24 Σεπ 2022

Νέος Πάγκαλος ο Μπάμπης Παπαδημητρίου: «Ήμασταν σπάταλοι»


Δεν ξέρουμε πόσο σπάταλος ήταν ο Παπαδημητρίου, ξέρουμε ότι τα νοικοκυριά τρέμουν να ανάψουν τον φούρνο πλέον!
Το ιστορικό «μαζί τα φάγαμε» που ακούστηκε από το στόμα του Θεόδωρου Πάγκαλου μας θύμισεσήμερα το πρωί ο Μπάμπης Παπαδημητρίου, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό του ΣΚΑΪ.

Την ώρα που οι πολίτες καλούνται να πληρώσουν εξωφρενικούς λογαριασμούς ρεύματος επειδή μαγειρεύουν στον φούρνο και βάζουν δύο πλυντήρια την εβδομάδα, ο γνωστός δημοσιογράφος-πολιτικός και υπερασπιστής του Μητσοτάκη με προκλητικό ύφος, χαρακτήρισε τους πολίτες σπάταλους!

Φυσικά, ο ίδιος, υπερασπιζόμενος το αφήγημα της κυβέρνησης ότι το κόστος της ενέργειας αυξήθηκε, παρά το γεγονός ότι η έκθεση-κόλαφος της Ανεξάρτητης Αρχής διευκρινίζει ότι οι η εκτόξευση στα τιμολόγια του ρεύματος καταγράφηκε από το 2021, κούνησε το δάχτυλο στον ελληνικό λαό, υποστηρίζοντας ότι οι πολίτες πρέπει να μάθουν να κάνουν οικονομία: «Αν εξαιρέσεις τα νοικοκυριά που είναι σε μεγάλη ανάγκη τα υπόλοιπα νοικοκυριά ήμασταν σπάταλοι. Δεν είναι ο καλύτερος τρόπος για να μάθεις να κάνεις οικονομία, να σου επιτίθεται ο Πούτιν. Αλλά το να μάθεις να είσαι οικονομικός στις δαπάνες σου είναι πολύ καλό».


Η κυβέρνηση Μητσοτάκη συνεχίζει να βάζει πλάτες στους παρόχους ενέργειας επιδοτώντας τα υπερκέρδη τους, όμως υπεύθυνοι για τους λογαριασμούς που σοκάρουν είναι οι… σπάταλοι νοικοκυραίοι.


https://fonaklas.blogspot.com/2022/09/blog-post_996.html