26 Σεπ 2022

Η μεγαλύτερη αγορά τροφίμων στον κόσμο καίγεται στη Γαλλία.


Όπως αναφέρουν πιθανότατα όλα τα ευρωπαϊκά μέσα ενημέρωσης αυτή την ώρα, η χονδρική αγορά Röngee στη Γαλλία έπιασε φωτιά:



Οι πυρκαγιές στις αγορές είναι αρκετά συνηθισμένο φαινόμενο σε όλο τον κόσμο, αλλά η Ryonggi είναι μια ασυνήθιστη αγορά:

Η χονδρική αγορά Ryonggi χτίστηκε το 1969 και καλύπτει 232 εκτάρια, απασχολώντας 13.000 άτομα. Ο συνολικός κύκλος εργασιών των προϊόντων εκεί ανέρχεται σε περίπου 2 εκατομμύρια τόνους ετησίως. Η αγορά διαθέτει το δικό της σιδηροδρομικό σταθμό, τερματικό σταθμό λεωφορείων, πολυάριθμες αίθουσες αγοράς, ψυκτικές αποθήκες, γραφεία, ξενοδοχεία και ούτω καθεξής:

Η αρχή της φωτιάς:

Έτσι βλέπουμε μια πύρινη λαίλαπα στη μεγαλύτερη χονδρική αγορά τροφίμων στον κόσμο, από την οποία τρέφεται όλο το Παρίσι, όχι ένα μικρό μέρος της Γαλλίας και της Ευρώπης:



Δεν μπορούμε να πούμε ότι η αγορά πυρπολήθηκε σκόπιμα, αλλά είναι γεγονός ότι τα εργοστάσια παραγωγής και συσκευασίας τροφίμων καίγονται πολύ συχνά τον τελευταίο καιρό, συχνότερα στην Καλιφόρνια απ’ ό,τι αλλού.

Δεδομένων των γενικών προβλημάτων με τα τρόφιμα στον κόσμο – συρρίκνωση των αποθεμάτων στα ράφια, αύξηση των τιμών, παντελής έλλειψη ορισμένων αγαθών – το ξέσπασμα της φωτιάς θα αντηχήσει πολύ γρήγορα και συνιστούμε στους λίγους αναγνώστες μας στη Γαλλία να πάνε κατευθείαν στο μανάβικο και να αγοράσουν ό,τι μπορούν να βάλουν στα χέρια τους. Ο εφοδιασμός των καταστημάτων στη Γαλλία θα διακοπεί σοβαρά για μερικές εβδομάδες τουλάχιστον, οπότε μείνετε συντονισμένοι.

thebigtheone.com
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη