είναι λογικό να επαναλαμβάνεται. Έχουμε δύο και πλέον χρόνια τώρα μία πανδημία σε εξέλιξη για την οποία 8 δις οξυδερκείς άνθρωποι του πλανήτη δεν αναρωτήθηκαν μετ΄επιτάσεως το αυτονόητο.

Πως προέκυψε!

Χαλάει η κούρσα που πας βόλτα τη Παναγιώτα Πισπιρίγκου και πας στο συνεργείο. Εδώ το παιδί θα σου πει φταίει το ρουλεμάν του εκκεντρικού εκεντροφόρου. Γι΄αυτή τη πανδημία 8 δις άνθρωποι δεν αναρωτήθηκαν πως προέκυψε και αρκούνται κοντά 3 χρόνια τώρα να τρυπιούνται εμπιστευόμενοι την επιστήμη.

Πράγματι η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά (όπως ο Bill Gates στις θεατράλε συνεντεύξεις του) με την οξυδέρκεια των απογόνων Κουφονησίων, Καλιφόρνιας, LA κλπ.

Σ΄αυτό το σημείο για την αποβλάκωση της μάζας πρωταγωνιστικό ρόλο έπαιξαν τα διαβόητα ΜΜΕ. Από τους Times της Νέας Υόρκης έως τα εγχώρια κακέκτυπά τους οι εκδότες και οι διευθυντές των οποίων έχουν την ψευδαίσθηση ότι υπηρετούν και ανήκουν στην ελίτ. Μάλιστα επειδή πήραν πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού πιστεύουν ότι θα κυκλοφορούν για πάντα ως μέλη της ελίτ με αυτά. Έχουν την ψευδαίσθηση. Κάνουν λάθος.

Το μηχάνημα θα εντοπίζει εάν έχουν κάνει 4η, 5η, 6η, 7η, 8η, 9η,10η,11η,12η, 13η, 14η δόση. Αφήστε που δεν θα χρειαστούν τόσες πολλές. Ήδη σχετική εκτίμηση από το ρεπορτάζ των The Epoch Times θέλει περίπου 700 εκατ. μετοικήσαντες έως το 2028-2030.

Επανερχόμαστε λοιπόν στο αρχικό ερώτημα και το οποίο είναι εάν πρέπει να μειώνεις τον πληθυσμό με κάθε δόκιμο και αδόκιμο τρόπο, με πυρκαγιές, με πρόκληση ανόδου θερμοκρασίας, με κατασκευασμένους ιούς, με νομιμοποίηση των εκτρώσεων, με πόλεμο στη παραδοσιακή οικογένεια, κλπ.

Θεωρούμε ότι αντί να σκοτώνεις θα έπρεπε να υπάρχει έλεγχος γεννήσεων.

Σ΄αυτό το σημείο είναι απέραντη υποκρισία να εμφανίζονται ανά το κόσμο οι δυτικοί ηγέτες-κυβερνώντες και αντιπολιτευόμενοι- να δηλώνουν υπέρ της υποβοηθούμενης τεκνοποίησης ενώ εννοούν και υπερασπίζονται ακριβώς το αντίθετο, την υποβοηθούμενη Ευθανασία όπως για παράδειγμα ο κ. Αλέξης Τσίπρας ο οποίος συνέστησε στους οξυδερκείς ψηφοφόρους του να αποκτήσουν κουλτούρα εμβολιασμού COVID-19, δλδ κουλτούρα Ευθανασίας.

Lawrence, Thomas; Satan summoning his Legions;
Credit line: (c) (c) Royal Academy of Arts / Photographer credit: Leith, Marcus /

Μέσω αυτού του πειράματος γενετικής μηχανικής, έχουν κυριολεκτικά εγχύσει «σπόρους του χαμού» σε καθημερινούς ανθρώπους σαν ένα σπρέι κατσαρίδων.

Με βάση μια εκτίμηση του 2011, πιστεύει ότι επιπλέον 700 εκατομμύρια θα σκοτωθούν από αυτό το βιολογικό όπλο – και γνωρίζουν για τους κινδύνους από το 2005.

By Joseph Mercola July 16, 2022/THE EPOCH TIMES

H Iστορία με μία ματιά

Ο David Martin, Ph.D., παρουσιάζει στοιχεία ότι οι ενέσεις COVID-19 δεν είναι εμβόλια, αλλά βιολογικά όπλα που χρησιμοποιούνται ως μορφή γενοκτονίας σε ολόκληρο τον παγκόσμιο πληθυσμό

Η πρωτεΐνη ακίδας που παράγουν τα εμβόλια COVID-19 είναι ένας γνωστός βιολογικός παράγοντας που προκαλεί ανησυχία
Ο Martin πιστεύει ότι ο αριθμός που μπορεί να πεθάνει μπορεί να είχε αποκαλυφθεί το 2011, όταν ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας ανακοίνωσε τη «δεκαετία εμβολιασμού»
Ο στόχος για τη δεκαετία του εμβολιασμού ήταν η μείωση του πληθυσμού κατά 15% παγκοσμίως, που θα ήταν περίπου 700 εκατομμύρια νεκροί. Αυτό μπορεί να ανέρχεται σε 75 εκατομμύρια έως 100 εκατομμύρια ανθρώπους που πεθαίνουν από εμβόλια COVID-19 στις ΗΠΑ.


Όταν ρωτήθηκε σε ποιο χρονικό διάστημα μπορεί να πεθάνουν αυτοί οι άνθρωποι, ο Martin πρότεινε «υπάρχουν πολλοί οικονομικοί λόγοι για τους οποίους οι άνθρωποι ελπίζουν ότι είναι από τώρα έως το 2028».

Η προβλεπόμενη έλλειψη ρευστότητας των προγραμμάτων Κοινωνικής Ασφάλισης, Medicare και Medicaid μέχρι το 2028 υποδηλώνει ότι «όσο λιγότερα άτομα είναι αποδέκτες αυτών των προγραμμάτων, τόσο το καλύτερο».

Ο Martin πιστεύει ότι αυτός μπορεί να είναι ο λόγος που τα άτομα ηλικίας 65 ετών και άνω στοχοποιήθηκαν πρώτα με πυροβολισμούς COVID-19

Σε αυτή την αποκαλυπτική συνέντευξη με τον Greg Hunter του USAWatchdog.com, ο David Martin, Ph.D., παρουσιάζει στοιχεία ότι οι ενέσεις COVID-19 δεν είναι εμβόλια αλλά βιολογικά όπλα που χρησιμοποιούνται ως μορφή γενοκτονίας σε ολόκληρο τον παγκόσμιο πληθυσμό.1

Τον Μάρτιο του 2022, ο Martin κατέθεσε ομοσπονδιακή αγωγή κατά του Προέδρου Βiden, του Υπουργείου Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών και των Κέντρων για Υπηρεσίες Medicare και Medicaid ισχυριζόμενος ότι οι πυροβολισμοί COVID-19 μετατρέπουν το σώμα σε εργοστάσιο βιολογικών όπλων, που κατασκευάζει πρωτεΐνη ακίδας. Όχι μόνο ο όρος «εμβόλιο» είναι παραπλανητικός όταν αναφέρεται σε εμβόλια για τον COVID-19, αλλά είναι και ανακριβής καθώς πρόκειται στην πραγματικότητα για μια μορφή γονιδιακής θεραπείας.2

«Και όχι μόνο δεν πρόκειται να μας μηνύσουν, ξέρετε, για συκοφαντική δυσφήμιση ή παραπληροφόρηση, αλλά στην πραγματικότητα θεωρούμε τους ανθρώπους ποινικά υπεύθυνους για την εγχώρια τρομοκρατία τους, τα εγκλήματά τους κατά της ανθρωπότητας και την ιστορία του οπλισμού του κορωνοϊού που χρονολογείται από το 1998. » λέει ο Martin.3

Ο SARS-CoV-2 βρίσκεται στα σκαριά εδώ και δεκαετίες

Ο Martin ασχολείται με την παρακολούθηση αιτήσεων και εγκρίσεων για διπλώματα ευρεσιτεχνίας από το 1998. Η εταιρεία του, M-Cam International Innovation Risk Management, είναι ο μεγαλύτερος ανάδοχος στον κόσμο άυλων περιουσιακών στοιχείων που χρησιμοποιούνται στη χρηματοδότηση σε 168 χώρες. Η M-Cam έχει επίσης παρακολουθήσει παραβιάσεις των συνθηκών βιολογικών και χημικών όπλων για λογαριασμό της κυβέρνησης των ΗΠΑ, μετά τον φόβο του άνθρακα τον Σεπτέμβριο του 2001.4

Σύμφωνα με τον Martin, υπάρχουν περισσότερες από 4.000 πατέντες που σχετίζονται με τον κοροναϊό SARS. Η εταιρεία του έχει επίσης κάνει μια ολοκληρωμένη ανασκόπηση της χρηματοδότησης της έρευνας που περιλαμβάνει τη χειραγώγηση των κοροναϊών που προκάλεσαν το SARS ως υποκατηγορία της οικογένειας των κορωνοϊών βήτα.

Μεγάλο μέρος της έρευνας χρηματοδοτήθηκε από τα Εθνικά Ινστιτούτα Αλλεργιών και Λοιμωδών Νοσημάτων (NIAID) υπό τη διεύθυνση του Δρ Anthony Fauci.5

Ο Martin εξήγησε:6

«Πιστεύω ότι είναι σημαντικό για τους ακροατές και τους θεατές σας να θυμούνται ότι ήταν το 1999 όταν ο Anthony Fauci και ο Ralph Baric στο Πανεπιστήμιο της Βόρειας Καρολίνας Chapel Hill αποφάσισαν να αρχίσουν να χρησιμοποιούν όπλα για τον κορονοϊό που κατοχύρωσαν το 2002 — και ακούσατε σωστά αυτή την ημερομηνία, είναι ένας χρόνος πριν από το ξέσπασμα του SARS στην Κίνα.

Ξέρετε, ήξεραν ότι ήταν ένα βιολογικό όπλο από το 2005. Ήξεραν ότι ήταν αποτελεσματικό στο να βλάψει τους πληθυσμούς, να εκφοβίσει και να εξαναγκάσει τους πληθυσμούς».

Ralph Baric

Οι πυροβολισμοί COVID-19 είναι μια «πράξη βιοτρομοκρατίας»

Σύμφωνα με τον Martin, η πρωτεΐνη ακίδας που κατασκευάζουν οι λήψεις COVID-19 είναι μια προσομοίωση υπολογιστή μιας χίμαιρας της πρωτεΐνης ακίδας του κορωνοϊού. «Στην πραγματικότητα, δεν είναι εμβόλιο κατά του κορωνοϊού. Είναι μια οδηγία ακίδας πρωτεΐνης για να κάνει το ανθρώπινο σώμα να παράγει μια τοξίνη και αυτή η τοξίνη έχει προγραμματιστεί ως γνωστός βιολογικός παράγοντας ανησυχίας σε σχέση με τα βιολογικά όπλα την τελευταία μιάμιση δεκαετία», είπε. 7

Αντί να αποτελούν μέτρο δημόσιας υγείας, όπως γινόταν ευρέως, οι πυροβολισμοί για τον COVID-19 είναι μια πράξη βιολογικών όπλων και βιοτρομοκρατίας.

Ο Martin μοιράστηκε ότι το 2015, ο Δρ Peter Daszak, επικεφαλής της EcoHealth Alliance που διοχέτευσε ερευνητικά δολάρια από το NIAID στο Ινστιτούτο Ιολογίας της Wuhan για την έρευνα του κορωνοϊού, δήλωσε-8:

«Πρέπει να αυξήσουμε την κατανόηση του κοινού για την ανάγκη για ιατρικά αντίμετρα όπως το εμβόλιο για τον πανικό κορωνοϊό. Βασικός μοχλός είναι τα μέσα ενημέρωσης και τα οικονομικά θα ακολουθήσουν τη δημοσιότητα. Πρέπει να χρησιμοποιήσουμε αυτή τη διαφημιστική εκστρατεία προς όφελός μας, για να φτάσουμε στα πραγματικά ζητήματα. Οι επενδυτές θα ανταποκριθούν εάν δουν κέρδος στο τέλος της διαδικασίας».

Peter Daszak

Ο Daszak, τον οποίο ο Martin αναφέρει ως «ο επικεφαλής του ξεπλύματος χρήματος», «στην πραγματικότητα δήλωσε ότι όλη αυτή η άσκηση ήταν μια εκστρατεία εγχώριου τρόμου για να κάνει το κοινό να αποδεχθεί την παγκόσμια πλατφόρμα εμβολίων χρησιμοποιώντας ένα γνωστό βιολογικό όπλο. Και αυτά είναι τα δικά τους λόγια, όχι η ερμηνεία μου», είπε ο Martin.9

David Martin, Ph.D

 

Martin>100 εκατομμύρια στις ΗΠΑ μπορεί να πεθάνουν λόγω πυροβολισμών COVID

Τόσο οι βολές COVID-19 της Pfizer όσο και της Moderna περιέχουν αλληλουχίες νουκλεϊκών οξέων που δεν αποτελούν μέρος της φύσης και δεν έχουν εισαχθεί προηγουμένως στο ανθρώπινο σώμα. Αυτό ισοδυναμεί με ένα πείραμα γενετικής μηχανικής που δεν πέρασε από μελέτες σε ζώα ή κλινικές δοκιμές.


Ωστόσο, ήδη άνθρωποι πεθαίνουν από τους πυροβολισμούς και, δηλώνει ο Martin, «πολλοί ακόμη θα» λόγω ζητημάτων όπως θρόμβοι αίματος, βλάβη στο καρδιαγγειακό σύστημα και προβλήματα με το ήπαρ, τα νεφρά και την πνευμονική λειτουργία.10

Αναμένεται επίσης μια επίθεση αναπαραγωγικών περιπτώσεων και καρκίνου που σχετίζονται με τους πυροβολισμούς. «Το γεγονός είναι ότι ένας τεράστιος αριθμός ανθρώπων που υφίστανται ένεση κουβαλούν ήδη τους σπόρους του θανάτου τους», είπε ο Martin.11 Όσο για το πόσοι μπορεί να πεθάνουν, ο Martin πιστεύει ότι οι αριθμοί μπορεί να είχαν αποκαλυφθεί το 2011, όταν ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας ανακοίνωσε τη «δεκαετία εμβολιασμού» τους:12

«Με βάση τη δική τους εκτίμηση για το 2011, και… αυτή είναι μια ανατριχιαστική εκτίμηση, αλλά πρέπει απλώς να την εκθέσουμε… Όταν το Ίδρυμα Bill and Melinda Gates, το κινεζικό CDC, το Jeremy Farrar Wellcome Trust και άλλοι δημοσίευσαν το The Decade of Vaccination για τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας το 2011, ο δηλωμένος στόχος τους ήταν η μείωση του πληθυσμού κατά 15% του παγκόσμιου πληθυσμού.

Βάλτε το στην προοπτική, πρόκειται για περίπου 700 εκατομμύρια ανθρώπους νεκρούς… και αυτό θα έδινε τη συμμετοχή των ΗΠΑ σε αυτό σίγουρα ως αναλογία του πληθυσμού με ένεση κάπου μεταξύ 75 και 100 εκατομμυρίων ανθρώπων».

Όταν ρωτήθηκε σε ποιο χρονικό διάστημα μπορεί να πεθάνουν αυτοί οι άνθρωποι, ο Martin πρότεινε «υπάρχουν πολλοί οικονομικοί λόγοι για τους οποίους οι άνθρωποι ελπίζουν ότι θα είναι από τώρα έως το 2028».

Προγράμματα Κοινωνικής Ασφάλισης, Medicare και Medicaid έως το 2028.

«Όσο λιγότεροι άνθρωποι είναι αποδέκτες Κοινωνικής Ασφάλισης, Medicare και Medicaid, τόσο το καλύτερο», είπε ο Martin. «Δεν αποτελεί έκπληξη, είναι πιθανώς ένα από τα κίνητρα που οδήγησαν στη σύσταση ότι τα άτομα άνω των 65 ετών ήταν τα πρώτα άτομα που έλαβαν ένεση».

«Γιατί ξαφνικά ακυρώνονται 700 πτήσεις την ημέρα επειδή, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς, οι αεροπορικές εταιρείες δεν έχουν πιλότους; … το βρώμικο μυστικό … είναι ότι πολλοί πιλότοι που αντιμετωπίζουν μικροαγγειακά προβλήματα και προβλήματα πήξης, και αυτό τους κρατά έξω από το πιλοτήριο, το οποίο είναι ένα καλό μέρος για να μην τους έχετε εάν πρόκειται να υποστούν θρόμβο και ακολούθως εγκεφαλικό ή καρδιακή προσβολή», είπε ο Martin.

«Αλλά το πρόβλημα είναι ότι θα αρχίσουμε να βλέπουμε ακριβώς το ίδιο φαινόμενο στον κλάδο της υγειονομικής περίθαλψης και σε πολύ μεγαλύτερη κλίμακα. Στην πραγματικότητα, η στόχευση στον κλάδο της υγειονομικής περίθαλψης είναι μεγάλη, πράγμα που σημαίνει ότι θα έχουμε γιατρούς και νοσηλευτές που θα είναι μεταξύ των ασθενών και των νεκρών. Και αυτό σημαίνει ότι οι άρρωστοι και οι ετοιμοθάνατοι επίσης δεν λαμβάνουν φροντίδα.»15

Γιατί οι λήψεις COVID μπορεί να αλλάξουν το DNA σας

Έχει τονιστεί από τα μέσα ενημέρωσης και τους αξιωματούχους δημόσιας υγείας ότι τα εμβόλια COVID-19 δεν αλλάζουν το DNA. Ωστόσο, ο Martin εφιστά την προσοχή σε μια ελάχιστα γνωστή επιχορήγηση από το Εθνικό Ίδρυμα Επιστημών, γνωστή ως Δαρβινικά χημικά συστήματα,16 που περιελάμβανε έρευνα για την ενσωμάτωση του mRNA σε στοχευμένα γονιδιώματα.

Σύμφωνα με τον Martin:17

«Η Moderna ξεκίνησε… με την πλάτη μιας 10ετούς επιχορήγησης του Εθνικού Ιδρύματος Επιστημών. Και αυτή η επιχορήγηση ονομαζόταν Δαρβινικά χημικά συστήματα… το έργο που οδήγησε στη δημιουργία της ίδιας της εταιρείας Moderna ήταν ένα έργο όπου ανακάλυπταν συγκεκριμένα πώς να γράψουν το mRNA στο γονιδίωμα οποιουδήποτε στόχου αναζητούσαν.

Αυτός θα μπορούσε να είναι ένας μονοκύτταρος οργανισμός, θα μπορούσε να είναι ένας πολυκύτταρος οργανισμός ή θα μπορούσε να είναι ένας άνθρωπος. Και το γεγονός είναι ότι η Moderna ξεκίνησε με το να έχει αποδείξει ότι το mRNA μπορεί να διαμολυνθεί και να εγγραφεί στο ανθρώπινο γονιδίωμα».

Είναι εντελώς άγνωστο ποιες θα είναι οι βραχυπρόθεσμες ή μακροπρόθεσμες επιπτώσεις του αναλόγου της πρωτεΐνης ακίδας που υπάρχει μέσα σε άτομα που έλαβαν ενέσεις COVID-19. Ωστόσο, όσον αφορά την αλλαγή του γονιδιώματος, ο Martin δηλώνει ότι τα δεδομένα δείχνουν ότι το mRNA έχει την ικανότητα να γράφει στο DNA των ανθρώπων και «ως εκ τούτου, οι μακροπρόθεσμες επιπτώσεις δεν πρόκειται να είναι απλώς συμπτωματικές. Οι μακροπρόθεσμες επιπτώσεις θα είναι ότι το ανθρώπινο γονιδίωμα των ατόμων που θα υποβληθούν σε ένεση πρόκειται να αλλάξει.»18

Η απάτη αφαιρεί την ασπίδα ευθύνης της Big Pharma

Η επίθεση άνθρακα του 2001, η οποία προήλθε από ιατρική και αμυντική έρευνα, οδήγησε στην ψήφιση του νόμου PREP, ο οποίος αφαιρούσε την ευθύνη για τους κατασκευαστές ιατρικών αντιμέτρων έκτακτης ανάγκης.

Αυτό σημαίνει ότι όσο οι ΗΠΑ βρίσκονται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, επιτρέπονται πράγματα όπως τα «εμβόλια» κατά του COVID-19 βάσει εξουσιοδότησης χρήσης έκτακτης ανάγκης. Και όσο ισχύει η άδεια χρήσης έκτακτης ανάγκης, οι κατασκευαστές αυτών των πειραματικών γονιδιακών θεραπειών δεν είναι οικονομικά υπεύθυνοι για οποιαδήποτε βλάβη προέρχεται από τη χρήση τους.

Δηλαδή, υπό την προϋπόθεση ότι είναι «εμβόλια». Εάν αυτές οι ενέσεις ΔΕΝ είναι εμβόλια, τότε η ασπίδα ευθύνης πέφτει, επειδή δεν υπάρχει ασπίδα ευθύνης για ένα ιατρικό αντίμετρο έκτακτης ανάγκης που είναι η γονιδιακή θεραπεία. Επιπλέον, οι αγωγές που μπορούν να αποδείξουν τις εταιρείες που εμπλέκονται σε απάτη θα αναιρούν επίσης την ασπίδα ευθύνης. Ο Μartin δηλώνει: 19

«Ένα από τα βολικά πράγματα σχετικά με τον νόμο PREP είναι ότι η ασπίδα ασυλίας έναντι της ευθύνης είναι στην πραγματικότητα τόσο καλή όσο και η απουσία απάτης. Διότι αν υπήρξε απάτη στη γνωστοποίηση των γεγονότων, που οδήγησε σε άδεια χρήσης έκτακτης ανάγκης, τότε όλη η ασπίδα ασυλίας εξαφανίζεται.

Επομένως, ο λόγος για τον οποίο είναι τόσο σημαντικό για συνομιλίες όπως αυτή που πρέπει να προωθηθούν και να προηγηθούν είναι επειδή οι φαρμακευτικές εταιρείες — και σε αυτές περιλαμβάνονται η Pfizer και η Moderna και η J&J — γνωρίζουν ότι διαιωνίζουν μια απάτη. Το σπουδαίο με αυτό είναι ότι όταν διαπιστωθεί αυτή η απάτη, το 100% της ευθύνης επιστρέφει σε αυτούς. Oταν μια απάτη ήταν η βάση για μια απάτη, τότε έχουμε στην πραγματικότητα μια σειρά από άλλα νομικά μέσα που σας επιτρέπουν να τρυπήσετε αυτό το πέπλο. Τελικά, δεν υπάρχει αμφιβολία… και είναι αρκετά προφανές με βάση τα τρέχοντα δεδομένα θνησιμότητας και νοσηρότητας που δεδομένου του γεγονότος ότι, όταν πρόκειται για βιολογικά όπλα και βιοτρόμο, κάθε καταμέτρηση επιφέρει πρόστιμο 100 εκατομμυρίων δολαρίων. Αυτό μας δίνει το ομοσπονδιακό καταστατικό.

Η ποινή για την εταιρική εγχώρια τρομοκρατία, όταν έχετε ανά καταμέτρηση υποχρεώσεις 100 εκατομμυρίων δολαρίων ανά pop — αυτή είναι μια υπαρξιακή απειλή που αφαιρεί μια εταιρεία όπως η Pfizer ή μια εταιρεία όπως η Moderna. Και για αυτό εργαζόμαστε καθημερινά».

Εάν θέλετε να παρακολουθήσετε την πρόοδο των εν εξελίξει νομικών υποθέσεων που επιδιώκουν να αποκαλύψουν την αλήθεια – ότι μια εγκληματική οργάνωση επιδιώκει να αποκτήσει τον έλεγχο του παγκόσμιου πληθυσμού μέσω της δημιουργίας κατοχυρωμένων με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας βιοόπλων που διατίθενται στο εμπόριο ως νέοι ιοί και ενέσεις – μπορείτε να βρείτε όλα οι λεπτομέρειες στο ProsecuteNow.io, έναν ιστότοπο που συντάχθηκε από τον Martin και τους συνεργάτες του.20

Δημοσιεύθηκε αρχικά στις 16 Ιουλίου 2022 στο Mercola.com
Πηγές και Αναφορές

Originally published July 16, 2022 on Mercola.com
Sources and References

1 Rumble, Greg Hunter’s USA Watchdog June 28, 2022
2 Europe Reloaded March 23, 2022
3 Rumble, Greg Hunter’s USA Watchdog June 28, 2022, 1:21
4, 5 Substack July 24, 2021
6 Rumble, Greg Hunter’s USA Watchdog June 28, 2022, 9:52
7, 8, 9 Rumble, Greg Hunter’s USA Watchdog June 28, 2022, 3:26
10, 11 Rumble, Greg Hunter’s USA Watchdog June 28, 2022, 6:22
12 Rumble, Greg Hunter’s USA Watchdog June 28, 2022, 7:58
13, 14 Rumble, Greg Hunter’s USA Watchdog June 28, 2022, 12:40
15 Rumble, Greg Hunter’s USA Watchdog June 28, 2022, 13:38
16 National Science Foundation, Darwinian Chemical Systems
17, 18 Rumble, Greg Hunter’s USA Watchdog June 28, 2022, 17:21
19 Rumble, Greg Hunter’s USA Watchdog June 28, 2022, 52:01
20 Prosecute Now

https://kourdistoportocali.com/

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη