7 Δεκ 2022

Πασίγνωστη τραγουδίστρια έκλεισε στο Survivor - Ακυρώνει τις εμφανίσεις της στα μπουζούκια! (ΦΩΤΟ)


Η εντυπωσιακή αοιδός δεν θα εμφανιστεί τελικά στη νυχτερινή Αθήνα, καθώς συμφώνησε με τον Ατζούν και φεύγει για τον Άγιο Δομίνικο!


Μία επιστροφή έκπληξη θα έχουμε στο Survivor All Star, καθώς παρότι μέχρι στιγμής δεν είχε ακουστεί το παραμικρό, στο ρόστερ του παιχνιδιού θα βρίσκεται μία ακόμα τραγουδίστρια και πρώην παίκτρια. Ο λόγος για την Ελευθερία Ελευθερίου!

Πολλά είναι τα ονόματα που έχουν ακουστεί για το All Star Survivor, το οποίο ξεκινά πιο δυναμικό από ποτέ στις 8 Ιανουαρίου στον ΣΚΑΙ. Ωστόσο, η εκπομπή «Γειά σου», μας παρουσίασε σήμερα τους παίκτες οι οποίοι έχουν προσυμφωνήσει με την παραγωγή. Για ποιους πρόκειται;
Ποιοι έχουν υπογράψει προσύμφωνο για το Survivor;

Σύμφωνα με τον Κωνσταντίνο Αρτσίτα, η Μαριάνθη Κάσδαγλη, η Ελευθερία Ελευθερίου, ο Νίκος Γιάννης, ο Βασίλης Βασιλίκος, ο Στέλιος Χανταμπάκης, η Εύη Σαλταφερίδου, η Χριστίνα Κεφαλά, ο Σώζον Παλαίστρος, η Στέλλα Ανδρεάδου και η Ρία Κολοβού έχουν υπογράψει προσύμφωνο με την παραγωγή τoυ Αντζούν για την συμμετοχή τους στο All Star Survivor το οποίο αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 8 Ιανουαρίου στην prime time ζώνη του ΣΚΑΙ.


Η πρώην παίκτρια του Survivor, είναι αρκετά ενεργή στα social media και συχνά ανεβάζει διάφορα στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της.

Πριν λίγες ημέρες λοιπόν, η ίδια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ένα βίντεο με ένα απρόοπτο περιστατικό που της συνέβη στη μέση του δρόμου στην Αγία Νάπα.

Συγκεκριμένα, ένας παπαγάλος κάθισε στον ώμο της και άρχισε να της δαγκώνει τα μαλλιά με αποτέλεσμα να της βγάλει κυριολεκτικά τις τρέσες της.


Πρωταγωνίστρια πετυχημένου ελληνικού σήριαλ ανέβασε ολόγυμνη φωτογραφία της - Κόλαση!

Τη Γωγώ Καρτσάνα τη γνωρίσαμε ως «Αλίνα» μέσα από τη σειρά «Το σόι σου» όπου αγαπήθηκε πολύ από τον κόσμο.

Πέρα από ταλαντούχα ηθοποιός είναι πλέον σύζυγος και μητέρα. Αυτή την περίοδο απολαμβάνει τις διακοπές της και θέλησε να πετάξει τα ρούχα της και να κάνει γυμνή μπάνιο στους καταρράκτες και πόζαρε ξαπλωμένη στα βράχια στη Σαμοθράκη.

Στη συνέχεια δημοσίευσε τη φωτογραφία της στο Instagram ανεβάζοντας τη θερμοκρασία στα ύψη. «Samothrace 22#soulalwaysyoung #vathresgrias», έγραψε στη λεζάντα η ηθοποιός.

Δείτε τις φωτογραφίες της!

 




sportdog.gr

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη