1 Σεπ 2022

Εξoρκισμοί: Η σκοτεινή πλευρά της «Εκκλησίας των Εθνών» – Οι καταγγελίες για 11 βιασμούς


Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τη δράση της αίρεσης «Εκκλησία των Εθνών».
Και ενώ συνεχίζουν ανενόχλητοι τη δράση τους στη Θεσσαλονίκη, οι αποκαλύψεις για το παρελθόν της αίρεσης «Εκκλησία των Εθνών» σοκάρουν.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του MEGA, το παράρτημα που κατείχε η αίρεση στην περιοχή της Αθήνας και συγκεκριμένα στην πλατεία Αμερικής, όπου και πρωτοεμφανίστηκε με υπεύθυνο έναν πάστορα ονόματι Αντρέα.

Ο εν λόγω πάστορας κατηγορήθηκε για μια σειρά βιασμών και υποθέσεων εξαπάτησης, όπου αποσπούσε μεγάλα χρηματικά ποσά από τα θύματά του. Μετά το πλήθος των καταγγελιών, η Αστυνομία παρενέβη και το 2014 έκλεισε οριστικά το παράρτημα της αίρεσης στην Αθήνα.

Έπειτα η «εκκλησία» ξαναστήθηκε στη Θεσσαλονίκη, από τον πάστορα Χάρη, ο οποίος έλεγε πως ο πάστορας Αντρέας δεν ήταν αναγνωρισμένος από τον «προφήτη Τζόσουα».Ο πάστορας Ανδρέας

Πιο αναλυτικά προκάτοχος του 38χρονου αιρετικού Χάρη, ο αυτοαποκαλούμενος πάστορας Ανδρέας που θεράπευε αρρώστους στην Αθήνα.

Σε μεγάλες αίθουσες, όπως και ο Χάρης στη Θεσσαλονίκη, ο Ανδρέας στην Αθήνα έλυνε τα μάγια από δαιμονισμένους και ψέκαζε με ένα δήθεν θαυματουργό νερό, για να το μοσχοπουλήσει μετά σε μπουκαλάκια στα ανυποψίαστα θύματά του.

Η τιμή για δυο γουλιές, στα 500 ευρώ.

Ύστερα από κάθε τέτοια παράσταση, το δήθεν θεραπευτικό νερό γινόταν ανάρπαστο με δεκάδες να στήνονται στην ουρά για να ψεκαστούν ολόκληροι.

Η συναγωγή της Αθήνας όμως έκλεισε άρον άρον μόλις άρχισαν οι καταγγελίες. Η πρώτη γυναίκα περιέγραψε την πλύση εγκεφάλου που υπέστη για να πέσει τελικά θύμα σεξουαλικής κακοποίησης.

«Ήμουν ένα από τα 11 κορίτσια που είχαν υποστεί σεξουαλική και συναισθηματική κακοποίηση και χειραγώγηση από τον Ανδρέα. Χρησιμοποιούσε τον τίτλο ‘άνθρωπος του Θεού’ για να αναγκάζει του ανθρώπους να κάνουν αυτό που δεν ήθελαν».

Ο Ανδρέας φυγαδεύτηκε άρον άρον πίσω στη βάση της αίρεσης, τη Νιγηρία, και στη θέση του πήρε ο Χάρης, ως ο εξορκιστής της Θεσσαλονίκης.

O πρόεδρος Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν.Α Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης ανέφερε πως όταν οι αστυνομικοί του τμήματος Θέρμης εισέβαλλαν στον χώρο δράσης της αίρεσης, ορισμένοι άρχισαν να τους βιντεοσκοπούν, ενδεχομένως με σκοπό να τους εκφοβίσουν ύστερα.

«Θα πρέπει να γίνει μία προκαταρκτική έρευνα» δήλωσε ο κ. Καλλιακμάνης.

Συνέχισε, λέγοντας πως η αίρεση «πατάει» στο κομμάτι της ανεξιθρησκείας.

«Σου λέει “εμείς δεν υποχρεώνουμε κανέναν να δώσει χρήματα”. Όμως όταν εκμεταλλεύεσαι μία κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ένας άνθρωπος λόγω δυσκολιών και παίρνεις χρήματα για να πουλήσεις νερό, αυτό είναι εξαπάτηση» εξήγησε.

Τόνισε μάλιστα, πως πρέπει να ερευνηθεί η «διαδρομή του χρήματος» της αίρεσης και έκανε έκκληση σε όλα τα θύματα της αίρεσης να απευθυνθούν στις αστυνομικές Αρχές.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη