21 Ιουλ 2022

Αθάνατο SERRAISTAN : Αλλου θα ζητούσαν συγνώμη εδω είναι περήφανοι


Πρεμιέρα της παράστασης του ΔΗΠΕΘΕ ,ΔΕΛΗΣΤΑΥΡΟΥ ΚΑΙ ΥΙΟΣ στον χώρο του αυτοκινητοδρομίου . Στο μέρος που αναλογεί στους ηθοποιούς και τους συντελεστές της παράστασης θερμά θερμότατα συγχαρητήρια .Διότι η παράσταση ήταν ομολογουμένως υψηλού επιπέδου . Οι ηθοποιοί υπό την σκηνοθετική καθοδήγηση του Μιχάλη Μητρουση ¨¨έγραψαν ¨¨ . Η Ολγα Πολίτου τίποτε λιγότερο από αυτά που μας έδωσε όλα τα χρόνια σε θέατρο ,τηλεόραση και θέατρο .

Συγχαρητήρια και πάλι συγχαρητήρια σε όλους που χάρισαν μια καταπληκτική βραδιά ( αν και ο χώρος τους αδίκησε ) .Και σας συνιστούμε όσοι δεν είδατε την παράσταση να πάτε να την δείτε γιατί αρχίζει περιοδεία σε όλο τον νομό Σερρών .Παρακάτω θα δώσουμε όλα τα ονόματα των συντελεστών της παράστασης .


Όμως εδώ τελειώνουν τα καλά και αρχίζουν τα τραγελαφικά της κατάντιας του SERRAISTAN . Αντι να φωτογραφίζονται και να πανηγυρίζουν κάποιοι. Μάλιστα μαθαίνω οτι διεκδικούν και την πατρότητα της ιδέας να δοθεί η παράσταση στο Αυτοκινητοδρόμιο .Θα έπρεπε να ντρέπονται .Σέρρες ίσως η μοναδική πόλη χωρίς ανοιχτό θέατρο.

Και κλείνοντας είναι και ασέβεια σε καλλιτέχνες τέτοιου μεγέθους να τους ¨¨υποχρεώνεις ¨¨ να παίξουν σε τέτοιους χώρους .Είναι σαν να φέρνεις τον Μέσι και να τον βάζεις να παίξει σε ξερο


ΥΓ : Ο πολιτισμός είναι θέμα παιδείας σύντροφοι . Και η παιδεία ¨¨σπουδάζεται ¨¨ δεν αποκτιέται με τις SELFI με καλλιτέχνες .Καληνύχτα





ΟΙ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ



ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ
Μιχάλης Μητρούσης
Όλγα Πολίτου
και με αλφαβητική σειρά οι Σερραίοι ηθοποιοί:
Βαγγέλης Ζλατίντσης
Γιώργος Καρύδας
Παντελής Παπαδόπουλος
Αστέριος Πολυχρονίδης
Χριστίνα Σωτηριάδου
Αστερόπη Χαριτίδου
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Σκηνοθεσία: Μιχάλης Μητρούσης
Σκηνικά / Κοστούμια: Βασιλική Κουνούπη
Πρωτότυπη μουσική: Στέργιος Τσιρλιάγκος
Φωτισμοί : Μιχάλης Κουβόπουλος
Βοηθός Σκηνοθέτη: Αστέριος Πολυχρονίδης


https://serresbomb.blogspot.com/2022/07/serraistan_01094413055.html
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη