24 Αυγ 2022

OPEN: Έρχεται με πλήρως ανανεωμένο και ανταγωνιστικό πρόγραμμα - Τα νέα πρόσωπα, οι εκπομπές και οι σειρές που θα δούμε


Το OPEN συνεχίζει ακόμα πιο δυναμικά την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν, στην οποία ο ανταγωνισμός αναμένεται να χτυπήσει κόκκινο. Εστιάζει ιδιαίτερα στη μυθοπλασία, στην έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση και στις ψυχαγωγικές εκπομπές. Η κλεψύδρα ήδη έχει αρχίσει να μετράει αντίστροφα για την πρεμιέρα του νέου ενισχυμένου και ελκυστικού προγράμματος, με τους ιθύνοντες του καναλιού να έχουν σηκώσει μανίκια εδώ και καιρό, με σκοπό να χαράξουν έναν νέο δρόμο στις καρδιές των τηλεθεατών, αφήνοντας ισχυρό αποτύπωμα στον τηλεοπτικό χάρτη.
Aέρα ανανέωσης θα σημειωθεί στην πρωινή καθημερινή ζώνη της ενημέρωσης στο OPEN. Η μέρα θ' αρχίζει από τις 5:00 το πρωί, με τον Μάνο Νιφλή και τη Χρύσα Φώσκολου ν' αναλαμβάνουν να πουν την πρώτη καλημέρα στο τηλεοπτικό κοινό, ενώ στις 7:00 θα δίνουν πάσα στους επίσης νεοαφιχθέντες Δημήτρη Καμπουράκη και Παναγιώτη Στάθη. Ο παλμός της επικαιρότητας με ειδήσεις απ' όλο το φάσμα της πολιτικής, οικονομικής, κοινωνικής και πολιτιστικής ζωής, ρεπορτάζ από την καρδιά των γεγονότων, ζωντανές συνδέσεις, καλεσμένους στο στούντιο, διεθνείς ανταποκρίσεις από τα μεγάλα κέντρα των εξελίξεων, καθημερινά δίπλα στον πολίτη.

Αμέσως μετά, η πολυτάλαντη Μπέττυ Μαγγίρα θα συνεχίσει να δίνει ραντεβού στις 09:50 και τη νέα σεζόν, μ' ένα μεγάλο ζεστό χαμόγελο, κέφι και άπλετο χιούμορ. Το «Ποιος είναι Πρωινιάτικα» είναι μια εκπομπή γεμάτη καλή διάθεση, χαρά και αισιοδοξία αλλά και μια εκπομπή με όλα τα τηλεοπτικά νέα και τα τελευταία gossip της showbiz. Μια διαφορετική ματιά στα social media με ό,τι πιο καυτό και καινούργιο κυκλοφορεί. Φρέσκα πρόσωπα, λαμπερούς καλεσμένους, αποκλειστικές συνεντεύξεις και πλούσιο ρεπορτάζ. Στην ομάδα, φέτος, προστίθενται ο Παναγιώτης Χατζηδάκης και ο σεφ Νίκος Καρβέλας, ο οποίος υπόσχεται ένα μαγειρικό ταξίδι σε γνωστές και άγνωστες γεύσεις.
Μετά το Μεσημβρινό Δελτίο Ειδήσεων, που συνεχίζει την ανοδική του πορεία με τη Λίνα Δρούγκα, η εκπομπή της Μάριον Μιχελιδάκη θ' αποτελέσει για δεύτερη σεζόν ένα μίγμα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Ενδιαφέρουσες ειδήσεις, επικαιρότητα, viral videos, εικόνες από όλο τον κόσμο, αφιερώματα σε σημαντικές προσωπικότητες αλλά και συνεντεύξεις με αγαπημένα πρόσωπα που θα συζητηθούν. Στην ομάδα εντάσσονται η Τζώρτζια Γεωργίου, ο Γιώργος Δάσκαλος και ο Κωσταντίνος Ντάφλος.
«Εμείς» θα λέγεται η νέα ψυχαγωγική εκπομπή του OPEN, με την Ίνα Ταράντου, ανοίγοντας ένα παράθυρο σε όλη την Ελλάδα και στους ξεχωριστούς ανθρώπους της, με τα απογεύματά μας ν' αποκτούν χρώματα, μυρωδιές, εικόνες και διηγήσεις. Καθημερινά οι συνεργάτες της εκπομπής, θα «οργώνουν» κάθε βουνό, πεδιάδα, θάλασσα, θ' ανακαλύπτουν μέρη, προτάσεις, ανθρώπους και θα μας μεταφέρουν μέσα από ζωντανές συνδέσεις ή βίντεο σε μέρη που έχουμε αγαπήσει ή λαχταράμε να γνωρίσουμε, στους μικρούς και μεγάλους θησαυρούς του ελλαδικού χώρου. Την αρχισυνταξία έχει αναλάβει ο Γιώργος Πράτανος.
Η καταξιωμένη δημοσιογράφος Πόπη Τσαπανίδου συνεχίζει στην παρουσίαση του καθημερινού Κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων του OPEN, ενώ το βραδινό δελτίο του Σαββατοκύριακου αναλαμβάνει πλέον ο Νίκος Στραβελάκης. Με δεδομένη την πολυετή και επιτυχημένη διαδρομή του στην τηλεόραση είναι βέβαιο ότι θα συμβάλει στην ενδυνάμωση του ενημερωτικού τομέα του Ανοιχτού Καναλιού, που έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των πολιτών με την ανεξάρτητη και αντικειμενική κάλυψη των γεγονότων.

«Λάβα» σάτιρας με την υπογραφή του Βαγγέλη Περρή

Η επικαιρότητα ζεματάει τόσο πολύ που λίγοι τολμούν να την αγγίξουν. Απουσιάζουν οι βαθιές αναλύσεις, οι τολμηρές προτάσεις, οι γενναίες δράσεις. Η νέα εκπομπή, με την υπογραφή του Βαγγέλη Περρή, θα βασίζεται σε χιουμοριστικά βίντεο και αποσπάσματα της ελληνικής τηλεόρασης. Μαζί του, η Αθηναΐδα Νέγκα, η Χριστίνα Κατσαντώνη και ο Χρήστος Χριστόπουλος, οι οποίοι θα έχουν την επιμέλεια του σχολιασμού και των κειμένων, ο Γιάννης Γαλανούλης έχει αναλάβει τη σκηνοθεσία της εκπομπής, ενώ ο Νίκος Ψαρράς, η Σταυρούλα Μελισσάνθη Κράτα, η Τζούλη Σούμα, ο Βαγγέλης Παπαδάκης και η Έλενα Κρεμλίδου συμπληρώνουν την ομάδα.https://www.ethnos.gr/tv-media/article/221245/openerxetaimeplhrosananeomenokaiantagonistikoprogrammataneaprosopaoiekpompeskaioiseirespoythadoyme
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη