25 Αυγ 2022

Ο Γιάννης εντόπισε «τούρκικο» δάκτυλο, ο Κοντιάδης του έδειξε το… δάχτυλο


Όπως σας είχαμε ενημερώσει από χθες στη χώρα δημιουργήθηκε και λειτουργεί μια «δημοσιογραφική αστυνομία» του Κυριάκου. Δουλειά της είναι να εντοπίζει όσους παρεκκλίνουν από την «εθνική γραμμή» (δηλαδή «ζήτω ο Κυριάκος», «είναι υπέρλαμπρος», «όλα τα σφάζει, όλα τα... μαχαιρώνει», «πού τον βρήκαμε τέτοιον ηγέτη» κλπ) και να τους τιθασεύει αναλόγως.

Σε ρόλο δημοσιογράφου – υπηρεσίας σήμερα ο αρθρογράφος των Νέων, Γιάννης Πρετεντέρης, ο οποίος εντόπισε την «εθνική απειλή» στο πρόσωπο του γνωστού συνταγματολόγου, Ξενοφώντα Κοντιάδη.

Αφού, λοιπόν, εντόπισε το «θύμα» έπραξε τα δέοντα, τα «χωροφυλακίστικα».

Ούτε λίγο, ούτε πολύ, τον χαρακτήρισε άνθρωπο του Ερντογάν.

Αυτά από την πλευρά του.

Το «θύμα» όμως, ο καθηγητής Ξενοφών Κοντιάδης, φαίνεται ότι δεν καταλαβαίνει από στιγματισμούς κι άλλες χωροφυλακίστικες τακτικές και του έδωσε μια ξεγυρισμένη απάντηση μέσω facebοοk.

Την παραθέτουμε ολόκληρη:

«Ο κ. Πρετεντέρης μου κάνει σήμερα τη μεγίστη τιμή να με αναφέρει στην επιφυλλίδα του στα ΝΕΑ ως «δεύτερο και καταϊδρωμένο μετά τον Ερντογάν» να ζητάω την παραίτηση Μητσοτάκη. Δυστυχώς δεν είμαι καν τριτοτέταρτος επειδή με πρόλαβαν άλλοι συνταγματολόγοι, με πιο πρόσφατο τον καθηγητή Νίκο Αλιβιζάτο. Ο παραλληλισμός του κ. Πρετεντέρη δεν είναι ηλίθιος, όπως φαίνεται εκ πρώτης όψεως, αλλά πολύ καλά στοχευμένος: Παραπέμπει σε «εθνική μειοδοσία». Ο εθνικόφρων κ. Πρετεντέρης θεωρεί λοιπόν ότι ζητώντας σύμφωνα με το Σύνταγμα και την πάγια πρακτική στις ώριμες κοινοβουλευτικές δημοκρατίες την απόδοση πολιτικής ευθύνης στον πρωθυπουργό για το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων, για το οποίο απέπεμψε ο ίδιος δύο στενούς συνεργάτες του ως πολιτικός και διοικητικός προϊστάμενος της ΕΥΠ, κατατάσσομαι στην ίδια κατηγορία με έναν εχθρό της πατρίδας. Κατά την άποψή μου πάλι, με την επιφυλλίδα του αποδεικνύει ότι έρχεται πρώτος και καλύτερος κοντά στις αυταρχικές αντιλήψεις του κ. Ερντογάν, που ασφαλώς παρακολουθεί τις επικοινωνίες των πολιτικών του αντιπάλων χωρίς να ανοίγει μύτη».

https://www.ieidiseis.gr
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη