30 Σεπ 2022

Για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα τουρκικό αεροσκάφος ναυτικής συνεργασίας «σαρώνει» το Αιγαίο!


Για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα, τουρκικό αεροσκάφος ναυτικής συνεργασίας, σαρώνει όλο το Αιγαίο , φθάνοντας ανοιχτά της Εύβοιας! Χθες έφθασε στα 50 ναυτικά μίλια από την Αθήνα.
Οι Τούρκοι κλιμακώνουν την ένταση των προκλήσεων τους.....δοκιμάζοντας τα όρια της ελληνικής ανοχής και δεν αναφερόμαστε σε καταρρίψεις, αλλά στην ανάδειξη των παράνομων πτήσεων στους δυτικούς «φίλους και συμμάχους» που ακούνε συστηματικά το τουρκικό αφήγημα και σποραδικά την αλήθεια.
Να σημειωθεί ότι αυτές τις ημέρες στο Αιγαίο γίνεται ελληνογαλλική άσκηση και οι Τούρκοι έχουν από πάνω τα αεροσκάφη ναυτικής συνεργασίας και τα uav και στη θάλασσα σκάφος υποκλοπών.

ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ Κ.Ε.Κ. ΣΤΟ F.I.R. ΑΘΗΝΩΝ – ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ Ε.Ε.Χ. ΤΗΝ 29η ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2022ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ : 2 (2×2 f-16)ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ : 5 (1 F-16, 2 UAV, 2 ATR-72)ΣΥΝΟΛΟ Α/Φ : 9ΟΠΛΙΣΜΕΝΑ : –ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ : 7ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ : 35 (5 από τα μαχητικά, 3 από τα ATR-72 και από τα UAV)ΕΜΠΛΟΚΕΣ : –ΠΕΡΙΟΧΗ : Βορειοανατολικό, Κεντρικό και Νοτιοανατολικό ΑιγαίοΤα ανωτέρω Α/Φ αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια πρακτική.
Militaire.gr
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη