31 Ιουλ 2022

Ξεχάστε Το Κρέας Θα Τρώτε Ζωύφια


Εξέγερση Ολλανδών αγροτών: Καθώς οι «πράσινες» ελίτ του Νταβός στοχεύουν στον παγκόσμιο έλεγχο των τροφίμων. Θα ακολουθήσουν οι ΗΠΑ. Οι Ολλανδοί αγρότες παλεύουν για τις φάρμες τους, τα προς το ζην και τις ζωές τους….

Εξέγερση Ολλανδών αγροτών: Καθώς οι «πράσινες» ελίτ του Νταβός στοχεύουν στον παγκόσμιο έλεγχο των τροφίμων. Θα ακολουθήσουν οι ΗΠΑ.

Οι Ολλανδοί αγρότες παλεύουν για τις φάρμες τους, τα προς το ζην και τις ζωές τους. Για εβδομάδες έχουν αποκλείσει αυτοκινητόδρομους, δρόμους, σούπερ μάρκετ και κυβερνητικά κτίρια με τα τρακτέρ τους. Η Ολλανδική κυβέρνηση — ακολουθώντας την καθοδήγηση των Ηνωμένων Εθνών, του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Ιδρύματος Bill & Melinda Gates — επιβάλλει νέες «πράσινες» πολιτικές που η κυβέρνηση αναγνωρίζει ότι θα θέσει εκτός λειτουργίας πολλούς αγρότες. Υπό το πρόσχημα της προστασίας του περιβάλλοντος και της παγκόσμιας «βιοποικιλότητας», οι αγρότες αντιμετωπίζουν πρόστιμα και αυστηρούς περιορισμούς στην χρήση λιπασμάτων και πολλοί λαμβάνουν εντολή να θανατώσουν δραστικά τα κοπάδια βοοειδών τους, κατά 25 με 95 τοις εκατό.

Μετά τον καταστροφικό αντίκτυπο του lockdown του Covid, οι νέες εντολές αγροκτημάτων απειλούν να καταστρέψουν πολλούς από τους αγρότες της Ολλανδίας, οι οποίοι είναι οι πιο καινοτόμοι και παραγωγικοί αγρότες στην Ευρώπη και οι μεγαλύτεροι εξαγωγείς γεωργικών προϊόντων της ηπείρου. Στην πραγματικότητα, η μικροσκοπική Ολλανδία – μόνο ελαφρώς μεγαλύτερη σε έκταση από το Μέριλαντ – είναι δεύτερη μετά τις Ηνωμένες Πολιτείες (που είναι 237 φορές μεγαλύτερη) στις εξαγωγές γεωργικών προϊόντων. Αλλά η κυβέρνηση του πρωθυπουργού Mark Rutte είναι αποφασισμένη να εξαλείψει τους ανεξάρτητους αγρότες της Ολλανδίας και να τους αντικαταστήσει με εταιρικά megafarms που λειτουργούν στο πλαίσιο της Food Action Alliance (FAA), ένα πρόγραμμα που ξεκίνησε πρόσφατα η λέσχη δισεκατομμυριούχων της παγκοσμιοποίησης, γνωστή ως World Economic Forum (WEF).

Οι δρακόντειοι νέοι γεωργικοί κανονισμοί που ανακοίνωσε η κυβέρνηση Rutte τον Ιούνιο τέθηκαν σε εφαρμογή ενάμιση χρόνο νωρίτερα, τον Ιανουάριο του 2021, στην ετήσια εκδήλωση διασημοτήτων του WEF στο Νταβός της Ελβετίας. Ως ένας από τους συμμετέχοντες στο WEF στο πρόγραμμα με τίτλο «Μετασχηματίζοντας τα συστήματα τροφίμων και την χρήση της γης», ο πρωθυπουργός Rutte αποκάλυψε με περηφάνια ότι η Ολλανδική πόλη Wageningen είχε επιλεγεί από το WEF για να φιλοξενήσει την νέα Παγκόσμια Γραμματεία Συντονισμού του WEF (GCS) για τους κόμβους καινοτομίας τροφίμων της FAA του.

Ένα σύντομο απόσπασμα της δήλωσης του Rutte στην Εβδομάδα Ατζέντας του Νταβός 2021 μπορείτε να δείτε στο παρακάτω βίντεο.

«Μεταμορφώνοντας τα συστήματα τροφίμων και τη χρήση γης».)

https://www.youtube.com/watch?v=LA2fax17veM&t=1s&ab_channel=WorldEconomicForumVideo

Όπως ο Καναδός πρωθυπουργός Τζάστιν Τριντό, ένας νέος παγκόσμιος ηγέτης του WEF που χαρακτήρισε τους ειρηνικούς Καναδούς φορτηγατζήδες ως «ρατσιστές» και επιτέθηκε βάναυσα στις διαμαρτυρίες τους με στρατιωτικές και αστυνομικές δυνάμεις, ο Ρούτε δεν δίστασε να εκφονήσει τους Ολλανδούς αγρότες ως «μαλάκες» και να στείλει ο στρατός και η αστυνομία εναντίον τους. Ο Rutte, ο οποίος βρίσκεται στην τέταρτη θητεία του ως πρωθυπουργός και αρχηγός μιας κυβέρνησης συνασπισμού, βλέπει ξεκάθαρα τον εαυτό του ως υπηρέτη του WEF, όχι των Ολλανδών πολιτών και φορολογουμένων που τον εξέλεξαν.

Εφαρμογή της Ατζέντας 2030 του ΟΗΕ

Τον Σεπτέμβριο του 2021, εννέα μήνες μετά την εμφάνιση του Rutte στο πάνελ «Food Systems» του WEF, τα Ηνωμένα Έθνη πραγματοποίησαν την σύνοδο κορυφής για τα συστήματα τροφίμων στην έδρα του ΟΗΕ στην Νέα Υόρκη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες να προεδρεύει και την καθηγήτρια Louise Fresco του Πανεπιστημίου Wageningen. & Research (η νέα Γραμματεία του WEF Hub) ως αντιπρόεδρος της Επιστημονικής Ομάδας της συνόδου κορυφής.

Όπως γίνεται γρήγορα φανερό, το WEF και τα Ηνωμένα Έθνη ακολουθούν την ίδια κατεύθυνση όταν πρόκειται για τον έλεγχο των παγκόσμιων “συστημάτων τροφίμων”. Και τα σχέδιά τους για τον έλεγχο δεν προμηνύουν τίποτα καλό για την ανθρώπινη ζωή και την ελευθερία σε αυτόν τον πλανήτη Ο Γκουτέρες, ο οποίος ήταν πρόεδρος του Διεθνούς ακροαριστερού Σοσιαλισμού από το 1999 έως το 2005, συμμετέχει τακτικά στο WEF εδώ και δεκαετίες με διάφορες ιδιότητες: ως πρωθυπουργός της Πορτογαλίας, πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Ύπατος Αρμοστής του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες και τώρα γενικός γραμματέας του ΟΗΕ.


Το 2019, ο Γκουτέρες επισημοποίησε την μακροχρόνια σχέση μεταξύ του WEF και του ΟΗΕ υπογράφοντας ένα Πλαίσιο Στρατηγικής Συνεργασίας με τον ιδρυτή και εκτελεστικό πρόεδρο του WEF Klaus Schwab. Σύμφωνα με δελτίο τύπου του WEF, η συμφωνία περιγράφει «τομείς συνεργασίας για την εμβάθυνση της θεσμικής δέσμευσης και την από κοινού επιτάχυνση της εφαρμογής της Ατζέντας 2030 για την Βιώσιμη Ανάπτυξη».

Και βρίσκουμε στην ιστοσελίδα του WEF Food Action Alliance ότι «Η Ατζέντα 2030 για την Βιώσιμη Ανάπτυξη ενημερώνει την φιλοδοξία της FAA να παρέχει μια διαρκή και μακροπρόθεσμη πλατφόρμα για δράση πολλών ενδιαφερομένων στα συστήματα τροφίμων για την επίτευξη των ΣΒΑ».

Οι ΣΒΑ που αναφέρονται παραπάνω είναι, φυσικά, οι 17 Στόχοι Βιώσιμης Ανάπτυξης του ΟΗΕ. Αυτοί οι στόχοι προέρχονται από την Σύνοδο Κορυφής του ΟΗΕ για την Γη το 1992 στο Ρίο ντε Τζανέιρο της Βραζιλίας. Όπως αναφέρει ο ιστότοπος του ΣΒΑ του ΟΗΕ: «Οι ΣΒΑ βασίζονται στην δουλειά δεκαετιών των χωρών και των Ηνωμένων Εθνών, συμπεριλαμβανομένου του Τμήματος Οικονομικών και Κοινωνικών Υποθέσεων του ΟΗΕ».

Στη Σύνοδο Κορυφής για την Γη το 1992, περισσότερες από 178 χώρες υιοθέτησαν την Ατζέντα για τον 21ο αιώνα – γνωστή ως Ατζέντα 21 – ένα ολοκληρωμένο σχέδιο δράσης «για την οικοδόμηση μιας παγκόσμιας εταιρικής σχέσης για την βιώσιμη ανάπτυξη για την βελτίωση της ανθρώπινης ζωής και την προστασία του περιβάλλοντος».

Αυτό είναι το σκεπτικό του ΟΗΕ. Ωστόσο, όπως έχουμε αναφέρει εκτενώς όλα αυτά τα χρόνια, η Ατζέντα 21 (και τώρα ο διάδοχός της, η Ατζέντα 2030) είναι μια ολοκληρωτική ατζέντα για τον πλήρη έλεγχο και την διοικητισμό ολόκληρου του πλανήτη — και κάθε ατόμου σε αυτόν.

Δείτε το βίντεο στο παρακάτω link…

https://www.youtube.com/watch?v=dlvxmolbq18&ab_channel=TheNewAmericanVideo

Το «Νέο Όραμα για την Γεωργία» του WEF

Το όραμα της Ατζέντας 21 του ΟΗΕ για πλανητική ρύθμιση, συμπεριλαμβανομένης της πλήρους ρύθμισης της παραγωγής τροφίμων, έλαβε μια τεράστια ώθηση με την πρωτοβουλία του WEF “Νέο Όραμα για τη Γεωργία” (New Vision for Agriculture – NVA). Το 2010, σε συνεργασία με την McKinsey & Company, τον μεγαλύτερο όμιλο διαχείρισης/συμβουλευτικών υπηρεσιών στον κόσμο, το WEF δημοσίευσε την έκθεσή του NVA με τίτλο [“Realizing a New Vision for Agriculture: A Roadmap for Stakeholders” (Πραγματοποίηση ενός νέου οράματος για τη γεωργία: Ένας οδικός χάρτης για τους ενδιαφερόμενους.)]

Απαιτείται ένα νέο όραμα για την γεωργία, λένε οι παγκοσμιοποιητές του WEF, λόγω της υπερθέρμανσης του πλανήτη, της αύξησης του πληθυσμού και της ανάγκης προστασίας της βιοποικιλότητας. Ενώ μιλούν για προσεγγίσεις «βασισμένες στην αγορά» και «προσανατολισμένες στην αγορά», καθώς και υποτιθέμενη ανησυχία για τις «μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις» και τους «μικροϊδιοκτήτες» αγρότες, είναι προφανώς σαφές ότι το «Νέο Όραμα» του WEF είναι το ίδιο παλιό δυστοπικό όραμα της οργάνωσης για έναν κόσμο που διοικείται από άψυχους εταιρικούς ολιγάρχες. «Η πρωτοβουλία New Vision for Agriculture του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ διοικείται από 17 παγκόσμιες εταιρείες που είναι βιομηχανικοί εταίροι του φόρουμ», παραδέχεται η έκθεση του WEF/McKinsey. Συνεχίζει:


Οι 17 παγκόσμιες εταιρείες που υποστήριξαν την πρωτοβουλία είναι οι Archer Daniels Midland, BASF, Bunge, Cargill, The Coca-Cola Company, DuPont, General Mills, Kraft Foods, Metro, Monsanto Company, Nestlé, PepsiCo, SABMiller, Syngenta, Unilever, Wal- Mart Stores και Yara International.

Εκτός από την οικονομική υποστήριξη από αυτούς τους ξύπνιους κορπορατιστές, η NVA του WEF έχει λάβει γενναιόδωρη χρηματοδότηση από το Ίδρυμα Bill & Melinda Gates και το Ίδρυμα Rockefeller, δύο από τους μεγαλύτερους ενισχυτές του παγκόσμιου πολιτικού ελέγχου επί του πληθυσμού και της παραγωγής και διανομής τροφίμων. (Έχουμε αναφερθεί στο παρελθόν για τους μακροχρόνιους δεσμούς Rockefeller/WEF και την έκθεση Rockefeller Foundation με τίτλο Reset the Table: Meeting the Moment to Transform the US Food System, που εκδόθηκε τον Ιούλιο του 2020 για να συμπέσει με την Μεγάλη Επαναφορά του WEF. Δείτε: Bill Gates, Οι ελίτ του Νταβός ωθούν τον παγκόσμιο έλεγχο των τροφίμων υπό το πρόσχημα της «ασφάλειας τροφίμων»)



Natura 2000 της Ευρωπαϊκής Ένωσης: Εφαρμογή της Μεγάλης Επαναφοράς του WEF

Τα Ηνωμένα Έθνη και το WEF προετοιμάζουν αυτά τα προγράμματα ελέγχου των τροφίμων εδώ και πολλά χρόνια, αλλά οι καταστροφικές νέες εντολές που επιβάλλονται στους Ολλανδούς αγρότες έρχονται μέσω των «πράσινων» προγραμμάτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, γνωστά ως Natura 2000 και Ευρωπαϊκή Πράσινη Συμφωνία.


Το Natura 2000 φιλοδοξεί να προστατεύσει ένα δίκτυο ευαίσθητων οικοτόπων και υδάτινων οδών σε ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ένωση από διάφορες μορφές και πηγές ρύπανσης. Είναι η μυστική εφαρμογή της Ευρωπαϊκής Ένωσης της Σύμβασης του ΟΗΕ για την Βιοποικιλότητα που προέκυψε από την Σύνοδο Κορυφής για την Γη το 1992. Λίγοι κάτοικοι της ΕΕ γνωρίζουν καν το πρόγραμμα ή συνειδητοποιούν ότι διεθνείς τεχνοκράτες και περιβαλλοντικοί ακτιβιστές έχουν ορίσει τις τοπικές τους περιοχές για αυστηρή «προστασία». Οι Ολλανδοί αγρότες κατηγορούνται ότι έριξαν πολύ οξείδιο του αζώτου και αμμωνία στον αέρα και στην απορροή νερού κοντά σε τοποθεσίες Natura 2000. Εάν οι πολιτικοί και οι γραφειοκράτες της ΕΕ στις Βρυξέλλες έχουν τον τρόπο τους, θα εντείνουν τις πιέσεις. Η στρατηγική της ΕΕ για την βιοποικιλότητα για το 2030 αναφέρει: «Η ΕΕ θα διευρύνει τις υφιστάμενες περιοχές Natura 2000, με αυστηρή προστασία των περιοχών με πολύ υψηλή βιοποικιλότητα και κλιματική αξία».

Ωστόσο, οι αγρότες της Ολλανδίας διαμαρτύρονται ότι έχουν μειώσει θεαματικά τα οξείδια του αζώτου και την αμμωνία εδώ και δεκαετίες, ακόμη και όταν αύξησαν σημαντικά την παραγωγή κρέατος. Ο συγγραφέας Michael Shellenberger, ο ιδρυτής της Environmental Progress, λέει ότι οι αγρότες έχουν την επιστήμη με το μέρος τους. Επικαλείται στατιστικά στοιχεία της Ολλανδικής κυβέρνησης που δείχνουν μια σταθερή μείωση της ρύπανσης τόσο από το οξείδιο του αζώτου όσο και από την αμμωνία από την δεκαετία του 1990. «Τα δεδομένα δείχνουν ότι η αμμωνιακή ρύπανση από την κοπριά έχει ήδη μειωθεί κατά σχεδόν 70% από το 1990. Και οι αγρότες λένε ότι θα συνεχίσουν να μειώνουν την ρύπανση καθώς εφαρμόζουν λύσεις χαμηλού κόστους και κοινής λογικής», λέει ο Shellenberger, ένας φιλελεύθερος που περιγράφει τον εαυτό του ως ένας «οικομοντερνιστής».

Ο Jan Cees Vogelaar, πρώην πρόεδρος της εθνικής ένωσης γαλακτοπαραγωγών, λέει ότι πρόκειται στην πραγματικότητα για ένα προσχηματικό ζήτημα που υποδαυλίζεται από τους μαχητικούς ακτιβιστές χορτοφάγων/vegan στον πόλεμο τους κατά του κρέατος. “Υπάρχει μια μικρή ομάδα αριστερών ανθρώπων, πολλοί από τους οποίους είναι χορτοφάγοι, οι οποίοι εδώ και 35 χρόνια προβάλλουν πολλά επιχειρήματα για την μείωση της κτηνοτροφίας” λέει. Ο Δρ. Jaap Hanekamp, ​​αναπληρωτής καθηγητής χημείας στο University College Roosevelt στην Ολλανδία, αμφισβητεί την «επιστήμη» που χρησιμοποιείται για να επιτεθεί στους αγρότες. «Οι χημικές ουσίες του αζώτου είναι θρεπτικά συστατικά – τα χρειάζεστε για την καλλιέργεια φυτών», επεσήμανε σε συνέντευξή του στους The Epoch Times. Ο Hanekamp αμφισβητεί επίσης τον χαρακτηρισμό “κρίσιμο φορτίο” αζώτου που χρησιμοποιείται για να δικαιολογήσει την τιμωρητική ρύθμιση των αγροτών και έχει συντάξει μια μελέτη εξετάζοντας τα πειράματα και τις αναφορές που χρησιμοποιήθηκαν για την ανάπτυξη των κριτηρίων κρίσιμου φορτίου.

Η Πράσινη Συμφωνία της ΕΕ επικεντρώνεται σε μεγάλο βαθμό στην θανάτωση ορυκτών καυσίμων με το πρόσχημα της αναχαίτισης της υπερθέρμανσης του πλανήτη. Ο ιστότοπός της εξηγεί ότι «Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ενέκρινε μια σειρά προτάσεων για να καταστήσει τις πολιτικές της ΕΕ για το κλίμα, την ενέργεια, τις μεταφορές και την φορολογία κατάλληλες για την μείωση των καθαρών εκπομπών αερίων θερμοκηπίου κατά τουλάχιστον 55% έως το 2030, σε σύγκριση με τα επίπεδα του 1990».

Ξεχάστε το κρέας και τα γαλακτοκομικά, απλά τρώτε ζωύφια

Αυτό που νιώθουν οι Ολλανδοί αγρότες είναι οι επιπτώσεις της Μεγάλης Επαναφοράς , του μεγαλομανούς σχεδίου του WEF για «επαναφορά» (δηλαδή, αναδιάρθρωση ή μεταμόρφωση) ολόκληρου του πλανήτη και ολόκληρης της ανθρωπότητας πολιτικά, κοινωνικά, οικονομικά, ηθικά, πνευματικά και βιολογικά. Το WEF κινητοποιεί τα ισχυρά του δίκτυα πολιτικών, ακαδημαϊκών, επιστημόνων, τιτάνων των επιχειρήσεων, συμμάχων των μέσων ενημέρωσης, θρησκευτικών ηγετών και ακτιβιστών του AstroTurf για να μας οδηγήσουν στο Οργουελικό μέλλον της Ατζέντας 21 — και όχι μόνο.

Σε αυτό το μέλλον που οραματίζονται οι ελίτ του UN-EU-WEF, εσείς και εγώ (και άλλοι σαν εμάς) θα τρώμε ζιζάνια και ζωύφια — και «έξυπνα» εργαστηριακά τρόφιμα από ζιζάνια, ζωύφια, φύκια και βακτήρια. Αλλά μην ανησυχείτε. θα φτιαχτεί να μοιάζει, να μυρίζει, να αισθάνεσαι ότι έχει γεύση σαν αληθινό κρέας — ή έτσι μας διαβεβαιώνουν. Εν τω μεταξύ, μην στοιχηματίζετε ότι το μενού τους θα περιλαμβάνει το ίδιο φαγητό. Τα γιοτ, τα τζετ, τα ρετιρέ και τα ανακτορικά κτήματα του Νταβός σίγουρα θα συνεχίσουν να σερβίρουν την κουζίνα πέντε αστέρων που έχουν συνηθίσει και την οποία πιστεύουν ότι δικαιούνται.

Τον Ιανουάριο του 2019, το WEF κυκλοφόρησε με την έκθεσή του για τις Εναλλακτικές Πρωτεΐνες, μέρος της σειράς του «”Κρέας: το μέλλον”(Meat: the Future)». Σύμφωνα με αυτήν την έκθεση του WEF, η διατροφή με βάση τα ζωύφια έχει πολλά να προσφέρει – για τον απλό λαό, δηλαδή:

Τα έντομα έχουν επίσης λάβει μεγάλη προσοχή, ιδίως επειδή μπορούν να εκτραφούν με ζωοτροφές που είναι ακατάλληλες για τα ζώα και οι οποίες διαφορετικά θα σπαταλούνταν ή θα είχαν χαμηλή οικονομική αξία, συμβάλλοντας έτσι σε μια πιο «κυκλική» αγροτική οικονομία. Η καινοτομία σε αυτόν τον τομέα περιλαμβάνει την ανακάλυψη και την διερεύνηση νέων ειδών εντόμων με αξία για την παραγωγή τροφίμων και τις εξελίξεις στον τρόπο με τον οποίο μπορούν να παραχθούν οικονομικά σε κλίμακα. Τα έντομα μπορούν να καταναλωθούν στην φυσική τους κατάσταση, αν και για να αυξηθεί η αποδοχή σε καλλιέργειες όπου η κατανάλωση εντόμων δεν είναι παραδοσιακή, υπάρχει επίσης έρευνα για την ανάπτυξη νέων προϊόντων που περιέχουν έντομα σε διαφορετική μορφή, για παράδειγμα ως αλεύρι.

Το promo του WEF για το 2019 για νόστιμα ζωύφια με στόχο τη διάδοση μιας ιδέας που υπάρχει εδώ και μερικά χρόνια. Το 2013, για παράδειγμα, το The New American έγραψε σε μια νέα έκθεση με τίτλο «Βρώσιμα έντομα» που δημοσιεύτηκε από τον Οργανισμό Τροφίμων και Γεωργίας του ΟΗΕ (FAO) για να πουλήσει τους κρεατοφάγους πληθυσμούς του ανεπτυγμένου κόσμου με βάση μιας “βιώσιμης” διατροφής με ερπετά και έντομα. δίαιτα crawly. Είναι ενδιαφέρον ότι η έκθεση του FAO δημιουργήθηκε σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Wageningen στην Ολλανδία. Ναι, το ίδιο Wageningen που είναι ο ιστότοπος της νέας Παγκόσμιας Γραμματείας Συντονισμού (GCS) του WEF για τους Κόμβους Καινοτομίας στα Τρόφιμα της Συμμαχίας Δράσης για τα Τρόφιμα (FAA).

Χωρίς αγρότες, χωρίς φαγητό

Ίσως αρχίζετε να καταλαβαίνετε ότι πρόκειται για ένα παγκόσμιο θέμα και όχι μόνο για τους Ολλανδούς αγρότες. Οι αγρότες στην Δανία, το Βέλγιο, την Γερμανία και την Γαλλία αντιμετωπίζουν την ίδια μοίρα, όπως και οι αγρότες στον Καναδά, την Αυστραλία, την Ιαπωνία, την Σρι Λάνκα, την Γκάνα, την Βραζιλία, την Αιθιοπία και τις Ηνωμένες Πολιτείες. Στην πραγματικότητα, οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι παντού γίνονται στόχος των παγκοσμιοποιητών για καταστροφή και αφομοίωση σε «επεκτάσιμες» εταιρικές μεγαλοκαλλιέργειες τύπου Κίνας. Αν επιτραπεί στους παγκοσμιοποιητές να πετύχουν, εκατομμύρια ανεξάρτητες οικογενειακές αγροτικές εκμεταλλεύσεις σε όλο τον κόσμο θα εξαφανιστούν και θα αντικατασταθούν από μερικές δεκάδες κυβερνητικά ευνοημένες εταιρίες. Στη συνέχεια, με βάση κάτι που μοιάζει με το σύστημα «κοινωνικής πίστης» της κομμουνιστικής Κίνας, το πολιτικό γραφείο κυβέρνησης-εταιρειών θα είναι σε θέση να καθορίσει εάν εσείς και η οικογένειά σας παίρνετε φαγητό, καθώς και πότε το παίρνετε, τι είδη φαγητού παίρνετε και σε ποιες ποσότητες. Αυτή είναι μια συνταγή για την απόλυτη τυραννία και κάτι που όλοι μας πρέπει να πολεμήσουμε με κάθε τρόπο.

@William F. Jasper / 25 Ιουλίου 2022

Φωτογραφία: Harry Wedzinga/iStock/Getty Images Plus

Σε ελεύθερη μετάφραση και διασκευή

terrapapers.com
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη