16 Αυγ 2022

Στην Κάρυστο o Μπόρις Τζόνσον (Photos)

 



Τις διακοπές του στην Ελλάδα συνεχίζει ο απερχόμενος Πρωθυπουργός της Βρετανίας, Μπόρις Τζόνσον, ο οποίος εθεάθη στην Κάρυστο.


Ο Βρετανός Πρωθυπουργός φορά κοντομάνικο μπλουζάκι και φαίνεται να έχει μπροστά του λάπτοπ και πακέτα φαγητού, πάνω από το οποίο εργάζεται, ενώ όπως φαίνεται και στην φωτογραφία, βρίσκεται σε σημείο πάνω από τη θάλασσα.

Την ίδια ώρα, σε ρεπορτάζ και φωτογραφικό υλικό που δημοσιεύει η Daily Mail, διευκρινίζεται ότι ο Μπόρις Τζόνσον βρέθηκε σε εστιατόριο στην παραλία Ποταμός στην Κάρυστο στην Εύβοια.


Λίγες εβδομάδες πριν αποχωρήσει από την πρωθυπουργία, ο Τζόνσον επέλεξε να κάνει διακοπές στην Ελλάδα. Όμως, αυτή η κίνησή του προκάλεσε σάλο στη Βρετανία.


Οι Βρετανοί τον στοχοποιούν καθώς, όπως λένε, απολαμβάνει τις διακοπές του, ενώ η Βρετανία μαστίζεται από κρίση κόστους ζωής.


Όπως σχολιάζει η Daily Mail, οι επικριτές του αναφέρουν ότι ηγείται μίας «κυβέρνησης ζόμπι».

Από την πλευρά τους οι Εργατικοί χαρακτηρίζουν τις τελευταίες εβδομάδες της διακυβέρνησής Τζόνσον ως ένα «μεγάλο πάρτι», καθώς εκείνος απολαμβάνει τις διακοπές του μαζί με την Κάρι Σίμοντς στην Ελλάδα.


Υπενθυμίζεται ότι το πρωί του Σαββάτου ο Πρωθυπουργός της Βρετανίας βρέθηκε στη Νέα Μάκρη.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη