20 Σεπ 2022

ΠΕΡΙ ΟΛΙΒΕΡΙΑ ΑΣΤΟΧΙΑΣ ΠΑΟΚ και ΛΟΥΤΣΙΜΑΝΙΑ!!!

 


Ακούω σε κάποια ραδιόφωνα της Θεσσαλονίκης σε αναλύσεις επί αναλύσεων!!

Αυτό που μου έχει κάνει εντύπωση είναι ότι ένα νεό ράδιο που λέγετε radio city  ή city primo ή κάπως έτσι το οποίο ακούω το τελευταίο διάστημα προσπαθεί να απλώσει ομπρέλα ""προστασίας"" σε κάποιους παίκτες

αλλά και στο Λούτσι που τους επιλέγει!!!

Ακούω σήμερα στο συγκεκριμένο ράδιο από έγκριτους δημοσιογραφοπαραγωγούς ότι ο Νέλσον Ολιβέιρα ήταν βελτιωμένος σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια είχε σωστές κινήσεις και ότι σωστά κάνει ο Λούτσι και τον έχει βασικό σέντερ αντί του Μπράντον.

Γελάν με τα τσιμέντα με τέτοιου είδους κριτικές..περιοριστείτε ρεε παιδιά στο ότι οΛούτσι προσπαθεί να τον εντάξει..μην το απλώνεται γιατί αλλά βλέπουν τα ματάκια μας.

Μπορεί ο Λούτσι να θέλει να τον έχει βασικό μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος αλλά μην μας λέτε ότι παρουσιάζει βελτίωση.

Μπορεί ο Λούτσι να θέλει να παίζει μέχρι και το επόμενο πρωτάθλημα ο αγαπημένος μας Αντρέη ή ο αγαπημένος μας Μπίσε....!!!!!.....αλλά δείχνουν να μην μπορούν τα παλικάρια για βασικοί ...μην μας λέτε λοιπόν  για βελτιώσεις!!!

Όσο για τον Λούτσι...είναι γερός, δυνατός και καλός προπονητής ...είναι προπονητικό τρακτέρ.. αλλά φίλοι μου είναι ένα τρακτέρ χωρίς υδραυλικό τιμόνι ..στρίβει δύσκολα δηλαδής.

Και παιδιά κόφτε λίγο την βαζελολαγνία..δεν είδατε ότι ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ ήταν κάτι μεταξύ τύρου και αχλαδιού...για κρασί δεν ξέρω...

Κατά τα άλλα συνεχίστε και αν είστε αντικειμενικοί στις κρίσεις σας και στα λεγόμενα σας ο κόσμος θα το εκτιμήσει και θα τα πάτε καλά..

Εγώ πάντως σας ακούω..μέχρις στιγμής!!!..

Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ΄ΟΛΑ

Ο ΣΜΠΑΟΚΤΖΗΣ



 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη