1 Ιουλ 2022

ΠΑΣΟΚ: Τα ονόματα των υποψηφίων σε Στερεά, Δυτική Ελλάδα και Πελοπόννησο


Σε κατάσταση εκλογικού συναγερμού κινείται πλέον το ΠΑΣΟΚ, προσβλέποντας στην προσέγγιση όσο το δυνατόν περισσότερων ψηφοφόρων από τον ευρύτερο κεντροαριστερό χώρο κατά την προεκλογική περίοδο.


Η Χαριλάου Τρικούπη προετοιμάζει με πυρετώδεις ρυθμούς τις λίστες υποψηφίων για τις εκλογές, με το βλέμμα στραμμένο στον πιθανό αιφνιδιασμό του φθινοπώρου.

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Στην Αχαΐα, εκτός του Γιώργου Παπανδρέου, τα ονόματα που παίζουν δυνατά για μια θέση στο ψηφοδέλτιο είναι των Μαρίνου Σκανδάμη, Δημήτρη Κατσικόπουλου, Ολυμπίας Λόη, Κατερίνας Σολωμού, Ανδρέα Τσουραμάνη και Γιώργου Καρβουνιάρη.


Στην Αιτωλοακαρνανία, εκτός του νυν βουλευτή Δημήτρη Κωνσταντόπουλου, ακούγονται οι υποψηφιότητες των Κατερίνας Κιτσάκη, Ευάγγελου Γάκη, Περσεφόνης Πιστιόλη, Παναγιώτη Τρυφιάτη, Νίκης Φούντα και Χριστίνας Σταρακά.


Στην Ηλεία θα διεκδικήσει την επανεκλογή ο νυν βουλευτής Μιχάλης Κατρίνης, ενώ υποψήφιοι ακούγεται πως θα είναι, μεταξύ άλλων, ο Παλαιστίνιος Μισέλ Αμπού Χαντμπά και η Νίκη Κοκκαλιάρη.


ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Για το ψηφοδέλτιο της Φθιώτιδας φαίνεται πως έχουν κλειδώσει οι υποψηφιότητες των Νίκου Τσώνη, Νίκου Μπέτσιου, Αντώνη Παπαγόρα και Κωνσταντίνας Αντερριώτη, ενώ για τη λίστα της Ευρυτανίας του Γιώργου Καρβέλη.


Στη Βοιωτία, εκτός του νυν βουλευτή Γιώργου Μουλκιώτη, ακούγονται τα ονόματα των Ιωάννας Νταντούμη και Χριστίνας Σταμούλη, ενώ υποψήφιος ενδέχεται να είναι και ο πρώην Γραμματέας της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ Βασίλης Τόγιας.


Στην Εύβοια φαίνεται πως θα είναι υποψήφιοι η Κατερίνα Καζάνη και ο Αλέξανδρος Θεοδώρου, ενώ ακούγονται και τα ονόματα της Μίνας Παπαναστασίου και του Θανάση Τάρτη.


ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

Στην Αρκαδία εκ νέου υποψήφιος θα είναι ο νυν βουλευτής Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, ενώ για τη μάχη ετοιμάζεται και ο Βαγγέλης Γιαννακούρας. Πιθανόν να συμπληρώσουν το ψηφοδέλτιο οι Απόστολος Σπυρόπουλος, Κώστας Κοκκόρης και Κωνσταντίνος Παπαγεωργίου.


Στην Κορινθία θα επιχειρήσει ένα ισχυρό εκλογικό comeback η πρώην βουλευτής Κατερίνα Φαρμάκη, ενώ πολύ πιθανές θεωρούνται επίσης οι υποψηφιότητες των Ανδρέα Λούτα, Βαγγέλη Ανδριανάκου, Σπύρου Φράγκου και Δημήτρη Αγγελόπουλου.


Εκ νέου υποψήφιος στην Αργολίδα θα είναι ο νυν βουλευτής Ανδρέας Πουλάς, ενώ άλλα δύο στελέχη που φαίνεται να έχουν «κλειδώσει» είναι ο Παναγιώτης Ψυχογυιός και ο Ανδρέας Χρονόπουλος.


Στη Μεσσηνία θα κατέβουν ως φαίνεται οι Παναγιώτης Αλευράς, Γιάννης Πάζιος και Γιώργος Κατσούλης, ενώ ακούγονται και τα ονόματα του Στέφανου Μιχαλάκου, του Μενέλαου Γερονικολού και του Ηλία Κουσελά. Την έδρα στη Λακωνία θα διεκδικήσει η Νάγια Γρηγοράκου, κόρη του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ.

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη