27 Σεπ 2022

«ΜΕΡΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ Ρωσίας: ΔΕΝ είναι το φινάλε» – Ο Scott Ritter βλέπει την ΣΥΝΕΧΕΙΑ, vid


Η Ρωσία αναδιπλώθηκε και ετοιμάζεται να «ορμήσει»…
Ο Αμερικανός Scott Ritter, πρώην αξιωματικός πληροφοριών Πεζοναυτών των ΗΠΑ και επιθεωρητής όπλων του ΟΗΕ, μίλησε για την Ρωσία, αφήνοντας με ανοιχτό το στόμα την χώρα του, καθώς αυτά δεν ακούγονται από το CNN και τα διεθνιστικά ενημερωτικά δίκτυα!

Μεταξύ άλλων δήλωσε σε σχέση με την προπαγάνδα που εξελίσσεται:


«Ακούω τον κόσμο να λέει ότι τους είπε ψέματα η ρωσική κυβέρνηση…

Δεν υπήρξαν καθόλου ψέματα!!! Ποιο ψέμα; Ποιο ψέμα είπε η ρωσική κυβέρνηση;

Νικάνε δεν χάνουν! Αρκεί κάποιος να κοιτάξει τις απώλειες που έχουν συμβεί στο πεδίο της μάχης, ώστε να αντιληφθεί πως ο ρωσικός στρατός κερδίζει αυτή την μάχη.

Αλλά αυτή δεν είναι πλέον μια μάχη ανάμεσα στην Ρωσία και στην Ουκρανία. Εκείνη ήταν η ειδική στρατιωτική επιχείρηση. Αυτή είναι μια μάχη ανάμεσα στη Ρωσία και στο ΝΑΤΟ, την Ρωσία και την Ευρωπαϊκή Ένωση, την Ρωσία και τις Ηνωμένες Πολιτείες!!!!

Πρόκειται για μια διαφορετική γεωπολιτική πραγματικότητα από αυτήν που υπήρχε στις 24 Φεβρουαρίου.

Και εξαιτίας αυτού, οι ρωσικοί πόροι που κατανεμήθηκαν στην ειδική στρατιωτική επιχείρηση αδυνατούν να επιτύχουν τους στόχους που τους υποσχέθηκαν. Αυτό δεν σημαίνει ότι χάνει η Ρωσία.

Έχει να κάνει με την αλλαγή της φύσης του παιχνιδιού.

Νωρίτερα αυτόν τον μήνα, είπα ότι αυτή είναι απόδειξη ότι ο ουκρανικός στρατός έπαψε να είναι ένας στρατός Ουκρανών εκπαιδευμένων και εξοπλισμένων από το ΝΑΤΟ και έγινε ένας νατοϊκός στρατός που επανδρώνεται κατά κύριο λόγο από Ουκρανούς.

Και ότι η Ρωσία θα χρειαζόταν να αλλάξει ριζικά την προσέγγισή της στην ειδική στρατιωτική επιχείρηση, αν επρόκειτο να επικρατήσει. Αυτό που βλέπετε αυτή την στιγμή είναι αυτή η ριζική αλλαγή.

Μερική επιστράτευση: Όλοι στην Ρωσία πρέπει να αντιληφθούν πως αυτό δεν είναι το φινάλε. Θα μπορούσε να είναι το φινάλε. Αλλά η Ρωσία διαθέτει 25 εκατομμύρια εκπαιδευμένο προσωπικό σε εφέδρους, το οποίο μπορεί να επιστρατευτεί. Δεν βλέπουν τέτοια ανάγκη αυτή την στιγμή αλλά αν το ΝΑΤΟ συνεχίσει να κλιμακώνει, τότε η Ρωσία θα πρέπει να συναγωνιστεί αυτήν την κλιμάκωση. Συνεπώς, αυτή ίσως να μην είναι η τελευταία επιστράτευση.

Σημαίνει αυτό ότι η Ρωσία χάνει, ότι είπαν ψέματα στον ρωσικό λαό; Ασφαλώς όχι. Αυτό σημαίνει ότι το ΝΑΤΟ επεκτείνει την απειλή που θέτει στην Ρωσία και ότι η Ρωσία οφείλει να απαντήσει…»!

scr

el.gr


 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη