6 Δεκ 2022

ΣΟΚ στην Ευρώπη καθώς το έγκριτο POLITICO αποκαλύπτει ότι ο διαβόητος Bourla της Pfizer κρύφτηκε για 2η φορά από την αρμόδια Επιτροπή του Ευρωκοινοβουλίου


Σ
οκ στην Ευρώπη η οποία όπως όλα δείχνουν διάγει ίσως την τελευταία περίοδο ως Ευρωπαική Ένωση καθώς το έγκριτο και συστημικό Politico αποκαλύπτει ότι ο Albert Bourla της Pfizer αρνήθηκε για δεύτερη φορά να εμφανιστεί και να καταθέσει στην αρμόδια επιτροπή του... Ευρωπαικού Κοινοβουλίου για τις διαβόητες συμφωνίες που έκανε ο ίδιος προσωπικά με την Ursula von der Leyen

H πρεμούρα τόσο της Ursula von der Leyen όσο και του Προέδρου Biden για τα εμβόλια COVID-19 είναι αποκαλυπτικές της δυστοπικής αποστολής των εμβολίων.

Αυτή είναι η δεύτερη άρνηση του Bourla να καταθέσει στην αρμόδια Επιτροπή μια και είχε προηγηθεί μία αντίστοιχη τον Οκτώβριο-γράφει η Sarah-Taïssir Bencharif, στο Politico.

«Δεν έχουμε περισσότερες πληροφορίες για να μοιραστούμε», λέει τώρα ο επικεφαλής της Pfizer.

«Από την ακρόαση του Οκτωβρίου για τον COVID, δεν έχουμε περισσότερες πληροφορίες να μοιραστούμε με την Επιτροπή, οπότε με σεβασμό απορρίπτουμε την πρόσκληση να επανεξετάσουμε αυτά τα θέματα», αναφέρει η επιστολή του Bourla με ημερομηνία 2 Δεκεμβρίου που είδε το POLITICO.

Ο ίδιος προηγουμένως αποσύρθηκε από ένα ραντεβού για να καταθέσει ενώπιον της επιτροπής τον Οκτώβριο, κατά την οποία αναμενόταν να αντιμετωπίσει δύσκολες ερωτήσεις σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο έγιναν μυστικές συμφωνίες για τα εμβόλια.

Αυτή η απόφαση ακολούθησε μια έκθεση ελέγχου στη στρατηγική προμήθειας εμβολίων της ΕΕ που εγείρει νέα ερωτήματα σχετικά με την επαφή μεταξύ του διευθύνοντος συμβούλου της Pfizer και της προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ursula von der Leyen που προηγήθηκε μιας σύμβασης αγοράς εμβολίων πολλών δισεκατομμυρίων ευρώ.

Στις 14 Οκτωβρίου, η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία επιβεβαίωσε ότι διεξήγαγε έρευνα για τις αγορές εμβολίων της ΕΕ για τον COVID, αλλά δεν έχει ακόμη διευκρινίσει ποιος ερευνάται ή ποιες από τις συμβάσεις εμβολίων της ΕΕ βρίσκονται υπό έλεγχο.


Στην σχετική ακρόαση της 10ης Οκτωβρίου, η πρόεδρος των διεθνών ανεπτυγμένων αγορών της εταιρείας, Janine Small, αντιμετώπισε επανειλημμένες ερωτήσεις από την επιτροπή σχετικά με την απουσία του Bourla, μία από τις οποίες μάλιστα ήταν μαγνητοφωνημένη σε φορητούς υπολογιστές ορισμένων ευρωβουλευτών. Στη διάρκεια της ακρόασης η Janine Small παραδέχθηκε ότι τα εμβόλια COVID της Pfizer δεν αποτρέπουν την μετάδοση του ιού!

Έτσι, στις 28 Οκτωβρίου, η επιτροπή COVID απηύθυνε μια δεύτερη πρόσκληση στον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Pfizer.

«Η επιτροπή μας θεώρησε ότι κατά την προηγούμενη ακρόαση με εκπροσώπους της φαρμακευτικής βιομηχανίας, όπου η Pfizer εκπροσωπήθηκε από την κ. Janine Small, υπήρξαν σημαντικά ερωτήματα σχετικά με τις προηγμένες συμφωνίες αγοράς μεταξύ της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Pfizer, οι οποίες εμπίπτουν στην ευθύνη του Διευθύνοντος Συμβούλου και της που μόνο αυτός έχει την εξουσία να απαντήσει σε αυτά, παρέμεινε αναπάντητη», δήλωσε η πρόεδρος της επιτροπής COVID Kathleen Van Brempt (ομάδα S&D-photo) σε σημερινή δήλωση.

«Ως πρόεδρος της επιτροπής COVID, λυπάμαι βαθιά για την άρνηση τ να συζητήσει αυτό το θέμα με τα μέλη του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου», είπε. «Ως συννομοθέτης του ευρωπαϊκού προϋπολογισμού, το Κοινοβούλιο έχει το δικαίωμα να εξασφαλίσει πλήρη διαφάνεια σχετικά με τις λεπτομέρειες αυτών των δαπανών και τις προκαταρκτικές διαπραγματεύσεις που οδηγούν σε αυτές»

Στις ΗΠΑ τώρα όπου εκατομμύρια άνθρωποι έχασαν τα προς το ζην και υπέστησαν οικονομική ζημιά τα τελευταία αρκετά χρόνια λόγω των άσκοπων απαιτήσεων εμβολιασμού για τον COVID-19, έχουν πλέον στο πλευρό τους τον Κυβερνήτη της Florida Ron DeSantis, o oποίος από κοινού με τον Surgeon General Joseph Lapado ανακοίνωσαν ότι θα κυνηγήσουν τους   κατασκευαστές εμβολίων mRNA όπως η Pfizer για παραπλάνηση σχετικά με την αποτελεσματικότητα των εμβολίων τους, η οποία οδήγησε σε υπερβολικές, περιττές δημόσιες εντολές.

Αλλά ήταν οι πολιτειακές και ομοσπονδιακές εντολές εμβολίων έκαναν τη μεγαλύτερη ζημιά οι κατασκευαστές των πυροβολισμών σε συνεννόηση με το CDC και τον Λευκό Οίκο επέμειναν ότι τα προϊόντα τους επιβράδυναν την εξάπλωση του COVID-19. Αυτό το ψέμα χρησιμοποιήθηκε ως ολόκληρη η βάση για τον δημόσιο εξαναγκασμό που προκάλεσε μεγάλη οικονομική ζημιά σε εκατομμύρια ανθρώπους.

Τον Οκτώβριο, ένα στέλεχος της Pfizer παραδέχτηκε τελικά ότι η εταιρεία δεν είχε δοκιμάσει ποτέ την αποτελεσματικότητα του εμβολίου για να σταματήσει την εξάπλωση. Ωστόσο, ενώθηκαν με τις κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο για να ισχυριστούν ότι τα μη εμβολιασμένα άτομα έβαζαν τους άλλους σε κίνδυνο. Ο Πρόεδρος Joe Biden έδωσε μία περιβόητη ομιλία υπερασπιζόμενος την αποτυχημένη εντολή του για το εμβόλιο OSHA, στην οποία ζήτησε την άμεση δίωξη των μη εμβολιασμένων, κατηγορώντας τους ότι βλάπτουν τους συναδέλφους τους.

Παρότι τα αναξιόπιστα Hoaxes επιχειρούν να διαψεύσουν αυτή την δήλωση του Jacques Attali η πραγματικότητα δεν είναι με το μέρος τους>

https://kourdistoportocali.com/

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη