20 Σεπ 2022

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΘΑΛΛΑΣΙΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ


Πρόσφατα αναγνωρίστηκε το μη κερδοσκοπικό Σωματείο με την επωνυμία ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΘΑΛΛΑΣΙΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ / The Hellenic Committee for Professional Yachting (“HCPY”).
H HCPY αντιπροσωπεύει, μεταξύ άλλων, τα συμφέροντα των πλοιοκτητών, εφοπλιστών, ναυλομεσιτών, ναυτικών πρακτόρων, πληρωμάτων, ναυπηγείων, τροφοδοτών καθώς και άλλων περιφερειακών επαγγελμάτων yachting στην Ελλάδα.
Τα καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζουντα Μέλη μας και οι πελάτες τους, οδήγησαν στην ίδρυση της HCPY η οποία έχει στόχο τηνεξέλιξη και ανάπτυξη του Yachting στην χώρα μας ώστε να καταστούμε επιτέλους ανταγωνιστικοί. Θα προκαλέσει γόνιμους διάλογους μεταξύ των επαγγελματιών που απασχολούνται στο θαλάσσιο τουρισμό, καθώς και με τα αρμόδια Υπουργεία που από καιρό ζητούνΜΙΑενωμένη φωνή από τον χώρο αυτό.

Σκοπός της HCPY είναιη προώθηση της ανάπτυξης, των δραστηριοτήτων και των υπηρεσιών που σχετίζονται με τον θαλάσσιο τουρισμό, καθως η συμβολή στη θέσπιση νέων νομικών, τεχνικών, διοικητικών, φορολογικών και τελωνειακών προτύπων σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Η Ελλάδα αξίζει μιας εκπροσώπησης που βλέπει μπροστά, μαθαίνει και συγχρόνως διδάσκει άλλες Χώρες της Ευρώπης.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη