28 Νοε 2022

Μουντιάλ 2022: Κολάζει η Νίβες Σέλσιους – Φωτογραφήθηκε με μαγιό στα χρώματα της Κροατίας


Η Νίβες Σέλσιους πριν από το παιχνίδι της Κροατίας με τον Καναδά φόρεσε μαγιό στα χρώματα της σημαίας της χώρας της και έβαλε ένα κινητό ανάμεσα στα .....

Μπορεί να μην είναι στο Κατάρ αλλά το μυαλό της είναι δίπλα στην εθνική ομάδα της Κροτίας που δίνει τις μάχες της στο Μουντιάλ.

Η Νίβες Σέλσιους για αυτό τον λόγο πριν από το παιχνίδι της Κροατίας με τον Καναδά φόρεσε μαγιό στα χρώματα της σημαίας της χώρας της και έβαλε ένα κινητό ανάμεσα στα στήθη της όπως είχε κάνει το 2010 η Παραγουανή Λαρίσα Ρικέλμε.


Τη φωτογραφία συνόδεψε η λεζάντα: «Φέρνεις ακόμη τύχη?».

Η Νίβες έγινε γνωστή στην Ελλάδα από το πέρασμα του πρώην συζύγου της Ντίνο Ντριπτς από την ΑΕΚ το 2011. Πολλοί ξέχασαν τον Ντίνο αλλά όλοι θυμούνται την Νίβες. Οι δύο τους είχαν χωρίσει επεισοδιακά με την Νίβες να τον κατηγορεί για κακοδιαχείριση στα οικονομικά.
«Είχαμε φτάσει στο σημείο να μην έχουμε να αγοράσουμε ψωμί. Ο Ντίνο είχε αναγκαστεί να πάρει λεφτά από τοκογλύφους για να πληρώσει κάποια δάνεια. Είναι αλήθεια πως τζόγαρε, αλλά όχι στο βαθμό που ανέφεραν τα ΜΜΕ. Έχασε πολλά χρήματα κι ακόμη αντιμετωπίζει προβλήματα.

Όλα άρχισαν όταν επένδυσε μετά από παραίνεση της οικογένειάς του σε μια εταιρεία ακινήτων, αλλά τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως περίμενε» είχε πει μεταξύ άλλων μετά το διαζύγιο.https://newpost.gr/eidiseis/moyntial-2022-kolazei-i-nives-selsioys-fotografithike-me-magio-sta-chromata-tis-kroatias/
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη