15 Σεπ 2022

Δ. Γάκης : “Έχουν έρθει τα πάνω-κάτω, δεν αναγνωρίζω πια την επιστήμη της υγείας. Είναι επιστημονικός μεσαίωνας αυτό που ζούμε


“Ο εμβολιασμός έπρεπε να είναι προαιρετικός, με σωστά ενημερωμένο κόσμο. Όχι με αποκρυφισμούς, όχι με απαγορεύσεις, όχι με αστυνομικές προστασίες των εμβολίων”, υποστήριξε μιλώντας στον Focus FM και τον Στέφανο Δαμιανίδη, ο χειρουργός και πρώην διοικητής του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ, Δημήτρης Γάκης.

“Τα εμβόλια θα έπρεπε να δίνονται όπως όλα τα εμβόλια, μέσω φαρμακείων και γιατρών και ο κόσμος να αποφασίζει τι θέλει και τι πρέπει να κάνει. Εδώ ακολουθήθηκε μια εκβιαστική τακτική, υποχρεωτική πολιτική” συμπλήρωσε.

“Το εμβόλιο είναι για παρωχημένα στελέχη που δεν κυκλοφορούν. Το 50% είναι για το στέλεχος της Γιουχάν και το άλλο 50% είναι το αρχικό στέλεχος της Όμικρον, το οποίο μας ταλαιπώρησε το χειμώνα και που τώρα δεν υπάρχει πουθενά στο δυτικό κόσμο. Αυτή τη στιγμή το 99% των μολύνσεων που έχουμε, είναι το στέλεχος Β5 κατά κύριο λόγο και λιγότερο το Β4. Το εμβόλιο που αντιμετωπίζει αυτές τις μεταλλάξεις, το ενέκριναν πρώτα οι Η.Π.Α μετά από πειράματα που έγιναν σε 8 ποντικούς και είναι 6μιση φορές περισσότερο αποτελεσματικό, από αυτά που ήρθαν πρόσφατα στη χώρα μας”, ανέφερε.

“Έχουν έρθει τα πάνω-κάτω, δεν αναγνωρίζω πια την επιστήμη της υγείας. Είναι επιστημονικός μεσαίωνας αυτό που ζούμε”, υπογράμμισε ο κ. Γάκης.

“Οι αιφίδιοι θάνατοι που συνεχίζονται σε όλο τον κόσμο, δεν διερευνώνται. Είναι πρωτοφανές στο πόρισμα στις νεκροτομές να βλέπουμε “αιτία θανάτου: άγνωστη”. Είναι εξαιρετικά επιλήψιμο, μου δημιουργεί την εντύπωση τάσης απόκρυψης. Ας μας πει η Εθνική Στατιστική Υπηρεσία οτι έχουμε λάθος εντύπωση και ότι ο αριθμός των αιφνίδιων θανάτων σε νέους είναι το ίδιο, με αυτό που υπήρχε. Κάθε τι που καταγγέλλεται πρέπει να διερευνάται επίσημα και όχι να αιωρείται και να αναπαράγεται. Έτσι δημιουργείται με το χρόνο μεγαλύτερο πρόβλημα”, σημείωσε ο ίδιος.

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη