4 Οκτ 2022

O Μητσοτάκης? Δείχνει Κοντολέων και Δημητριάδη ως προβοκάτορες?


Κατά αρχάς: αυτό είναι δημοσιογραφία. Οι βρετανικοί Sunday Times φιλοξένησαν συνέντευξη του Έλληνα Πρωθυπουργού, αλλά δεν δίστασαν να επισημάνουν το αυτονόητο: προσπαθεί να αναδείξει την επιστροφή των.... Γλυπτών του Παρθενώνα για να απομακρύνει την προσοχή από το σκάνδαλο των υποκλοπών.
Κατά τα λοιπά από τη συνέντευξη προκύπτει ότι κάτι δεν πάει καλά με τον ημέτερο «κυβερνήτη».

Προσέξτε τι λέει για τις υποκλοπές: «Δεν έχω καταφέρει να ξεκαθαρίσω την υπόθεση (σ.σ.: γι’ αυτό δεν άφησε ούτε τη Βουλή να την ξεκαθαρίσει;). Οι εξηγήσεις δεν ήταν επαρκείς και γι’ αυτό έπρεπε να αποπέμψω δύο άτομα».

Και συνεχίζει επί λέξει: «Αν κάποιος ήθελε να βάλει μια σφήνα μεταξύ εμού και του ΠΑΣΟΚ, που αποτελούν πιθανούς συνεργάτες σε έναν συνασπισμό, σίγουρα το έχει επιτύχει».

Τι καταλαβαίνει όποιος τα διαβάσει αυτά; Ότι τα «δυο άτομα» που «απέπεμψε» - και δεν παραιτήθηκαν, όπως λένε - ο Κοντολέων και ο Δημητριάδης, φέρουν την ευθύνη για την καταστροφή της προοπτικής του να συνεργαστεί με το ΠΑΣΟΚ. Δηλαδή έδρασαν σαν προβοκάτορες. Άπαιχτο;

Κάτι δεν πάει καλά. Είναι απλώς αδίστακτος ή δεν καταλαβαίνει τι του γίνεται;

Σε ένα άλλο απόσπασμα επικαλείται τη γνωστή αμερικανική έκθεση για ρωσική διείσδυση σε με χρηματοδότηση ΜΜΕ σε πολλές χώρες, στις οποίες όμως το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών διευκρίνισε ότι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνεται η Ελλάδα.

Ο ίδιος όμως το παρακάμπτει για να ισχυριστεί ότι ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης, εμπλέκεται στην «ιδέα» να «χρηματοδοτηθεί ένα τηλεοπτικό δίκτυο φιλικό προς τη Μόσχα και τον ΣΥΡΙΖΑ».

Ταυτόχρονα του προσάπτει ότι «έχει μία εφημερίδα που στήθηκε με μοναδικό σκοπό να κυνηγήσει εμένα και τη σύζυγό μου».

Άλλο πάλι αυτό. Από πουθενά δεν προκύπτει ότι η εφημερίδα κυκλοφόρησε για να τον «κυνηγήσει» - αφού έτσι αντιλαμβάνεται την κριτική και ότι δεν τον συμφέρει.

Και καλά τον ίδιο. Τη σύζυγό του γιατί;

Γ.Λ.

https://www.ieidiseis.gr
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη