26 Ιουλ 2022

Ο Τσίπρας πήγε με κορωνοϊό στο Προεδρικό;


Ερωτήματα γεννούνται για το αν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, πήγε στο Προεδρικό Μέγαρο την Κυριακή έχοντας κορωνοϊό.


Κόντρα έχει ξεσπάσει μεταξύ του Θάνου Πλεύρη και του ΣΥΡΙΖΑ, έπειτα τη δήλωση του υπουργού Υγείας ότι ο Αλέξης Τσίπρας «έσπασε» την καραντίνα και πήγε στο Προεδρικό Μέγαρο, προχθές, για τη 48η δεξίωση για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας, ενώ τέσσερις ημέρες πριν είχε διαγνωστεί με κορωνοϊό.

Ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, μίλησε το πρωί στο Open TV, δηλώνοντας ότι σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, ο Αλέξης Τσίπρας θα έπρεπε να παραμείνει πέντε ημέρες σε απομόνωση και να κυκλοφορεί με μάσκα για τις επόμενες πέντε ημέρες.

Ακόμα, έκανε λόγο για «άγνοια των οδηγιών του ΕΟΔΥ» από πλευράς της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, την ώρα που ζητά αυστηρότερα μέτρα.

Ο Αλέξης Τσίπρας διεγνώσθη για δεύτερη φορά, θετικός στον κορωνοϊό στις 20 Ιουλίου, κάτι που ανακοίνωσε ο ίδιος με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα.

Η ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα:


Την ημέρα της δεξίωσης στο Προεδρικό Μέγαρο, ο Αλέξης Τσίπρας, το πρωί της Κυριακής είχε μεταβεί για αυτοψία στις καμένες εκτάσεις της Παλλήνης.

Η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ

Η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ ήρθε λίγη ώρα μετά τις δηλώσεις του Θάνου Πλεύρη, με τον εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος να παρεμβαίνει ζωντανά στην πρωινή εκπομπή του Οpen TV.

Όπως ανέφερε, αναμένει από τον υπουργό Υγείας να ζητήσει συγγνώμη, καθώς είτε αγνοεί τα πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ είτε «επέλεξε να λειτουργήσει σαν ακροδεξιό τρολ».

Ο Θάνος Ηλιόπουλος τόνισε πως ο ΣΥΡΙΖΑ προτίθεται να δημοσιοποιήσει το αρνητικό PCR του Αλέξη Τσίπρα, όπως και έγινε λίγο πριν τις 10:00 με το PCR να δημοσιεύεται ζωντανά στο Open TV.
Ο Τσίπρας πήγε με κορωνοϊό στο Προεδρικό;
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη