27 Νοε 2022

Ήξερε ότι ο άντρας την την απατούσε αλλά δεν τον χώριζε – Ο λόγος θα σας εκπλήξει


Η απιστία είναι ένας βασικός λόγος για να διαλυθεί ο γάμος ενός ζευγαριού. Αποτελεί μια επώδυνη συναισθηματικά διαδικασία, που οδηγεί στην απώλεια της εμπιστοσύνης, δημιουργώντας ψυχολογικά τραύματα.
Μία γυναίκα έμαθε ότι ο άντρας της βγαίνει με κάποια άλλη και αντί να μιλήσει μαζί του ή ζητήσει διαζύγιο, συνέχισε να μένει μαζί του.

Η ίδια έγραψε την ιστορία της στο reddit και οι χρήστες υποκλίθηκαν στον τρόπο που αντέδρασε.
«Ήταν η ερωμένη του»

«Τον άφησα να με απατήσει, ενώ φτιάχναμε το γραφείο μου στο σπίτι και μετά το έδιωξα», έγραψε αρχικά η γυναίκα και αποκάλυψε πως ήταν μαζί με τον -πρώην πια- σύζυγό της για 16 χρόνια, τα 14 παντρεμένοι και απέκτησαν έναν γιο και μία κόρη.

Την πρώτη φορά που κατάλαβε πως την απάτησε κατηγόρησε τον εαυτό της, διότι πίστευε πως τον πίεζε να βρει δουλειά, καθώς εκείνη την περίοδο ήταν άνεργος. Αρχικά τον συγχώρησε και δεν του ανέφερε τίποτα.

Ωστόσο, εκείνος συνέχιζε να την απατά. «Στη διάρκεια της πανδημίας δούλευα από το σπίτι, όποτε μας το επέτρεπαν και φρόντιζα τα παιδιά, τις δουλειές του σπιτιού και τους λογαριασμούς. Μία μέρα είδα στο κινητό του μηνύματα από κάποιον Α46. Ήταν γυναίκα. Και ήταν η ερωμένη του. Δεν έκανα τίποτα εκείνη τη στιγμή. Προώθησα απλώς τα μηνύματα στο κινητό μου και μετά το ξέχασα. Επικεντρώθηκα στη δουλειά μου και απομακρύνθηκα από εκείνον – πράγμα εύκολο, αφού εγώ δούλευα και εκείνος ήταν κολλημένος στο κινητό του».
«Προετοίμασα δείπνο και ζήτησα διαζύγιο»

Η ίδια μάλιστα σημείωσε ότι του έδινε χρήματα για να βγαίνει με τους φίλους του και να ψωνίζει. Όταν, κάποια στιγμή του ζήτησε να βρει δουλειά, εκείνος σκέφτηκε έναν τρόπο να είναι κοντά με την ερωμένη του, η οποία ζούσε σε άλλη πόλη.

«Μου είπε πως βρήκε δουλειά σε μια κατασκευαστική για ένα έργο σε μια άλλη πολιτεία που θα διαρκούσε 15 με 20 ημέρες. Ευτυχώς, η δουλειά που είχα ξεκινήσει πήγαινε καλά και οι εργασίες για το γραφείο στο σπίτι είχαν σχεδόν ολοκληρωθεί. Είχα έναν αξιόλογο αριθμό πελατών και ένιωθα έτοιμη. Ένιωθα καλά με τον εαυτό μου. Έτσι, προετοίμασα ένα όμορφο δείπνο, έστειλα τα παιδιά στις γιαγιάδες και του ζήτησα διαζύγιο», αποκάλυψε η γυναίκα.

Στις ερωτήσεις των χρηστών γιατί περίμενε τόσο καιρό, απάντησε ότι «είναι καλός πατέρας και ενώ μιλούσε συνέχεια στο κινητό του, βοηθούσε στο σπίτι όσο εγώ δούλευα. Τον χρησιμοποίησα και δεν νιώθω ενοχές».

Όσοι διάβασαν την ιστορία της της έδωσαν συγχαρητήρια για τη στάση της και σημείωσαν ότι χρειάζεται δύναμη για να παραμείνεις ψύχραιμος σε τέτοιες στιγμές και εκείνη το κατάφερε.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη