11 Αυγ 2022

«Διαζύγιο» του Κ.Μπογδάνου από τους Θ.Τζήμερο και Φ.Κρανιδιώτη! – Αιτία: Η στήριξη από Φαήλο του Μητσοτάκη στις υποκλοπές!


Η πολιτική «παρά φύσιν σύμπραξη» του βουλευτή Κωνσταντίνου Μπογδάνου με τους Θάνο Τζήμερο και Φαήλο Κρανιδιώτη, διαλύθηκε σήμερα, μετά την αποδοκιμασία του Κ.Μπογδάνου στα tweet του Φ.Κρανιδιώτη που στήριζε Κ.Μητσοτάκη στις τηλεφωνικές υποκλοπές.
Και όχι μόνο αυτό, αλλά αποδοκίμαζε και την δημοσιοποίηση από Φ.Κρανιδιώτη φημών για το περιεχόμενο των υποκλοπών αναφορικά με την προσωπική ζωή του προέδρου του ΚΙΝΑΛ/ΠΑΣΟΚ, οι επικεφαλής του κόμματος «Εθνική Δημιουργία», ανακοίνωσαν ότι διέγραψαν τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο.

Το κόμμα του Κ.Μπογδάνου, η Εθνική Συμφωνία, έτσι ή αλλιώς, ήταν ο κορμός της Εθνικής Δημιουργίας.

Χθες ο Κ.Μπογδάνος ανακοίνωσε την συμφωνία με την Α.Λατινοπούλου για να αναλάβει αυτή την αντιπροεδρία της Εθνικής Συμφωνίας, ουσιαστικά διαγράφοντας αυτός πρώτος τους Τζήμερο-Κρανιδιώτη.

Χθες επίσης οι Τζήμερος και Κρανιδιώτης του ζήτησαν να πάρει πίσω την δήλωσή του και να χειροκροτήσει τον Κ.Μητσοτάκη, αλλιώς θα διέλυαν την συνεργασία. Αυτός αρνήθηκε για λόγους «ηθικής και πολιτικής δεοντολογίας», όπως δηλώνει.

Η ανακοίνωση των Τζήμερου-Κρανιδιώτη:

«Με λύπη μας, ανακοινώνουμε τη διαγραφή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου από την ΕΘΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ.

Η λύση της συνεργασίας μας κατέστη αναπόφευκτη, λόγω της προσωπικής στρατηγικής του, της αμετροεπούς και αντιδεολογικής συμπεριφοράς του, της απαξίωσης των αρχών μας, της υιοθέτησης, από μέρους του, της λογικής του πολιτικού κόστους, εις βάρος της συνέπειας, και του αλαζονικού του χαρακτήρα, που υπονόμευαν την ενότητα και τις προοπτικές της προσπάθειάς μας.

Συνεχίζουμε, για μια φιλελεύθερη πατριωτική πολιτική, με πυξίδα την κοινή λογική.

Θάνος Τζήμερος
Φαήλος Κρανιδιώτης».
Φαίνεται ότι στις «αρχές» της Δημιουργίας είναι η επιβράβευση και το χειροκρότημα των υποκλοπών και η εκμετάλλευση προσωπικών ζητημάτων των αντιπάλων του Κ.Μητσοτάκη…
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη