29 Ιαν 2023

ΗΠΑ: 26χρονη καθηγήτρια βίασε ανήλικο μαθητή της με αντάλλαγμα... καλύτερους βαθμούς


Χειροπέδες φόρεσε η αστυνομία του Μισούρι σε μια καθηγήτρια, που κατηγορείται ότι βίασε έναν μαθητή της με αντάλλαγμα καλύτερους βαθμούς!
Στην 26χρονη Λένα Στιουαρτ, καθηγήτρια στο λύκειο Nixa του Μισούρι των ΗΠΑ, απαγγέλθηκαν δύο κατηγορίες για βιασμό, συνουσία με ανήλικο, σεξουαλική επαφή με μαθητή και παράβαση καθήκοντος, σύμφωνα με το τοπικό δίκτυο KY3, σε άλλο ένα περιστατικό κακοποίησης ανηλίκου από εκπαιδευτικό στις ΗΠΑ.
Οι σεξουαλικές επιθέσεις φέρονται να έλαβαν χώρα τον Οκτώβριο του 2022, όταν το θύμα ήταν τότε 16 ετών. Άγνωστο παραμένει πώς αποκαλύφθηκε η κακοποίησή του από την καθηγήτριά του. Τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης επικαλούνται αστυνομικά έγγραφα, σύμφωνα με τα οποία ο ανήλικος και η κατηγορούμενη είχαν σεξουαλικές επαφές μέσα σε αυτοκίνητο και στο σπίτι του συντρόφου της καθηγήτριας.
Το θύμα αναφέρεται στα δικαστικά έγγραφα ως C V. Ο μαθητής είπε στους επιθεωρητές της αστυνομίας ότι η καθηγήτρια Στιούαρτ ήταν επιεικής μαζί του στην τάξη κι ότι δεν χρειαζόταν να κοπιάσει σκληρά για να εξασφαλίσει το «Άριστα». Αλλά προφανώς η κατηγορούμενη του ασκούσε πίεση, αφού ο 16χρονος δήλωσε ότι φοβόταν μήπως πάρει κακό βαθμό αν δεν κοιμόταν με την 26χρονη. Κάποια στιγμή, όπως κατέθεσε ο ίδιος, ένιωθε άβολα να κάνει σεξ με την καθηγήτριά του.<p>Πηγή: <a target="_blank" href="https://www.iefimerida.gr"
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη