18 Δεκ 2022

ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ:Όταν ο Γιάννης Οικονόμου «ξεσπάθωνε» για τα επιδόματα: Η χώρα δεν μπορεί να ζει με ελεημοσύνες


Ο Γιάννης Οικονόμου κάποτε δεν στήριζε τα επιδόματα στους πολίτες. Έλεγε ότι η χώρα δεν γίνεται να ζει με... ελημοσύνες και χαρακτήριζε «πολιτικάντη» και «Άγιο Βασίλη» όποιον πολιτικό στήριζε αυτή τη λογική.

«Η χώρα δεν μπορεί να ζει με επιδόματα και ελεημοσύνες» τόνιζε...με στόμφο ο νυν κυβερνητικός εκπρόσωπος, ως σύμβουλος του προέδρου της ΝΔ τότε και σημείωνε ότι «δεν μπορεί έντεκα μήνες να αδειάζει η τσέπη σου, να μην μπορείς να βγεις πέρα, να μην μπορείς να λύσει τα αυτονόητα και να περιμένεις έναν πολιτικό, τον οποιοδήποτε πολιτικάντη, κυρίως όταν πλησιάζουν οι εκλογές, να έρθει να σου δώσει ένα, ενώ σου έχει πάρει δέκα».

Υπογράμμιζε επίσης ότι «δεν γίνεται να προχωρήσει η ζωή έτσι» και ότι «δεν αφορά αυτό τους πολλούς, δεν αφορά τους νέους ανθρώπους» και κατέληγε λέγοντας ότι όποιος πολιτικός το κάνει αυτό «προσπαθεί να ντυθεί Άγιος Βασίλης, μπας και κοροϊδέψι κανέναν για να του πάρει την ψήφο».

Μετά βέβαια ήρθαν τα διάφορα... Pass, το Power Pass, το Fuel Pass και τώρα πλέον και το Food Pass και του άλλαξαν γνώμη...
Δείτε το βίντεο
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη